е, Моргана, какво мислиш за моя монолог-диалог
Връзки от разстояние
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Kenzo
- В началото бе словото
Аз мисля,че съдбата ще те н****е,но когато това стане вече няма да ти пука за твоята мадама.
by Crematory: При следващ подобен пост с груб език,несъотвестващ на морални норми ( или поне моите,които все пак са доста широки), ще бъда принудена да трия мненията ти!
by Crematory: При следващ подобен пост с груб език,несъотвестващ на морални норми ( или поне моите,които все пак са доста широки), ще бъда принудена да трия мненията ти!

a ghetto love is the law that we live by...
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
съдбата ни е такава каквато сами си я направим, Кензо 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Кефиш пич, понякога се чудя теб кой те е н****л, че си такъв песимист, остави момчето сега да го носи любовта, ще дойде ден и него ще го н****т, но за сега нека си лети в облаците, какво ти пречи чуждото щастие пък?Kenzo написа:Аз мисля,че съдбата ще те насере,но когато това стане вече няма да ти пука за твоята мадама.
- Kenzo
- В началото бе словото
Хубаво е,че така си мислиш...съдбата ни е такава каквато сами си я направим, Кензо
Чуждото щастие никога не ми е пречело.Просто реших да кажа на Боромир, какъв ще бъде най-вероятният изход от неговата история,колкото и песимистично да е прозвучало.Кефиш пич, понякога се чудя теб кой те е н****л, че си такъв песимист, остави момчето сега да го носи любовта, ще дойде ден и него ще го н****т, но за сега нека си лети в облаците, какво ти пречи чуждото щастие пък?
За пръв път някои ми прави забележка във форум.Чудно! Съжелявам,ако езикът ми Ви се струва остър,но ще продължа да си пиша глупостите.Не искам да обиждам никого.Просто така си говоря.by Crematory: При следващ подобен пост с груб език,несъотвестващ на морални норми ( или поне моите,които все пак са доста широки), ще бъда принудена да трия мненията ти!
edited by Crematory: Форумът е място, на което се изразяваме писмено, следователно трябва да има някакво спазване на език и оформяне на текст. Никой от останалите потребители не използва толкова нецензурни изрази. Ще съм благодарна, ако и ти се съобразиш с наложения вече стил.В реалния живот си говори както искаш, аз там също не говоря така, може и от теб да псувам повече.

a ghetto love is the law that we live by...
- fire
- Живее, за да пише
Разбираме те, но не мислиш ли, че след като в този форум се налагат някакви правила ти поне би трябвало да се стараеш да ги спазваш?!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
*със зле прикрито недоволство* :
Кензо, Кензо... Искам да те помоля за нещо. Айде като изпиташ поне една стотна от щастието, което изпитвам аз, да ми напишеш едно ЛС да си поговорим малко. Едва ли обаче ще ти е от полза. Честно.
Какво толкова страшно има в моето щастие, че полагаш такива неистови усилия да ме предпазиш от него? Или мислиш, че аз съм сляп и тъп, или отричаш правото ми да обичам
Хм...
Кензо, Кензо... Искам да те помоля за нещо. Айде като изпиташ поне една стотна от щастието, което изпитвам аз, да ми напишеш едно ЛС да си поговорим малко. Едва ли обаче ще ти е от полза. Честно.
Какво толкова страшно има в моето щастие, че полагаш такива неистови усилия да ме предпазиш от него? Или мислиш, че аз съм сляп и тъп, или отричаш правото ми да обичам