2009/2010 Събудете се!

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: 2009/2010 Събудете се!

Мнение от Angel »

Тодорът написа:
descheto написа:Не е толкова лесно :cry: И съм адски притеснена още от сега, а на изпита дори не ми се мисли как ще е.............. :cry: :cry: :cry:
няма причина да се спичаш... :rr:
кой го казва :mrgreen:

iliyana_blg, знаеш ли какво е задочно :lol:
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Angel написа:
Тодорът написа:
descheto написа:Не е толкова лесно :cry: И съм адски притеснена още от сега, а на изпита дори не ми се мисли как ще е.............. :cry: :cry: :cry:
няма причина да се спичаш... :rr:
кой го казва :mrgreen:

iliyana_blg, знаеш ли какво е задочно :lol:
Може би не ми е съвсем ясно... :) :oops: Ако може да ми поразясните малко. Просто хем искам да уча в СУ, хем искам да си живея в Благоевград. Абе сложно е моето положение :)
Аватар
quanchi
Писаружяк
Курс: първи

Мнение от quanchi »

Еми Габи, ходиш си на лекциите, но условието е да си с гръб към професора. Така той ти преподава задочно :lol:
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

quanchi написа:Еми Габи, ходиш си на лекциите, но условието е да си с гръб към професора. Така той ти преподава задочно :lol:
е, момичето не знае сега :lol: ти па ... тва секи ден го правим, особено при .. айде да не споменаваме, имало шпиони :mrgreen:

задочно означава, че ходиш само на изпитите в края, за да си ги вземеш и да презапишеш семестъра ;) димеееек, никви лекции, никви упражнения ;) аз така изкарах езикова гимназия задочно :D сега имам доплома за първа АЕГ София ;) и не слушай quanchi, той учи във ФМИ :mrgreen: :alien:
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология

Мнение от Лорд Носферату »

Angel написа: задочно означава, че ходиш само на изпитите в края, за да си ги вземеш и да презапишеш семестъра ;) димеееек, никви лекции, никви упражнения
ега ти... значи аз четвърти курс съм бил задочно, трети - полузадочно :lol:
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Angel написа:
quanchi написа:Еми Габи, ходиш си на лекциите, но условието е да си с гръб към професора. Така той ти преподава задочно :lol:
е, момичето не знае сега :lol: ти па ... тва секи ден го правим, особено при .. айде да не споменаваме, имало шпиони :mrgreen:

задочно означава, че ходиш само на изпитите в края, за да си ги вземеш и да презапишеш семестъра ;) димеееек, никви лекции, никви упражнения ;) аз така изкарах езикова гимназия задочно :D сега имам доплома за първа АЕГ София ;) и не слушай quanchi, той учи във ФМИ :mrgreen: :alien:
Ей, звучи ми невероятно :) Сега остана само да ме приемат :lol: :lol: :lol:

Благодаря за отговора :)
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

да поясним и че в СУ няма заверки :mrgreen: демек оново горе,наричащо себе си Лорд Носферату, не е ходило на лекции, няколко години, и пак е редовно обучение ;) :lol: :P
нчма проблем ;)
Аватар
quanchi
Писаружяк
Курс: първи

Мнение от quanchi »

Еее, невероятно, защото си постоянно свободна, но накрая ще ти е адски трудно, ако не поглеждаш чат пат :D Ние уж сме предочно и половината неща не ги разбираме, представям си иначе как е...
Аватар
beautiful_disaster
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от beautiful_disaster »

descheto написа:Ей, тук биолози няма ли? :P :(
има един бивш биолог дето вече не иска да чува за този предмет :( :( :( .... а между другото като питаш за учебниците по мои наблюдения моите съученици учат по Булвест
''Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.''
Хенри Форд
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ethno_girl »

Ехей,здравейте :) Сетих се да питам нещо. Знае ли някой дали по принцип е възможно да се изучават успоредно две специалности. Знам,че би било ужасно трудно, но едната специалност,която съм избрала е съвсем различна от другата и се чудя дали по принцип е възможно да се запиша в две специалности.
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология

Мнение от Лорд Носферату »

Когато аз проверявах за тия неща, ми казаха, че само някои специалности можеха да се запишат като втори. Примерно философия може, право не може или нещо такова. И май трябва първо да изкараш една година в първата и то с хубав успех, за да подадеш молба за втора. Нещо такова беше, но за по-сигурно иди и питай в съответния факултет.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
descheto
В началото бе словото

Мнение от descheto »

beautiful_disaster написа:
има един бивш биолог дето вече не иска да чува за този предмет :( :( :( .... а между другото като питаш за учебниците по мои наблюдения моите съученици учат по Булвест
Защо не искаш да чуваш за биология :? :( .. Хайде не ме отчайвай още повече :( макар че почти го направи, защото по всичко си личи, че ще трябва да уча по учебника на О. Димитров за 9 клас, а мен ми се струва ужасно труден :cry: :cry:
Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка..!!
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ethno_girl »

Лорд Носферату написа:Когато аз проверявах за тия неща, ми казаха, че само някои специалности можеха да се запишат като втори. Примерно философия може, право не може или нещо такова. И май трябва първо да изкараш една година в първата и то с хубав успех, за да подадеш молба за втора. Нещо такова беше, но за по-сигурно иди и питай в съответния факултет.
Мерси :wink: От години идеята ми е да уча музика в СУ- занимавам се с пеене от години,но понеже завършвам езикова,реших да си опитам и с английски. Ходя си на уроци. Така или иначе няма гаранция,че ще ме приемат,но ми е интересно дали може успоредно да се учат и двете.
Аватар
beautiful_disaster
В началото бе словото

Мнение от beautiful_disaster »

descheto написа:
beautiful_disaster написа:
Защо не искаш да чуваш за биология :? :( .. Хайде не ме отчайвай още повече :( макар че почти го направи, защото по всичко си личи, че ще трябва да уча по учебника на О. Димитров за 9 клас, а мен ми се струва ужасно труден :cry: :cry:
само не се отчайвай :wink: ...тези учебници не са толкова неразбираеми. всъщност те ми бяха най-разбираеми....:wink: моя отказ от този предмет е свързан със съвсем други причини и благодарение на тях така и не го разбрах през всичките години ....
''Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.''
Хенри Форд
Аватар
descheto
В началото бе словото

Мнение от descheto »

beautiful_disaster, в никакъв случай няма да се откажа ;) От малка много харесвам биологията и винаги съм искала да уча биология и да се занимвам с нея след това :P
А ти след като се отказа от биологията, към какво се насочи? :roll:
Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка..!!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”