Шампионска лига 2010/2011

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
anatar
В началото бе словото

Re: Шампионска лига 2010/2011

Мнение от anatar »

и логичния въпрос..от лидерите ли излизат купите? на барселона кой е точно лидера? меси ли? ... на интер кой беше миналата година лидера?
лидери в последните години никъде няма.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Топката ЛЕТИ, бе приятелю, той гледа нагоре ! Флагът е долу ! Да не говорим, че имаш 100 000 души около теб, и оставяме настрана супер-важността на тоя мач. Пак ти казвам, явно не си играл футбол, за да твърдиш, че в случая Ван Перси е имал представа, че играта е спряна :wink:
Изображение
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Барселона щеше да бие Арсенал дори ако целият отбор на "артилеристите" се беше клонирал. Те са изключително предвидими и надценени. Не знам кой ги набеждава от няколко години, че играели, едва ли не, най-красивия футбол в Европа и какви ли не глупости.
В първия мач отново бяха надиграни, а и кристално чист гол на Меси бе отменен, така че е глупаво да се говори за подпиране.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

На Барса лидера го знаят децата във 2-ри клас.. но понеже се напъваш да отричаш ще ти го кажа - Шави Ернандес.. ако случайно него го няма има Пуйол.. има Иниеста, има Меси (даже не разбрах какво се чудиш.. това че е млад не му пречи да е полубог)

В Интер имаше предостатъчно опитни играчи и лидери като взеха ШЛ - Снайдер е най-елементарния пример, Санети, Лусио - Това са световни шампиони и финалисти от СП .. в Арсенал колко такива има ?
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Baggins написа:Топката ЛЕТИ, бе приятелю, той гледа нагоре ! Флагът е долу ! Да не говорим, че имаш 100 000 души около теб, и оставяме настрана супер-важността на тоя мач. Пак ти казвам, явно не си играл футбол, за да твърдиш, че в случая Ван Перси е имал представа, че играта е спряна :wink:
Ако хората бяха толкова слепи, колкото се опитваш да ги изкараш - тежко ни горко !
И престани вече с тоя аргумент, че вече не е и смешно :idea:
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Айде сега и жените се обадиха на тема футбол. :lol: "Барса са 100 класи над арсенал, за какво подпиране става въпрос?"
Може да са 1000 класи отгоре, ама в 56тата минута резултатут беше 1:1 :!: След което абсурден втори жълт и мачът става ясен. Е това ако не е подпиране, не знам кое е. :wink:
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Е аргумента ти е бетон .. Барса щяха да си подават половин час в центъра респектирани от присъствието на Ван Перси - Величествения :idea:
anatar
В началото бе словото

Мнение от anatar »

3 неща.
1 - само, който не е гледал Арсенал би казал, "че ги набеждават, че играят красиво".
2 - колко процента владеене на топката са достатъчни за 1/4 финал, колко а 1/2 и за финал? Колко процента имаха Интер.. 2рия мач?
3 - флага в действителност беше вдигнат от по-рано, но Перси гледаше топка, която идваше от над 20 метра и то през него. сигнала прозвуча точно 1 секунда преди изстрела, може да се провери.

това беше един тъп червен картон, а това, че им повлия толкова много в действителност си е техен проблем. поздрави за барса..
интер чака..
лека от мен
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Когато жените разбират от футбол повече от доста мъже, ще се обаждат и още как.
Подпиране беше това в първия мач с отменения гол на Меси. Два гола на чужд терен щяха да обезсмислят реванша в Испания.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Колегата anatar ти го обясни много добре, тялото действа като "пружина", когато си под огромно напрежение и особено в рамките на 5 секунди. Всичко други за флагове, бавене на игра и т.н. са глупости.
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

1. Аз не съм казал, че играят грозно.. казвам че играха грозно в този мач.. опитваха се да се правят на Интер - ето докъде стигнаха
2. Никога няма 100 процента сигурност в нищо.. Колко други примера като Интер можеш да ми дадеш ?
3. Ван Перси постъпи непрофесионално и си е виновен само и единствено той.. Играчите на Барселона попаднаха в доста засади .. колко от тях изхамалиха топката в посока Юпитер ?
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Я виж ти, кой подкрепял дословно думите ми... :lol:

..относно даването на втори жълт на Ван Перси:

Барса и каталунските журналисти ще го разберат, но не и тези, които са играли футбол", продължи да плюе по рефера Арсен.
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Ти явно си играл толкова много футбол.. че даже си се разплакал от умиление по този картон :lol: :lol:
Венгер какво да каже пред медиите за Перси, че е тъпак ли ?
Ще му го каже в съблекалнята.. да не му срине тотално и без това детската психика :idea:
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Абе не знам колко съм играл, ама чичо Арсен застава зад мен. :mrgreen: Изображение
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Пак те питам.. ти какво искаш да каже ??? ..
Ти ако се гордееш с Арсен - :lol: :lol: :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”