Второ класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- figure_skate_girl
- Пишете, о, братя
- Специалност: geografia 1 kurs
- Курс: първи
Re: Второ класиране
21.12 ми е бала.До колкото до сънищата ако сънувамрще ви пиша.
- Прикачени файлове
-
- nekitt090200018.jpg (6.49 KiB) Преглеждано 409 пъти
-
ELIN
- В началото бе словото
- Специалност: кандидатстудент
здравейте имам един въпрос
ако на второ класиране се качиш на по горна специалност но предпочиташ тази която си бил на първо какво става може ли да се запишеш в специалността която си бил приет на първо
и още нещо за трето класиране трябва ли да се запишеш вече в специалността по конкретно да си внесеш такси и т,н, и да участваш в трето или си вземаш дипломата от единия факултет който си бил на първо,
носиш я в другия в който си на второ и там подаваш молба за трето
нещо не става много ясно в справочника и в правилника
айде колеги пишете защото идва второто класиране
ако на второ класиране се качиш на по горна специалност но предпочиташ тази която си бил на първо какво става може ли да се запишеш в специалността която си бил приет на първо
и още нещо за трето класиране трябва ли да се запишеш вече в специалността по конкретно да си внесеш такси и т,н, и да участваш в трето или си вземаш дипломата от единия факултет който си бил на първо,
носиш я в другия в който си на второ и там подаваш молба за трето
нещо не става много ясно в справочника и в правилника
айде колеги пишете защото идва второто класиране
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хм, значи
Ако си приет/а на по-горно желание, връщане назад няма. Нали това е целта на тези класирания- да вървиш нагоре. Такси и такива неща се плащат само като се записваш. А що се отнася до дипломата, ако си я депозирал/а вече в различен факултет мисля че трябва първо да си я вземеш и тогава да отидеш в другия.
Ако си приет/а на по-горно желание, връщане назад няма. Нали това е целта на тези класирания- да вървиш нагоре. Такси и такива неща се плащат само като се записваш. А що се отнася до дипломата, ако си я депозирал/а вече в различен факултет мисля че трябва първо да си я вземеш и тогава да отидеш в другия.
Elämää täytyy rakastaa ^^
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
А добре,а да ви питам сега нещо..Ако ме приемат на второ класиране (на първо не бях приета) е окончателно,нали?В смисъл не мога да ходя да подавам молба за по предна специалност и да чакам за трето,а каквото ме приемат и трябва него да запиша?
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
- JenniferRene
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
можеш да подадеш и за трето ако искашkandidat_studentt написа:А добре,а да ви питам сега нещо..Ако ме приемат на второ класиране (на първо не бях приета) е окончателно,нали?В смисъл не мога да ходя да подавам молба за по предна специалност и да чакам за трето,а каквото ме приемат и трябва него да запиша?
Be great in acts as you have been in thoughts!~
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Сънувах, че е излязло класирането. Резултатът беше...точно това, което искам
Да идва утреееее!
Да идва утреееее!
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- ethno_girl
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://absolutely.hit.bg/1-1146164-8081549.jpg
И аз същото сънувах 
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
Аз пък сънувах,че печеля от тотото,но уви-не се сбъдна
Дано вашите сънища се сбъднат и ви приемат
Супер,значи ако ме приемат сега на второ класиране в по-задна специалност,мога да се пробвам и в трето
Супер,значи ако ме приемат сега на второ класиране в по-задна специалност,мога да се пробвам и в трето
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аз се надявам за комуникации и физична електроника, направих ужасна подредба на специалностите, защото в последният момент реших, че ще кандидатствам в СУ, и сега бера плодовете...... Бала за там е 21.17 на 1 класиране, не знам дали ще садне до 19.83...... 
А някой знае ли дали ще има 4 класиране??
А някой знае ли дали ще има 4 класиране??
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Обществена тайна е, че ако при 3-то не са запълнени всички места, някои университети правят и това. Сега не знам как стоят нещата в СУ и твоята специалност. 
П.С но не губи вяра, може да влезеш
П.С но не губи вяра, може да влезеш
Elämää täytyy rakastaa ^^
- HoT_KiSs{}
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
Някай кандидат за ПР-задочно и философия- задочно ? На това се надявам на 2-ро, ако ли не ... ще подам за 3-то. Иначе съм приета на 1-во класиране неформално образование- редовно.
Книгоиздаване
На 1во класиране съм приета по 2ро желание. Подадох документи за 2ро класиране и съответно си запазвам мястото от 1во класиране. Въпросът ми е: ако на 2ро класиране не ме приемат по 1вото ми желание и реша да подам документи за 3то класиране мога ли да запазя мястото си от 1во класиране или в такъв случай го губя? 
Пази се
благодаряgletcher написа:Пази се