anybody?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ооо да, все повече ме радвате
страшно любим ми е и Sting i The Police........
Shape of My Heart i Fragile sa mi nai liubimi, kakto i Every Breath You Take..
Fields of Gold, I'm So Happy I Can't Stop Crying, If Ever Lose My Faith In You............
страшно любим ми е и Sting i The Police........
Shape of My Heart i Fragile sa mi nai liubimi, kakto i Every Breath You Take..
Fields of Gold, I'm So Happy I Can't Stop Crying, If Ever Lose My Faith In You............
Последно промяна от Elly на 07 Фев 2007, 12:39, променено общо 1 път.
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Ако почна да изброявам групи няма да ми стигне бланката! Слушам много и разнообразна музика, като изключим чалга и рап. Много ме радва, че има фенове на старите банди като Floyd, Purple, Zeppelein, Queen и т.н.
Аз повече от 15 години слушах само такава музика, но последните 5 години прослушах и много други неща - като се почне от джаз и електронна музика (по-точно ambient), мине се през алтърнатив (Nine Inch Nails, M. Manson, KMFDM, Static X и т.н.) и готик (Theatre of Tragedy, Tiamat, Paradise Lost и т.н. и т.н.) та се стигне до блек метъл(любима банда от жанра - Cradle of Filth)
Проследих дискусията и за Floyd и трябва да ви кажа, че когато на голям екран излезе Стената в България - някъде края на 90-те - ходих да го гледам около 20-30 пъти! И досега The Wall и Division Bell на Floyd са ми любими тави!
Вече имам толкова много музика, че направо се чудя какво да слушам - заставам пред рафтовете с дискове и започвам да мисля, но накрая затварям очи и каквото хвана - все ще е нещо, което отдавна не съм слушал или съм слушал 1-2 пъти! А да не говорим, че непрекъснато точа музика и от нета и вече имам около 200 диска с мр3-ки!
Не е лесно...

Аз повече от 15 години слушах само такава музика, но последните 5 години прослушах и много други неща - като се почне от джаз и електронна музика (по-точно ambient), мине се през алтърнатив (Nine Inch Nails, M. Manson, KMFDM, Static X и т.н.) и готик (Theatre of Tragedy, Tiamat, Paradise Lost и т.н. и т.н.) та се стигне до блек метъл(любима банда от жанра - Cradle of Filth)
Проследих дискусията и за Floyd и трябва да ви кажа, че когато на голям екран излезе Стената в България - някъде края на 90-те - ходих да го гледам около 20-30 пъти! И досега The Wall и Division Bell на Floyd са ми любими тави!
Вече имам толкова много музика, че направо се чудя какво да слушам - заставам пред рафтовете с дискове и започвам да мисля, но накрая затварям очи и каквото хвана - все ще е нещо, което отдавна не съм слушал или съм слушал 1-2 пъти! А да не говорим, че непрекъснато точа музика и от нета и вече имам около 200 диска с мр3-ки!
Не е лесно...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Ами не ти е лесноstone написа:алтърнатив (Nine Inch Nails, M. Manson, KMFDM, Static X и т.н.) и готик (Theatre of Tragedy, Tiamat, Paradise Lost и т.н. и т.н.) та се стигне до блек метъл(любима банда от жанра - Cradle of Filth)
...
Не е лесно...![]()
![]()
Мерилин Менсън, Тиамат, Крейдъл, и аз харесвам.
Е-ЕЕ Чак каталог не ми трябва още, защото си надисвам мр3-дисковете, а аудиото са ми с обложки!
Tiamat - преди повече от 2 месеца си свалих последния им алблум и още не съм го слушал
А Менсън го чакам да издаде нещо ново, но като знам че между неговите албуми има пауза от 2-3 години явно ще трябва да почакам! Миналата година като излизаше The Golden Age Of Grotesque бях в Амстердам и много исках да си го купя, но не ми се даваха 25 евро, като се върнах в България беше точно промоцията му тук и си го взех за 12 лв.
Що ли ти разправям тия неща!?
Както казват - лаф да става, че от 1-ви като тръгнем на училище едва ли ще имаме време да си пишем по форумите!
Tiamat - преди повече от 2 месеца си свалих последния им алблум и още не съм го слушал
А Менсън го чакам да издаде нещо ново, но като знам че между неговите албуми има пауза от 2-3 години явно ще трябва да почакам! Миналата година като излизаше The Golden Age Of Grotesque бях в Амстердам и много исках да си го купя, но не ми се даваха 25 евро, като се върнах в България беше точно промоцията му тук и си го взех за 12 лв.
Що ли ти разправям тия неща!?
-
Гост
Da, по-малко време ще остава наистина.
((Което ми напомня - хора, които не сте от София и сте 1ви курс, като сте тук и сигурно ще искате да ходите на интернет клуб. Освен в студ. град, ако ви се наложи близо до Ректората, препоръчвам ви матрицата пред клубчето в подлеза. В подлеза е доста по-скъпо, компютрите са по-кофти и мноого по-малко. В Матрицата е по-евтино, има повече компютри и първите 7 минути са безплатни. Е, вярно, има 5 минути ходене до нея, но...според мене си струва.))
((Което ми напомня - хора, които не сте от София и сте 1ви курс, като сте тук и сигурно ще искате да ходите на интернет клуб. Освен в студ. град, ако ви се наложи близо до Ректората, препоръчвам ви матрицата пред клубчето в подлеза. В подлеза е доста по-скъпо, компютрите са по-кофти и мноого по-малко. В Матрицата е по-евтино, има повече компютри и първите 7 минути са безплатни. Е, вярно, има 5 минути ходене до нея, но...според мене си струва.))
И къде тая Матрица на 5 минути от Ректората, че не се сещам?!Аз знам само една, защото живея до нея - тази в Лозенец(до Хемус). Знам, че има още няколко, но те май са по кварталите!
А, НЕ ХОДЕТЕ И В ТОЗИ НЕТ СРЕЩУ ЗАДНИЯ ДВОР - В ДВОРЧЕТО!Комовете им са толкова разбрицани, че нямам думи, а ако трябва да си сваляш нещо на дискета - не ти мърда половин час, докато го прехвърли
А, НЕ ХОДЕТЕ И В ТОЗИ НЕТ СРЕЩУ ЗАДНИЯ ДВОР - В ДВОРЧЕТО!Комовете им са толкова разбрицани, че нямам думи, а ако трябва да си сваляш нещо на дискета - не ти мърда половин час, докато го прехвърли
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Ами, най-близката, за която се сещам, и където ходя понякога, когато ми трябва нет до ректората, се намира на бул Мадрид. Значи, тръгваш от ректората, минаваш градинката на Народна библиотека, минаваш и малкото светофарче на Оборище, вървиш покрай кино Сердика, завиваш покрай него надясно, ходиш малко до една табелка МАТРИКС сочеща надясно и там се завива, не е в уличка, ами е в заден двор, няма как да го сбъркаш, а в момента има строеж точно там. Скоро бързах за среща от Матрицата до ул Шипка и е около 5 мин пеша.stone написа:И къде тая Матрица на 5 минути от Ректората, че не се сещам?!Аз знам само една, защото живея до нея - тази в Лозенец(до Хемус). Знам, че има още няколко, но те май са по кварталите!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
да, може да се мине и по сан стефано.stone написа:Сетих се - има и по-пряк път до там! Просто никога не съм обръщал внимание, че това е ma3x.
Има матрица и до Славейков, до Графа. Ама е на около 20 мин от ректората и няма смисъл да се ходи чак дотам. Казвам го само за да опровергая думите ти, че другите матрици са из кварталите
-
Brainless Pirate
- Гутенберг