WTF?! Романтични жестове?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Re: WTF?! Романтични жестове?
Ама, моля ти се
При това пропагандират този начин на живот като единствения правилен, всичко друго е тъпо и задръстено. А тая реакция, дето Бетон я извади...
Все едно това е конкурс за най-романтичен жест, а той е журито: "Тъпо. Дисквалифицирана си. Next?" 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Днес запазих половината си смърдящ сандвич с риба за девойчето си. Много ли съм романтичен?
(Както можеше да се очаква, тя любезно го отклони
)
(Както можеше да се очаква, тя любезно го отклони
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Ако става дума за тая хубавица дето във фейсбука се вижда , трябваше целия сандвич да й запазишpora_e_priqtel написа:Днес запазих половината си смърдящ сандвич с риба за девойчето си. Много ли съм романтичен?![]()
(Както можеше да се очаква, тя любезно го отклони)
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тя не се кефи на умряла риба
Аз се кефя.
Излиза, че съм зоо-некрофил
Аз се кефя.
Излиза, че съм зоо-некрофил
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ихтионекрофил май ще да се каже. Или некроихтиофил. 
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Яденето е вид секс...
- Максим Горки, "За секса"
- Максим Горки, "За секса"
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
...
Anyway, по темата: романтично е само като те гушне човек да ти внуши, че всичко е наред.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
inc написа:![]()
![]()
![]()
...
Anyway, по темата: романтично е само като те гушне човек да ти внуши, че всичко е наред.
Жените,
така сте лесни...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Налага се. Мъжете сте мързели и отказвате да преследвате всичко, което би ви поизпотило малко.
И съм съгласна с Нора. Първо щях да контрирам с това, че зависи не толкова от човека, колкото от твоето отношение и възприятие към него. После обаче се контрааргументирах с факта, че зависи от човека какво отношение и възприятие ще имаме спрямо него, така че пак... да, романтично си е...
И съм съгласна с Нора. Първо щях да контрирам с това, че зависи не толкова от човека, колкото от твоето отношение и възприятие към него. После обаче се контрааргументирах с факта, че зависи от човека какво отношение и възприятие ще имаме спрямо него, така че пак... да, романтично си е...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Дали е романтично или не - не знам. Но е факт, че нерядко е толкова необходимо, че струва повече от незнамсиколко "романтични" жестове. А понеже изглежда съвсем обикновено, нерядко се пропуска.
Говоря така, щото в момента съм на упражнение, кръвното и захарта ми са ниски и полагам съзнателни усилия да остана в съзнание изобщо, защото ръцете ми са изтръпнали и виждам в лилаво. В такъв момент не може да не усетиш липсата на точно такава прегръдка, която да ти каже, че всичко ще бъде наред, без значение колко близо си до мига, в който ще превъртиш от всевъзможния стрес, който те затрупва от всички страни.
Простете за мрън-минутката, ама ми е толкова лошо, че наистина си мисля само за утешаваща прегръдка.
Говоря така, щото в момента съм на упражнение, кръвното и захарта ми са ниски и полагам съзнателни усилия да остана в съзнание изобщо, защото ръцете ми са изтръпнали и виждам в лилаво. В такъв момент не може да не усетиш липсата на точно такава прегръдка, която да ти каже, че всичко ще бъде наред, без значение колко близо си до мига, в който ще превъртиш от всевъзможния стрес, който те затрупва от всички страни.
Простете за мрън-минутката, ама ми е толкова лошо, че наистина си мисля само за утешаваща прегръдка.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Жените по принцип имат нереалистична представа за себе си и нивото си - или гонят някой, който е класи над тях, или класи под тях. Но никога - някой равен и подходящ. От там и всичките проблеми - несъобразеното самочувствие - твърде ниско или твърде високо на някои женски индивиди, им изиграва куп шеги - да гонят дивото, докато питомното им е в ръцете, например.
Но като говорим за романтика - жените никога не правят нищо, за да създадат такава атмосфера. Те просто седят и чакат на мъжете. Кога сте видели жена да заведе мъж на вечеря, да го почерпи ребърца или бургери? Или да му отвори вратата или да му намести стола? Звучи абсурдно, но имаме равенство на половете и би следвало и жените да правят това, което искат мъжете да им правят на тях. Каквото повикало, такова се обадило. Даже жените трябва да работят над себе си - да бъдат джентълменки.. пардон, джентълуомънки! Романтиката е за двама, а не само от единия за другия. Да се помъчат и те малко.... Бря...
пс: моля това ми мнение да не бъде четено от: Мила, Силвия, Елица, поради тяхната тотална липса на чувство за хумор, мерси...
Но като говорим за романтика - жените никога не правят нищо, за да създадат такава атмосфера. Те просто седят и чакат на мъжете. Кога сте видели жена да заведе мъж на вечеря, да го почерпи ребърца или бургери? Или да му отвори вратата или да му намести стола? Звучи абсурдно, но имаме равенство на половете и би следвало и жените да правят това, което искат мъжете да им правят на тях. Каквото повикало, такова се обадило. Даже жените трябва да работят над себе си - да бъдат джентълменки.. пардон, джентълуомънки! Романтиката е за двама, а не само от единия за другия. Да се помъчат и те малко.... Бря...
пс: моля това ми мнение да не бъде четено от: Мила, Силвия, Елица, поради тяхната тотална липса на чувство за хумор, мерси...