Да желаещите са много, но за различни специалности, а и там изпита е на тест и всеки мисли, че е по лесно, но теста е на три модула математика, география и Български език. Най-хубаво си е както са ни дадени теми и да си ги научим и през април на изпит. Поне това е моето мнениеaMoPe написа:Хехехе 300 човека?Много зле работата.Ами да не са много трудни тея две теми
Значи ще се постарая тея две теми да ги науча задължително
Април ще се видим
Успех на кандидатстудентите и бъдещи колеги, дай боже
А моята съученичка, която се записа на преварителен в УНСС днес ми разказва, че е имало близо 20 000 кандидат-студенти същия ден в УНССКолко е вярно не знам, ама каза че са чакали от 9 до 15 часа да се запишат ..
и постоянно са идвали нови ученици
География-програма
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Natalchetooo
- В началото бе словото
Re: География-програма
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Желаещите са много? Преди 2 години бяха 900 души... а преди това са били повече!
Е, тя говори за УНСС 
И аз многоо искам туризъм, но първо да мина географията.Мисля че месец и половина ми е достатъчен да науча поне 10 теми от 16, щото имам и да уча по други учебници
KRSOne каква е вероятността една от двете теми да се падне пак април
И аз многоо искам туризъм, но първо да мина географията.Мисля че месец и половина ми е достатъчен да науча поне 10 теми от 16, щото имам и да уча по други учебници
KRSOne каква е вероятността една от двете теми да се падне пак април
You must be the change you wish to see in the world!
Ами да ти кажа зависи ... Понякога тестовете идват много по-лесниNatalchetooo написа:Да желаещите са много, но за различни специалности, а и там изпита е на тест и всеки мисли, че е по лесно, но теста е на три модула математика, география и Български език. Най-хубаво си е както са ни дадени теми и да си ги научим и през април на изпит. Поне това е моето мнениеaMoPe написа:Хехехе 300 човека?Много зле работата.Ами да не са много трудни тея две теми
Значи ще се постарая тея две теми да ги науча задължително
Април ще се видим
Успех на кандидатстудентите и бъдещи колеги, дай боже
А моята съученичка, която се записа на преварителен в УНСС днес ми разказва, че е имало близо 20 000 кандидат-студенти същия ден в УНССКолко е вярно не знам, ама каза че са чакали от 9 до 15 часа да се запишат ..
и постоянно са идвали нови ученици
Аз лично в Унсс няма да кандидаствам.Не ме кефи като университет, нищо че е тест
You must be the change you wish to see in the world!
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ами вероятността според мен е 0.
Наблегнете на останалите.
Здравейте.
Аз искам да ви попитам горе-долу кога след изпита по география излизат релултатите?
Мерси предварително.
Аз искам да ви попитам горе-долу кога след изпита по география излизат релултатите?
Мерси предварително.
Мерси много 
Около мен, постоянно се говори, че неможело да се влезе в СУ без курсове. Вие как мислите?
при положение че миналата година се търсеха 800 човека за попълване на места скед амнайсто класиране дали е точно така .. ти как мислишdanchence написа: Около мен, постоянно се говори, че неможело да се влезе в СУ без курсове. Вие как мислите?![]()
- Dragi_GosTi
- В началото бе словото
ако изкарам 3 на изпита къв е шансО да ме приемат 
KRSOne, issoax много ви благодаря, радвате
-
LSFC
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Днеска са излязли резултатите