Вечната тема за еднополовите бракове
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Вечната тема за еднополовите бракове
Какво общо има тежкият живот на гейовете(аз не съм убеден, че животът им е особено тежък де) с правото им да стъпват в брак с лица от същия пол? Те просто не са годни(нямат практическата способност) да създадт семейство. И доколкото бракът е просто една предпоставка за формирането на семейство, то правото за встъпване в брак трябва да се дава на хора, които имат възможност да създадат семейство. Защо на мен не ми се даде право да управлявам самолет?
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
Щото не ти се дават пари за пилотски курс 
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
+ 1, а по същата причина не гейовете и лесбийките не им се дават пари за инвитро, за кво като направо могат да си осиновят.deichevster написа:Щото не ти се дават пари за пилотски курс
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Именно заради това не мога и да управлявам, което си е причината да не ми дават да карам. Това естествено няма нищо общо с вдигането на самолета
Всъщност като се замисля, примерът ми беше малко неуместен, ама основната идея си е пасва.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
И аз се сетих за рекламата за "вдигането на самолета". Дано можеш, млад си.ники написа:Именно заради това не мога и да управлявам, което си е причината да не ми дават да карам. Това естествено няма нищо общо с вдигането на самолетаВсъщност като се замисля, примерът ми беше малко неуместен, ама основната идея си е пасва.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Аз не казах "на никой", казах "на човечеството".
И видях статията. Освен да кажа, че нямам спомен Ватикана някога да са се изказали положително за каквото и да е медийно явление... какво повече? Изобщо не мога да ти схвана логиката, 'земи я обясни поне.
И к'во като според Ватикана хомосексуализмът е забранен? Предполагам, не спазваш стриктно всички канонически предписания, заедно с изповедите, постите и причастията. Откъде накъде се позоваваш на религията?
И видях статията. Освен да кажа, че нямам спомен Ватикана някога да са се изказали положително за каквото и да е медийно явление... какво повече? Изобщо не мога да ти схвана логиката, 'земи я обясни поне.
И к'во като според Ватикана хомосексуализмът е забранен? Предполагам, не спазваш стриктно всички канонически предписания, заедно с изповедите, постите и причастията. Откъде накъде се позоваваш на религията?
Щото ще го разбиеш и ще убиеш и себе си, и един-господ-знае-колко още хора заедно със себе си. Един гей-брак надали би имал такива последици.ники написа:Защо на мен не ми се даде право да управлявам самолет?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
Щом ще си преиначаваме всичко в духа на собствените мисли - смятам да спра да коментирам безсмислената тема.
Мн ви идва тва право
ПП: Ватиканът по мой спомен не се изразиха дори против Дан Кафявия, така че...
Логиката ти отпадна веднага.
Мн ви идва тва право
ПП: Ватиканът по мой спомен не се изразиха дори против Дан Кафявия, така че...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Малииии, къде я видя тая логика в моето междувметнато спомняне
След като ти повече няма да коментираш и явно няма да се изясниш...
...на някого да му стана ясно, така че да може да ми обясни? Дотук два въпроса, и двата без отговор.
...на някого да му стана ясно, така че да може да ми обясни? Дотук два въпроса, и двата без отговор.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
MidwinterSun написа:Малииии, къде я видя тая логика в моето междувметнато спомняне![]()
Ако ще преминаваш в заяждане надребно - още повече няма смисъл да споря с теб
ПП: Твърдо против ГЕЙ-ХОМО-ЛЕСБО браковете.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
.....как си личи, че дойде сесията...
3429423847 страници за ден-два...

3429423847 страници за ден-два...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
тука флууда е като птичи вирос... 
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Моето мнение е, че бракът като институция е отживелица, тоест реално погледнато нещата опират до това дали е приемливо хомосексуални двойки да живеят заедно. Ами, щом им се иска, нека - двама пълнолетни граждани искат да живеят заедно - няма проблем. От какъв пол са и какво правят в леглото си е тяхна работа. Не трябва обаче, по разбираеми причини, да им се разрешава да осиновяват деца.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
А защо до моя ник има въпросителна? Така де...аз съм строго хетеросексуален.allshallperish написа:Ами опитай се да го приемеш просто. Хората сме жестоки към по-слабите видове. Това е. По-слабите не могат да оцелеят, така и гейовете. И всички знаем защо е така. Това че съществува някакъв напредък в днешно време (медицински), не означава, че наляво и надясно трябва да се оплождат жени, които с други жени да си гледат детето и пр... Това е предназначено за хора с проблеми, според мен. От морална гледна точка така трябва да забременяват хора с невъзможност да забременеят по нормален начин - но физиологически проблеми, а не психологически...
ПП: Съществува още един проблем според мен. Примемайте го както щете, но го наблюдавам от началото на развитие на тази тема - хората, които безусловно подкрепят еднополовите бракове по един или друг начин аз самата свързвам с бисексуалното или хомото (не се обиждайте, тва не е обида). Имам предвид - Силвия казва, че харесва момчета от 12-13 годишна възраст. Мила също свързвам с нещо подобно. За black_lady знаем. От друга страна - ники, вечния, camel (?), Контесата, Ирина и всички останали поддръжници на моята теза и мнение, са строго хетероочертани... Не знам права ли съм, но такъв извод си вадя. От което няма как да се изгради обективно мнение, понеже всички гледаме субективно на въпорса.![]()
Мир
ПП: Мила, цитираш себе си?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Защото не си спомнях дали си се включвал в темата
. Знам, че си хетеро, спокойно.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Бе да ти кажа доста по-неотвратително би ми било с две жени, отколкото с двама мъжеallshallperish написа:Пора би си го позволил с две жени, което според мен е не по-малко отвратително от двама мъже. Каквото и да ми обяснявате.
Говоря принципно, Иринчи, не ме бий... много
Тъй, искам да вмъкна няколко коментара, с които се надявам да внеса малко повече яснота.
Както каза Силвия, заложените по време на бременността хомосексуални наклонности се проявяват през пубертета. В повечето случаи преди това не си личат, което не значи, че не съществуват. И разбира се детето не осъзнава, че е гейче, веднага щом влезе в пубертета. На волево равнище то в повечето случаи вярва, че е хетеросексуално и се самоубеждава в това. Противоречията си проличават, когато се окаже, че примерно не му става от жени, а от мъже (ако е момченце), или че не се подмокря при мисълта за мъжествени батковци, а за кръшни какички (ако е момиченце). Възможно е по време на бременността хормоналният дисбаланс (не знам дали така се казва де) да не е много силен и детето, като порасне, да си пада и по батковци, и по какички. Идеята ми е, че то не си знае, че е гейче, докато действителността не му го докаже.
Колкото до Ватикана, аз не си спомням някога Светият престол да се е изказвал особено умно. Не казвам, че не е, но с изключение на баналните общи приказки, повечето изказвания, за които се сещам в момента, са блатантни глупости, от рода на това, че СПИН-ът в Африка трябва да се пребори не с презервативи, които са греховно изобретение, а с пълно въздържание.
Тук съм сигурен, че Боромир ще ме заръфа, въпреки че той самият не е фен на католическата църква. Сигурен съм, че му допада идеята на хората в Африка да им се забрани да се размножават. Е няма как да стане, хохо!
Така де, отплесвам се.
Бих черпил и Силвия една бира. Силве, ти подкрепяше ли осиновяването на деца от гейове?