Връзки от разстояние

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

наистина, много красиво и обнадеждаващо :wink: 10х

е, Моргана, какво мислиш за моя монолог-диалог 8)
Изображение
Аватар
Kenzo
В началото бе словото

Мнение от Kenzo »

Аз мисля,че съдбата ще те н****е,но когато това стане вече няма да ти пука за твоята мадама.
by Crematory: При следващ подобен пост с груб език,несъотвестващ на морални норми ( или поне моите,които все пак са доста широки), ще бъда принудена да трия мненията ти!
Изображение
a ghetto love is the law that we live by...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

съдбата ни е такава каквато сами си я направим, Кензо :wink:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Beam
Драскач

Мнение от Beam »

Kenzo написа:Аз мисля,че съдбата ще те насере,но когато това стане вече няма да ти пука за твоята мадама.
Кефиш пич, понякога се чудя теб кой те е н****л, че си такъв песимист, остави момчето сега да го носи любовта, ще дойде ден и него ще го н****т, но за сега нека си лети в облаците, какво ти пречи чуждото щастие пък?
Аватар
Kenzo
В началото бе словото

Мнение от Kenzo »

съдбата ни е такава каквато сами си я направим, Кензо
Хубаво е,че така си мислиш...
Кефиш пич, понякога се чудя теб кой те е н****л, че си такъв песимист, остави момчето сега да го носи любовта, ще дойде ден и него ще го н****т, но за сега нека си лети в облаците, какво ти пречи чуждото щастие пък?
Чуждото щастие никога не ми е пречело.Просто реших да кажа на Боромир, какъв ще бъде най-вероятният изход от неговата история,колкото и песимистично да е прозвучало.

by Crematory: При следващ подобен пост с груб език,несъотвестващ на морални норми ( или поне моите,които все пак са доста широки), ще бъда принудена да трия мненията ти!
За пръв път някои ми прави забележка във форум.Чудно! Съжелявам,ако езикът ми Ви се струва остър,но ще продължа да си пиша глупостите.Не искам да обиждам никого.Просто така си говоря.
edited by Crematory: Форумът е място, на което се изразяваме писмено, следователно трябва да има някакво спазване на език и оформяне на текст. Никой от останалите потребители не използва толкова нецензурни изрази. Ще съм благодарна, ако и ти се съобразиш с наложения вече стил.В реалния живот си говори както искаш, аз там също не говоря така, може и от теб да псувам повече.
Изображение
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Разбираме те, но не мислиш ли, че след като в този форум се налагат някакви правила ти поне би трябвало да се стараеш да ги спазваш?!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

една връзка от разстояние би била трайна ако и двамата се обичат истински и държат един на друг! :P
Аватар
moonlight
Драскач

Мнение от moonlight »

може би ако двамата са заедни от доста време и си вярват...но едва ли връзката би траяла дълго,ако е отскоро,така си мисля аз, говорейки от собствен опит..
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Времето ще покаже всичко!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

ТАКА Е, НО И АЗ ЩЕ СТОРЯ СВОЕТО

това прилича на предизборен лозунг, ама карай :wink:
Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

хахахахаха Хайде, гласувайте за нас! Ние сме хората :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Kenzo
В началото бе словото

Мнение от Kenzo »

Боромире,Боромире...Искам да те помоля за нещо.Айде като се разделите,ми напиши едно PM да си поговорим малко.Ще ти е от полза.Честно.
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

*със зле прикрито недоволство* :
Кензо, Кензо... Искам да те помоля за нещо. Айде като изпиташ поне една стотна от щастието, което изпитвам аз, да ми напишеш едно ЛС да си поговорим малко. Едва ли обаче ще ти е от полза. Честно.

Какво толкова страшно има в моето щастие, че полагаш такива неистови усилия да ме предпазиш от него? Или мислиш, че аз съм сляп и тъп, или отричаш правото ми да обичам :!: :?: Хм...
Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Всеки може да вярва в каквото си поиска! От човек до човек има Балкан разлиак! :roll:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

именно :D

и едва ли ЧНТ ще е този, дето ще ми казва какво ще се случи, ще ми предлага какво да правя и ще определя дали ще имам полза от нещо или не :!:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”