ЕТНОЛОГИЯ {2-ри дубъл}

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Публикувай отговор
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Re: ЕТНОЛОГИЯ {2-ри дубъл}

Мнение от daisyto »

При мен беше първо въпросника, после проучването :D
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Suri
В началото бе словото
Специалност: Етнология

Мнение от Suri »

И трябва да е така формулирано както вие казахте? Еми добре мерси много за помоща,задължена съм ви :wink:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Да, така трябва да бъде формулирано всичко :) Абе аз моя въпросник като го сложих най-отпред ме препсува защо съм обхванала всичко от обичайното право, така че ако искате го сложете отзад, накрая :D
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

пфф ще задам един мн тъп въпрос - кога ни почва семестъра? :shock: :oops: :oops: :mrgreen:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
Малък рус дзвон
В началото бе словото

Мнение от Малък рус дзвон »

На 23 още. Никаква почивка нямаме.
Аватар
Viara
От дъжд на вятър

Мнение от Viara »

2 курс, ще ходите ли на екскурзията април ? :)
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Криси мерси за инфото :cheers: :roll: макар че се надявах друго да ми кажеш :mrgreen: :lol:

а иначе мн хора от нашия курс мисля са се записали за екскурзията .. ама не знам дали са всички :) вие записахте ли се?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

И аз ще ходя на екскурзията :P
Иначе мисля, че въпреки още в понеделник сме на лекции, първата седмица ще го дадеме по - леко (тоест в кафето)
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Който има интерес към културен, етно и т.н. (какъвто и да е) туризъм, ако има време, да се разходи до Международното туристическо изложение Ваканция 2009, SPA&Welness. НДК, етаж 1-4, от днес до събота. Последният ден (съботата) е мн. слаб, повечето щандове вече се прибират или материалите са посвършили :salute:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Даам, знам за него обаче в Събота ми е изпитът и не мога да отида преди това, а сигурно и в Събота няма да успея :(
Като птичка в небесата :)
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Ех ... късно прочетох темата :( Горе долу готино ли беше?
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Ами горе-долу - да. Макар че лично на мен българскаото участие ми се видя тази година по-слабо в сравнениое с предните, ама де да знам - може би щото вече ги знам всичките дипляни наизуст и мн. малко нови неща имаше. Пък и ми се стори, че много общини тая година ги нямаше, вкл. и моя си Трън вече втора година го няма там. Иначе Гърците тая година много масирано участие, вкл. и с материали на български, Турция традиционно силна. Имаше и доста екзотични местенца от Далечния Изток или Централна и Южна Америка. И така в общи линии и горе -долу:)))))))))))))))))
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Колеги айде да ви помоля ако някой от преподавателите е дал конспект да ми кажете да си го търся :mrgreen: :mrgreen: Така и така ще се чете много за тая сесия поне да знам от къде да почна :mrgreen: и по тоя повод - разбрали ли сте се нещо за дати??? :roll:
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Джени ни даде конспект. За сега знам само за този. В сайта на ИФ в специалност История намерих конспект за Матанов и има един общ История на България в който има Средновековна Българска и Българските земи 15-17 век, но не знам дали е актуален.
Иначе днес говорихме за дати, но в много тесен кръг и все още нищо не сме се разбирали. Само има изявили желание да си изтеглим единия изпит в края на семестъра.
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Теди мерси мннн за информацията :):) :cheers: Джени освен конспекта дал ли е нещо от което да четеме или само лекции? Аз днеска си купих на Матанов няква книга и знам че тоя конспект дето е в сайта е актуален ..
а за датите аз нямам против да се изтегли изпит стига да не ми кажете че е сега др седмица имам :mrgreen: :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”