Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
Re: Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга
Последния коментар показва ниското ниво на интелектуалност на хората слушащи тази музика. Да погледнем и от друга страна-чалга се слуша единствено на Балканите(България,Гърция,Сърбия,Турция).Развитите държави нямат такъв стил музика-ако отидете в някоя западноевропейска държава ще видите че младите хора слушат масово рок,хип-хоп,електронна музика и т.н.
- Disney_World
- От дъжд на вятър
- Специалност: Геология
Re:
Чакай, че ме разплака.... аз съм един от тези неоринтирани млади хора, които не слушат чалга. Да, знам за убиване съм !pi4 написа:такаааа ако трябва да направя Compte rendu на това нещо тук-някой хорица усилено не могат да понесат реалността,че в България най-слушаната музика е поп-фолк разбира се,а това е защото българина е закърмен от малък с усет към истинската музика.В този ред на мисли тези които са неориентирани от малки и слушат просто шум от рода на метал и рок разбира се придружен с крайно неестетични клипченца,са едно малцинство в България и много се кефя като злобеете,понеже има защо хахахахахаха
pi4 написа: придружен с крайно неестетични клипченца
Естетиката така лъхна от монитора , че паднах от стола. Текстът, музиката, стилът, разтреперих се от толкова гениалност, вместена в 4 минути.
И по темата... изглежда не може да се разбере разликата между хора ,слушащи чалга и чалгари, нищо простено ви е, но муа ще ви я разясни. Не може да се кланяш на хора , които казват, че Мюнхен е в Белгия. И някой чалгар тук ще каже "нееееее това е музика ,не IQ състезание". Музиката, изпълнявана от хора, разчитащи само на Виктория сикрет е също толкова качествена колкото и самите тях. И пак ние неоринтираниете щяхме да си замълчим, ако музиката не беше крадена от сръбски и гръцки изпълнители, а текстовете не бяха толкова отвратително и обидно прости.
Последно промяна от Disney_World на 20 Ное 2010, 22:08, променено общо 1 път.
"Ideas are like rabbits. You get a couple and learn how to handle them, and pretty soon you have a dozen."
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Човекът, с когото спорите най-вероятно отдавна е завършил и забравил, че този форум съществува ... мнението му е от преди 4 години бтв. 
The names of the future are stamping of impatience.
- Disney_World
- От дъжд на вятър
- Специалност: Геология
Е нищо не пречи да си кажем и ние нашето,а и то се отнася за всичко, не само за него:)
"Ideas are like rabbits. You get a couple and learn how to handle them, and pretty soon you have a dozen."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Човекът-пич бе баннат безславно преди години, но не защото слушаше чалга. Тая тема е за затваряне.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
нещо такова викашPhilip написа:Развитите държави нямат такъв стил музика-ако отидете в някоя западноевропейска държава ще видите че младите хора слушат масово рок,хип-хоп,електронна музика и т.н.
превод искаш ли
ае смърт
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз го харесвах пи4... 
Into the endless we ride... 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
И ти изравяш тема на 5 години, за да ни го кажеш това? За ниско ниво на интелектуалност говори ниското ниво на граматиката ти, Филипе. И дори и това да е факт за голяма част от населението на развитите държави, последното не те оправдаваPhilip написа:Последния коментар показва ниското ниво на интелектуалност на хората слушащи тази музика. Да погледнем и от друга страна-чалга се слуша единствено на Балканите(България,Гърция,Сърбия,Турция).Развитите държави нямат такъв стил музика-ако отидете в някоя западноевропейска държава ще видите че младите хора слушат масово рок,хип-хоп,електронна музика и т.н.
-
Philip
- Пишете, о, братя
Първо-нямам грешки в написаното мнение.Не разбрах какво ми има на граматиката или нещо просто ти пречи? Второ какво има да се оправдавам? Казал съм обективната истина! Колкото и да те е яд така стоят нещата и България ще запада все повече, защото масата млади хора мислят просто като теб и се заяждат вместо да се съгласят с безпорни неща!
-
Philip
- Пишете, о, братя
А това от колко време е темата не ме интересува,аз си изразявам мнението!
какво има да ти обясняваме .. колкото и да те е яд .. казал си една глупостPhilip написа:Казал съм обективната истина! Колкото и да те е яд така стоят нещата
-
Philip
- Пишете, о, братя
Кое е глупавото според тебе?
-
Philip
- Пишете, о, братя
А клипчето,което ми пращаш,ако не си малоумен би знаел ,че не фигурира в стиловете,които визирам.