Предварителни изпити

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Re: Предварителни изпити

Мнение от Etiainen »

Brizeida написа:Между другото, само едно не ми е ясно все още... всъщност картончето с входящия номер ще ни бъде издадено, след като си платим таксата в ректората ли? Защото пише, че след такса за регистриране, тогава го получаваме. Явно отново в Ректората? Right?
Ами като отидеш в ректората и си платиш таксата, отиваш с бележката до друга стая, пред която има картончетата, попълваш си и чакаш да влезеш, сигурно.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Etiainen написа:
Brizeida написа:Между другото, само едно не ми е ясно все още... всъщност картончето с входящия номер ще ни бъде издадено, след като си платим таксата в ректората ли? Защото пише, че след такса за регистриране, тогава го получаваме. Явно отново в Ректората? Right?
Ами като отидеш в ректората и си платиш таксата, отиваш с бележката до друга стая, пред която има картончетата, попълваш си и чакаш да влезеш, сигурно.
Точно така :D А пък тия,дето бяха на касата,се държаха много "любезно" с нас :lol:
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

angeloff написа:
machiavelli написа:Да наистина. Всъщност вътре няма нищо ново. Пълна загуба на седем лева. :P
Еми като не продават от 2008ма, какъв да си купя ?! :)
Изобщо справочник няма смисъл да се взима.Същата информация,която е вътре, я има и в интернет. :wink:
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Да,определено съм съгласна! Купих си справочника главно, за да видя броя на местата за прием за 2009/2010, но такова нещо не присъстваше...лично за мен справочникът се оказа безполезен.

А, между другото... lacuna coil, когато аз се записвах касиерките се държаха много дружелюбно (да не повярва човек). :)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
~*OpAsNo_LuDa*~
В началото бе словото
Специалност: ..

Мнение от ~*OpAsNo_LuDa*~ »

Извинявайте за изключително глупавия въпрос, но за Журналистика трябва да се явя на предварителния по Бел който е на 12 април нали? И ако го изкарам след това на писмен по Журналистика?
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър

Мнение от Etiainen »

Carmilla написа:Да,определено съм съгласна! Купих си справочника главно, за да видя броя на местата за прием за 2009/2010, но такова нещо не присъстваше...лично за мен справочникът се оказа безполезен.

А, между другото... lacuna coil, когато аз се записвах касиерките се държаха много дружелюбно (да не повярва човек). :)
Обаче някои неща излизат на сайта по-късно, а и ако тръгнеш да ходиш да подаваш всякакви документи, не можеш да си носиш сайта, значи или принтираш, или справочник, макар че има още полезни неща, които биха могли да му добавят, наистина.
~*OpAsNo_LuDa*~ написа:Извинявайте за изключително глупавия въпрос, но за Журналистика трябва да се явя на предварителния по Бел който е на 12 април нали? И ако го изкарам след това на писмен по Журналистика?
1) На 12 април е предварителния по журналистика (писмен). До колкото знам (ако греша, някой да ме поправи) не ти трябва да се явяваш и на БЕЛ (който е на 10 май).
2) Хората с най-висок успех на писмения по журналистика се допускат до устен по журналистика (без предварителен), може би затова си се объркала.

~*OpAsNo_LuDa*~
В началото бе словото
Специалност: ..

Мнение от ~*OpAsNo_LuDa*~ »

Оххх :oops: Извинявам се :oops: Значи за мене има само два изпита в крайна сметка, ако успея на единия де :mrgreen: Много благодаря и пак се извинявам за невежеството :roll:
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър

Мнение от Etiainen »

~*OpAsNo_LuDa*~ написа:Оххх :oops: Извинявам се :oops: Значи за мене има само два изпита в крайна сметка, ако успея на единия де :mrgreen: Много благодаря и пак се извинявам за невежеството :roll:
Ако се явиш и на предварителния, и на редовния изпит по журналистика, ще имаш по-голям шанс да стигнеш до устния. :wink:

Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от Master_of_Sin »

Готооова съмм! имам си вече отпечатаното картонче с входящ номер! много съм щастлива! :bounce: 8) :connie_5: :connie_mini_jumpbed:

ПП. Специялна искам да благодаря на Tinker Bell ако не беше тя нямаше да се справя! :cheers:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Я кажете как точно става записването.Къде се плаща таксата в банка или на място.Какви документи се внасят,много ли се чака.Аз ще се записвам в областния център и предполагам може и да е по-различно.
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър

Мнение от Etiainen »

ivoto_la написа:Я кажете как точно става записването.Къде се плаща таксата в банка или на място.Какви документи се внасят,много ли се чака.Аз ще се записвам в областния център и предполагам може и да е по-различно.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... aniya_2009

Аватар
lani_chan
В началото бе словото

Мнение от lani_chan »

Наистина полезна страничка. Аз в понеделник ще ходя да се записвам, а не съм я видяла. :lol: :lol:
Аз не живея за мига. Мигът живее за мен. ;-Р
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

А може ли да ме запише някой друг вместо мене :roll: или трябва лично :?
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Мисля че и друг може да те запише, ако му дадеш личната си карта и квитанцията за платената такса :)
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

Хубаво вече имам номерче,но сега как да проверя къде ще съм разпределен,на сайта на университета ли?
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”