Не се мразя, но мисля, че съм се изчерпал и форумът би бил по-добро място без бъдещото ми форумно присъствие. Както виждаш- изгубих линията си на поведение, защото не искам да ме асоциират с някакъв форумен образ.Kose Bose написа:Дам. В тази тема просто се забавлявам - чеша си пръстите по клавиатурата. Ти правиш абсолютно същото - мразиш ли се? Ако ти избиваш някакви комплекси с постовете си (сам попита какви комплекси избивам, като се правя на интересна), то е твърде възможно и аз да го правя. В правилата няма забрана за това. Може би си ми станал идол и сега ти подражавам. Всъщност винаги съм себе си - думите, които използвам ти се струват претенциозни? Иначе е скучно. Защо това те прави агресивен?FightForFreedom написа:1. Ще бъдеш ли повече себе си, някой ден?
Ако да на 1.:
2а. Прощаваш ли ми за тенденциозното поведение спрямо теб?
Ако не на 1.:
2б. Аз също съм бил позьор много във форума, но не ми казвай, че ти харесва... (харесва ли ти?)
Онази историйка е просто историйка. Ако не отразява реални събития или нечии метафорично предадени, но реални чувства, то защо реагираш толкова остро? Поискаха ми я - дадох им я.
Ти прощаваш ли ми?
Позволявам си да задавам въпроси в тази тема, защото ти искаш пълна прозрачност и също я получаваш, както друг някой си получи историята.
Размисли и страсти с Kose Bose
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FightForFreedom
- Паисий
Re: Размисли и страсти с Kose Bose
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Нито преди тази тема съм била, нито след нея ще бъда активен форумен образ, какъвто и смисъл да влагаш в тези думи. Значи без присъствието и на двама ни форумът ще бъде раят на Земята. Бъди спокоен за това.
Но докато не заключат темата, аз ще отговарям на въпросите на хората, защото им го дължа - те са ме избрали, не съм се избирала сама.
Не отговори дали ми прощаваш. Ще приема, че не.
Но докато не заключат темата, аз ще отговарям на въпросите на хората, защото им го дължа - те са ме избрали, не съм се избирала сама.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Аз пак имам въпрос, провокиран от горното - проучвала ли си кои форумци са гласували за теб и кой колко пъти, за да те изберат?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- FightForFreedom
- Паисий
Прощавам ти, но все още смятам, че такива като мен админите не трябва да търпят.Kose Bose написа:Нито преди тази тема съм била, нито след нея ще бъда активен форумен образ, какъвто и смисъл да влагаш в тези думи. Значи без присъствието и на двама ни форумът ще бъде раят на Земята. Бъди спокоен за това.
- Kose Bose
- Драскач
Кристо, прав си - броят се на пръстите на едната ми ръка. Няма да отговарям повече. Бъдете здрави. 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не се прави на обидена, знаеш много добре какво имах предвид. Поне можеше да благодариш на гласувалите за теб...Kose Bose написа:Кристо, прав си - броят се на пръстите на едната ми ръка. Няма да отговарям повече. Бъдете здрави.
- Kose Bose
- Драскач
Всъщност не знам какво имаш предвид, освен, че 4 човека са гласували регулярно за мен, а аз казах "хората са гласували за мен, дължа им го, бла-бла..." Да, Митко, Митко, Ели и Васкес знаят, че им благодаря. Както и всички, които ми задавахте въпроси. Най-малкото, защото казах и показах, че темата и интересът към нея са ми приятни. Но щом има и един човек, който не я понася, значи някъде греша. И щом греша е по-добре да спра, нали? Защото идеята не е тук да се разменят обиди и аз да позирам.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Виж, не се чувствай крива, заради такива изблици. Има ги из темите. Ще свикнеш, ще се научиш.
Важното е да не ти пука особено, и всичко ще е наред.
Важното е да не ти пука особено, и всичко ще е наред.
- FightForFreedom
- Паисий
Не ми харесва, че ми изтриха мненията, а не че темата не ми харесва.
- Kose Bose
- Драскач
Аз не ти харесвам => зададе онези въпроси => аз първоначално не исках да ти ги трият, но после май поисках => изтриха ги => с тия локуми темата пак заприличва не на турски, ами направо на цигански сериал => може пак да ги изтрият =>...много сме зле. И този път не трябва да се трият, за да видят всички колко сме мизерни, защото в момента СМЕ. И двамата.FightForFreedom написа:Не ми харесва, че ми изтриха мненията, а не че темата не ми харесва.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Еее, чакай малко, аз още не съм ти задавал въпроси. :Р Покрай курсови работи и изпита утре последната седмица нямах време и мозък за друго, освен за спам. И продължавам да нямам, затова ще те питам първото, което ми дойде на ум. (:Kose Bose написа:Кристо, прав си - броят се на пръстите на едната ми ръка. Няма да отговарям повече. Бъдете здрави.
Така... слушах преди малко една песен, та ще изкопирам от нея.
Ето как започва текстът, а от него съм извел и въпросите:
Seven deadly sins - 1. Кои (if any) от смъртните грехове са ти присъщи?
Seven ways to win - 2. Какъв според теб е пътят към успеха (в какъвто и да е план)?
Seven holy paths to hell - 3. А към провала/ада?
And your trip begins - 4. Накъде си се запътила?
Seven downward slopes - 5. Сподели за някой момент (не е нужно да са цели седем :Р), когато си чувствала, че животът ти отива надолу?
Seven bloodied hopes - 6. Неосъществени мечти/провалени надежди?
Seven are your burning fires - 7. Какви "демони" имаш?
Seven your desires... - 8. И какво желаеш?
Уф, не ми харесват тея въпроси, но в момента наистина не'ам мозък грам, както пеят Обратен Ефект.
Ето няколко по-нормални, все пак:
Бонус 1: Коя е последната група, която откри?
Бонус 2: Имаш ли домашен любимец? Май прочетох нещо за котка по-нагоре. Ако имаш - как се казва? Ако нямаш, какво животно би си взела и как би го кръстила?
Бонус 3: Какви цветове дрехи носиш най-често?
- Kose Bose
- Драскач
Vaskes написа: Seven deadly sins - 1. Кои (if any) от смъртните грехове са ти присъщи? - Всички, но предимно гневът и гордостта.
Seven downward slopes - 5. Сподели за някой момент (не е нужно да са цели седем :Р), когато си чувствала, че животът ти отива надолу? - Никога не съм губила надежда и упование. Може би, защото не съм преживявала никакви драматични обрати. Животът ми върви по права линия. Каква скука, а?
Seven bloodied hopes - 6. Неосъществени мечти/провалени надежди? - Става ми тъжно, когато хората се оказват не такива, каквито съм си ги представяла или нещо се променя и всичко в отношенията ни пропада. Имала съм няколко такива провалени приятелства, които в някакъв смисъл мога да определя и като провалени надежди. Не знам дали разбираш мисълта ми...![]()
Бонус 1: Коя е последната група, която откри? - Напоследък откривам по-скоро отделни песни. Никога не съм харесвала всичко дори на най-сполучливите групи и изпълнители. Търся си лични неща във всяка отделна песен. Ето ти няколко от последните ми "открития" (три от тях вече съм поствала из форума и съжалявам, че се повтарям):
http://www.youtube.com/watch?v=QOLCXPRg ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=NbKRjkJNeXY
http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhSh ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=JVA670WK ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=u57d4_b_YgI
Бонус 2: Имаш ли домашен любимец? Май прочетох нещо за котка по-нагоре. Ако имаш - как се казва? Ако нямаш, какво животно би си взела и как би го кръстила? - Вече нямам. Последно гледах попови лъжички. Един ден (няма да е скоро) бих имала хъски. Името ще дойде с животинката...
Бонус 3: Какви цветове дрехи носиш най-често? - Зелени, кафяви, черни. Убити цветове, не ярки.
На останалите въпроси няма да отговоря. Извини ме за това.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Какво изпуснах? Темата прилича нанасран памперс.
1. Спонтанна ли си? Ако ей сега ти се обадя и ти кажа, че утре искам да те заведа в Странджа с още някакви люде, да кажем, ще хукнеш ли?
2. Как обичаш? Хората. Интерпретирай свободно:)
3. Какво е отношението ти към бездомните кучета?
4. Кучета или котки? Защо?
5. Лъвове или тигри? Защо?
6. Кажи нещо за жените, което да е интересно на мъжете и по възможност да не го знаят
7. А за мъжете?
8. Ако можеше да летиш, как би летяла? Крила, килимче, тип "Супермен", със специално устройство?
9. Какво сънуваш?
10. За какво си мечтаеш най-често?
11. А за какво мислиш?
12. Колко часа спиш средно на денонощие? Кога си лягаш най-често и кога ставаш?
13. Какво обичаш да папкаш? А да пийваш?
14. Къде обичаш да ходиш на море?
15. Изкачвала ли си планински върхове? Разкажи
1. Спонтанна ли си? Ако ей сега ти се обадя и ти кажа, че утре искам да те заведа в Странджа с още някакви люде, да кажем, ще хукнеш ли?
2. Как обичаш? Хората. Интерпретирай свободно:)
3. Какво е отношението ти към бездомните кучета?
4. Кучета или котки? Защо?
5. Лъвове или тигри? Защо?
6. Кажи нещо за жените, което да е интересно на мъжете и по възможност да не го знаят
7. А за мъжете?
8. Ако можеше да летиш, как би летяла? Крила, килимче, тип "Супермен", със специално устройство?
9. Какво сънуваш?
10. За какво си мечтаеш най-често?
11. А за какво мислиш?
12. Колко часа спиш средно на денонощие? Кога си лягаш най-често и кога ставаш?
13. Какво обичаш да папкаш? А да пийваш?
14. Къде обичаш да ходиш на море?
15. Изкачвала ли си планински върхове? Разкажи
- Kose Bose
- Драскач
Jamesmagno написа:Какво изпуснах? Темата прилича нанасран памперс.![]()
1. Спонтанна ли си? Ако ей сега ти се обадя и ти кажа, че утре искам да те заведа в Странджа с още някакви люде, да кажем, ще хукнеш ли? - Не. Дори прекалено обмислям всичко, преди да се хвърля и обикновено накрая не се. Трябва да имам голямо доверие на човека и на себе си.
2. Как обичаш? Хората. Интерпретирай свободно:) - Обичам периодично и спонтанно (ето тук съм спонтанна), после ми минава, после пак изпадам в умиление. Ту съм зла, ту съм невинна. Непостоянна, като всичко женско (никой да не се засяга - знаете, че сме такива). Държа се най-гадно точно с хората, които обичам и после съжалявам, но не си го признавам пред тях самите. В други моменти твърдя, че не обичам никого. Понякога обичам всички хора, понякога се чудя как се "обича ближния"...
3. Какво е отношението ти към бездомните кучета? - Искам да има истински контрол, а не да ги взимат от един квартал и да ги заселват в друг. Тук допреди година или по-малко нямаше нито едно бездомно куче. Сега са десетки. Стари песове, домъкнати кой знае откъде. Яд ме е не на животните, а на хората. После сме били на едно от първите места по брой на заболелите от кучешка тения... как няма да сме.![]()
4. Кучета или котки? Защо? - Котки и хъскита!Котките са като козите, а хъскитата са като котките.
5. Лъвове или тигри? Защо? - Тигри. По-красиви са, а лъвовете ми изглеждат най-малко котки от сем. Котки.
6. Кажи нещо за жените, което да е интересно на мъжете и по възможност да не го знаят- Ужас.. Аз не разбирам особено жените и не се спогаждам с тях.. Ще помисля тия дни и ще ти отговоря, ако измисля нещо.
![]()
7. А за мъжете? - Мъжете... Окосмяването на ушната мида се дължи на ген, който се намира в Y-хромозомата и затова няма да намерите жена с космати уши. С възрастта мъжете започват да придобиват женски характеристики, а жените - мъжки. И физически, и психически.![]()
8. Ако можеше да летиш, как би летяла? Крила, килимче, тип "Супермен", със специално устройство? - С криле... В крайна сметка или аз летя, или машинарията, за която съм се прикрепила като паразит.
9. Какво сънуваш? - Обичам сънищата си, стига да не прекаляват. Имам периоди, в които месеци наред всяка нощ сънувам. И то смислени неща. Това ме изтощава, кара ме да се чувствам като наказана, защото не мога да се наспя. Събуждам се с главоболие и зла. Имах период от няколко месеца, в който сънувах почти всяка нощ море. Различни сюжети, но все свързани с море.Рядко сънищата ми нямат сюжет. Тези безсюжетните ги мразя - препускащи думи, лица, числа.. каквото там..
10. За какво си мечтаеш най-често? - Хм.. Не мога да го формулирам.. обикновено някаква музика провокира картини в съзнанието ми, нахвърляни.. нищо конкретно и ясно. Тези състояния ми изглеждат мечтателни. Мисълта ми често се впуска във въображаеми диалози с някого, но винаги ми се е струвало глупаво. Интересното е, че после в реалния разговор лесно подтиквам нещата към изпълнение на тези диалози.![]()
11. А за какво мислиш? - С горния отговор изчерпвам и този.![]()
12. Колко часа спиш средно на денонощие? Кога си лягаш най-често и кога ставаш? - Нормалното - около 9 часа. Лягам си по това време напоследък и ставам към 9-10, ако нямам лекции и т.н. Ако имам - зависи от тях...
13. Какво обичаш да папкаш? А да пийваш? - Много обичам една салата, измишльотина на майка ми - царевица, всички налични зеленчуци, риба тон и разни подправки, маслини. Много добре се получава. Баница с кисело зеле и булгур; смигдаль (тва е.. пържено-задушен хляб). Напоследък си мисля за сутляш, не съм яла от години.А за пиене.. алкохолът за мен е по-скоро опасно химическо вещество, отколкото нещо, което бих изпила. Изключение правят бирата и виното, но в малки количества, защото заспивам на място.
А и доматен сок!
14. Къде обичаш да ходиш на море? - По Южното Черноморие. Миналото лято спяхме в Черноморец, но всяка сутрин пътувахме до различни плажове, извън населените места. Ето.. сега се размечтах за вълни!!! Големи вълни!![]()
![]()
15. Изкачвала ли си планински върхове? Разкажи- Най-голямо преживяване беше един преход от хижа Вихрен до Тевното езеро. Беше преди няколко години. Баща ми, сестра ми и аз. Никаква екипировка. 7 часа път в едната посока, а аз съм някаква слаботелесна
развинтиха ми се коленете. Още имам проблеми, но някак си не съжалявам. Беше невероятно преживяване. На метри от заслона краката ми не ме държаха, не можех да продължа нито крачка. Волята ми също я нямаше вече никаква. Дотътрих се някак. Нощта в заслона беше вълнуваща също - много, много хора, натъркаляни в това малко помещение. Въпреки умората не успях да спя особено, но ми харесваше.
От долния "етаж" се чуваха автентични пирински песни - някакви планинари бяха подпийнали.
На следващия ден си забравихме в заслона голяма част от водата, но връщането ми се стори много по-леко, дори ми е някак в мъгла...
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
Коя ти е любимата субкултура
и коя най-НЕлюбимата? Ако нямаш си представи, че имаш.
В кой век или епоха би живяла, ако можеше?
Малко кактусче или голяма млечка? (:
и коя най-НЕлюбимата? Ако нямаш си представи, че имаш.
В кой век или епоха би живяла, ако можеше?
Малко кактусче или голяма млечка? (:
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.