Приятелски секс

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:Sw1tched, и това какво означава? Кой би трябвало да победи в спора? :wink: :P :lol:
А, не знам аз се зачетох надолу
Лъвиците са перфектните създания - особено когато става въпрос за секс и любов . Галантни , дружелюбни , весели , гальовни , любвеобвилни , слънчеви и лъчезарни . Ако я удари съчмата , както често се случва , направо може да те изкриви . За да я впечатлиш трябва да си изключителен и с неизброими качества
и забравих к'во търся :lol:
И все пак за спора мисля, че печеля като казвам, че истината е по средата и трябват и двете :P
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

офф/ обаче сайтът не ми се отваря нещо.. ако не те мързи, можеш да пуснеш нещо за мен, ако не - утре ще си чета :D
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Не-ееее, ти наистина ще ме умориш от смях! :lol: :lol: :lol:
А защо цитата завършва с дребен шрифт? Да не би да имаш някакви притеснения? Ти почти си ме впечатлил :lol:

Аз също мога да се причисля към групата на печелившите, защото също мисля, че истината е по средата и трябват и двете! Златната среда...
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

arielle
В зодиака Водолеите са противоположни по позиция на Лъва. Въпреки това те му скачат по егоцентризъм и дори го задминават, но това си качество го използуват за да веселят другите и за да им правят безплатно шоу, докато Лъва изисква подчинение и уважение. Водолея е много весел, дружелюбен и либерално настроен човек. Има обаяние което излъчва дори когато не е на кеф.
fire написа:Не-ееее, ти наистина ще ме умориш от смях! :lol: :lol: :lol:
А защо цитата завършва с дребен шрифт? Да не би да имаш някакви притеснения? Ти почти си ме впечатлил :lol:

Аз също мога да се причисля към групата на печелившите, защото също мисля, че истината е по средата и трябват и двете! Златната среда...
Не, просто си просех комплименти 8) :lol:

А за печелившия...в този случай или няма печеливш или и двамата печелим :wink: ...рано е да се каже :)
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

ее благодаря.. :D ама тези не са мн интересни.. аз бях чела едни много готини работки пак за зодиите, голям майтап, ако се сетя къде са, ще ти ги пусна :wink: а ти с еинтересуваш от зодии?
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Тази тема ме разбива направо! Ще си извадя на листче основни цитати....мухахахха...да знам по принцип!
Суичд... 8) 8) 8) 8) 8) Хеви метъл, Суичд!
Файър... :) :) :) :) хахахаха, с теб определено в спор човек би се видял в чудо! Железни аргументи!
Ариел...к'фо бе мацко...кфо само подстрекаваш, "седни тука нещо да ти кажа..." ...Да влезеш и ти в спора, не само отстрани да викаш "Дръж! А така! За ръкава! Щ'ъ прЕкръша! " хихихи :P :P

./ме се изнася :twisted: :roll:
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

Пак забихте в оф топик. :P

По темата не виждам какво му е лошото на секса между приятели. Разбира се ако и двамата знаят че освен секс няма нищо повече, за да няма излъгани накрая. Сексът, освен израз на любовта, е и спорт, изразходващ калории, начин за повдигане на настроението, лек за настинка и главоболие... :D
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Анна написа: Сексът, освен израз на любовта, е и спорт, изразходващ калории, начин за повдигане на настроението, лек за настинка и главоболие... :D
Така ли мислиш ? Еми какво ще кажеш за една тренировка за повдигане на настроението...едно лекче против главоболие...да речем...утре вечер в седем ?! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

Ъъъъ, настроението си ми е добре, а и главата не ме боли, но благодаря все пак. :P

:oops: :oops: :oops:
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Vintersorg написа:
Анна написа: Сексът, освен израз на любовта, е и спорт, изразходващ калории, начин за повдигане на настроението, лек за настинка и главоболие... :D
Така ли мислиш ? Еми какво ще кажеш за една тренировка за повдигане на настроението...едно лекче против главоболие...да речем...утре вечер в седем ?! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ле-лееее... Повече няма да смея да се оплача от нищо в този форум, щото... :lol:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:
Vintersorg написа:
Ле-лееее... Повече няма да смея да се оплача от нищо в този форум, щото... :lol:
Ама не се притеснявай, ние сме услужиливи :lol:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

fire написа:
Vintersorg написа:

Хахахаха...Файър, това беше ирония от моя страна. Просто ирония...за да покажем че не всичко що лети, се...яде! Така беше израза де! :twisted:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Sw1tched, за пореден път се убеждавам, че ти си истински приятел и на теб може да се разчита! :P

Жорко, зная, че се шегуваш. Аз също се пошегувах. :wink:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:Sw1tched, за пореден път се убеждавам, че ти си истински приятел и на теб може да се разчита! :P
Damn..провалих се :lol:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Не-ееее, не си се провалил. Напротив! Издигаш ми се в очите...сините, които навяват спомена за шоколад :lol:

P.S. Сетих се за една приказка: "Риба да беше с бастун ще те хванат" (Шегичка, надявам се не ми се сърдиш. Аз с най-добри чуства!)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”