Евровизия 2009
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Re: Евровизия 2009
Това е много добро!

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И още как... само като се сетя, почвам да се смея. Ама вече просто не чувам оригиналния текст, също както стана с "Кенлий".

"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ахахахаха, Боби, вчера видях линкчето във Фейсбук и съм се превивала от смях, заклевам се!
Имаш невероятен талант за творене на misheard лирики!

"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Александър
И чужденците в чуждите форуми много се смяха, браво! 
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Сега и ако се явиш на следващия Music Idol с тоя кавър 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хахаха, какво намерих! Ето това щеше много да ме зарадва на финала в Москва.
http://www.youtube.com/watch?v=zX0cH3d5awU (от 1:13 - преди това Борко доказва, че когато държи микрофон, е най-добре да пее на него
)
Мислех, че се будалкат, като разправяха, че ще участват.

http://www.youtube.com/watch?v=zX0cH3d5awU (от 1:13 - преди това Борко доказва, че когато държи микрофон, е най-добре да пее на него
Мислех, че се будалкат, като разправяха, че ще участват.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Александър
Довечера в "Бъди звезда" по БНТ за първи път ще бъде представена на живо новата версия на българската песен, с участието на Петя Буюклиева. Май и американските танцьори на кокили са дошли.
От 20:55 по БНТ.
От 20:55 по БНТ.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Боби, братч'то ми, току-що го пуснаха по Нова Телевизия!Лорд Носферату написа:Като чух последната версия на песента на Аврамов, линк към която даде Александър, не се сдържах и ето какво сътворих. Знам, не съм добре :Р Ама е весело, пък :Р
В края на ноември
В края на ноември
-
Александър
Ако някой не знае, Израел ще бъде представян от българка - Мира Авад. Ето част от интервюто й:
Мира: Моят баща Анвар Авад е палестинец от Галилея (северен Израел) и е заминал за България да учи медицина. Там е срещнал майка ми - Снежанка Изворска, която е учила филология в това време, и й е било възложено да помогне на баща ми с българския език. Имам двама братя - Алан, който е по-голям и е роден в София, но е израснал в Израел. Преди 20 години се премести в София да учи електроника и от тогава живее в България. Моят по-малък брат Синан работи в сферата на високите технологии и живее в Хайфа с жена си. Между другото те направиха сватбата си в София. Имам семейство в София и много ми липсват. Надявам се, че ще прочетат тази статия. Аз съм влюбена в традиционната българска музика и съм изпълнявала песента "Събрали са се, събрали" по време на моите участия.
- През 2008 групата No Angel представиха Германия в Белград. Едно от момичетата от групата - Люси Дяковска е от България. След като популяризира песента си пред българката публика и заради факта, че е българка, No Angel взеха 12 точки от България. Мислили ли сте да направите промоция заедно с Ноа в нашата страна?
Мира: Преди всичко, аз бих била много щастлива да дойда в България, защото много ми липсва семейството ми и особено заради шопската салата и кюфтенцата. Но за жалост, аз и Ноа сме заети с нашите собствени кариери, особено Ноа, която в момента е на турне в Европа. Но все пак се надявам, че българите ще гласуват за нашата песен. Аз планирам да посетя България през лятото и да видя брат си, моите мили братовчеди Мая и Ети и техните красиви деца.
Ето и песента на Израел, която е на три езика - иврит, арабски и английски:
http://www.youtube.com/watch?v=VRAFCFZCH3Y
Мира: Моят баща Анвар Авад е палестинец от Галилея (северен Израел) и е заминал за България да учи медицина. Там е срещнал майка ми - Снежанка Изворска, която е учила филология в това време, и й е било възложено да помогне на баща ми с българския език. Имам двама братя - Алан, който е по-голям и е роден в София, но е израснал в Израел. Преди 20 години се премести в София да учи електроника и от тогава живее в България. Моят по-малък брат Синан работи в сферата на високите технологии и живее в Хайфа с жена си. Между другото те направиха сватбата си в София. Имам семейство в София и много ми липсват. Надявам се, че ще прочетат тази статия. Аз съм влюбена в традиционната българска музика и съм изпълнявала песента "Събрали са се, събрали" по време на моите участия.
- През 2008 групата No Angel представиха Германия в Белград. Едно от момичетата от групата - Люси Дяковска е от България. След като популяризира песента си пред българката публика и заради факта, че е българка, No Angel взеха 12 точки от България. Мислили ли сте да направите промоция заедно с Ноа в нашата страна?
Мира: Преди всичко, аз бих била много щастлива да дойда в България, защото много ми липсва семейството ми и особено заради шопската салата и кюфтенцата. Но за жалост, аз и Ноа сме заети с нашите собствени кариери, особено Ноа, която в момента е на турне в Европа. Но все пак се надявам, че българите ще гласуват за нашата песен. Аз планирам да посетя България през лятото и да видя брат си, моите мили братовчеди Мая и Ети и техните красиви деца.
Ето и песента на Израел, която е на три езика - иврит, арабски и английски:
http://www.youtube.com/watch?v=VRAFCFZCH3Y
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Еха! Ама сериозно? Сега ако кажеш, че се е видяло и "Lord Nosferatu" в началото...Търговецът на кристал написа:
Боби, братч'то ми, току-що го пуснаха по Нова Телевизия!И аз само: "Я! Ама аз тоя го познавам..."
![]()
![]()
-
Александър
Довечера от 22 часа по БНТ1 е първият полуфинал на Евровизия. България участва под номер 11.
Костюмите и изпълнението са тооооолкова зле, че по време на генералната репетиция вчера журналистите останали втрещени, а публиката не е аплодирала. Категорично последно място в полуфинала. Ето видео от репетицията:
Костюмите и изпълнението са тооооолкова зле, че по време на генералната репетиция вчера журналистите останали втрещени, а публиката не е аплодирала. Категорично последно място в полуфинала. Ето видео от репетицията:
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Лоша работа 
Едит: Браво на нас, отново
Кога ли ще разберем дали сме били последни?
Аз се радвам за Босна и Херцеговина, те ми бяха фаворити от тази вечер.
Едит: Браво на нас, отново
Аз се радвам за Босна и Херцеговина, те ми бяха фаворити от тази вечер.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

-
Александър
Норвегия спечели Евровизия с исторически рекордните 387 точки от всички 42 държави. Единствената държава, която даде най-малко точки на победителя (само 2) беше познайте коя. Бълхария.
Същата държава с певеца Красю е останала на 16-о място в полуфинала само със 7 точки - 2 от Турция и 5 от Македония.
Същата държава с певеца Красю е останала на 16-о място в полуфинала само със 7 точки - 2 от Турция и 5 от Македония.
"Бълхария"? Браво, браво. Това е духът.
А, "певецът Красю"? Същият, чиято кауза ти защитаваше като плебей-клакьор?
- И -
Момче, ти нещо, а? Страховито много се излагаш. Отново.
А, "певецът Красю"? Същият, чиято кауза ти защитаваше като плебей-клакьор?
Александър написа:Догодина България ще е представена от Краси Аврамов (Човекът-глас), който е направил специална песен с участието на Янка Рупкина и Теодосий Спасов.
- И -
Този "певец Красю" ли? От същата тема, дето пишем в момента? Кога смени галса, боцмане? Жалка картинка.Александър написа:Да, Красимир Аврамов спечели и ще представя България на Евровизия 2009 в Москва. Кой каквото и да говори, аз лично съм доволен. Познавам добре конкурса, знам другите участници, знам какво прави Краси, и мисля, че това ще се отличи много силно от останалите в първия полуфинал (тази година България е в първия).
Момче, ти нещо, а? Страховито много се излагаш. Отново.