Левски

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Левски или ЦСКА?

Левски
26
53%
ЦСКА
15
31%
Нито един от двата отбора
8
16%

Общо гласове: 49

missparker
Пишете, о, братя

Re: Левски

Мнение от missparker »

Хей, вие в тази тема направо кефите :mrgreen: То не са дати, исторически справки и мнения дълги, толкова, че ми трябват 5 минути да прочета едно - цели любовни писма :mrgreen: Кажете скоро ще има ли мач Левски - ЦСКА да се посмея на истерията дето ще настане :mrgreen:
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Fletcher Lind написа:Хаха, окончателно ме убеждаваш в две неща.
Първо - това твоето е патология.
Второ - вас левскарите не ви пука да се излагате като кифладжии.
А че нямаш грам познания по футбол ме възпира да ти отговарям по-нататък. Роджър поне показа, че има такива, въпреки че изведе Жеков на терена срещу Пуул на 38 години.
Живей си в измисления свят и не се занимавай с футбол :alien:
Когато фактите говорят и Флетчър даже мълчи. :mrgreen:

И бтв аз никога не съм и искал да си пълня главата с глупости - безсмислени футболни факти. Това е присъщо само на цесекарите, които трябва да се похвалят с нещо (отпреди 30 години например :mrgreen: ). И бтв...ти се гордей с футболните си познания, нямам нищо против. Няма да пробудиш възхищение за футболната ти ерудиция от моя страна на ни най - малка степен. :lol: :mrgreen:
Помолих те да коментираш резултатите. Бтв и аз не знаех 90 % от тях и се изненадах, когато открих колко издънки има ЦДНА. Нашият горд евробоец. А и не е лошо да ми разясниш нещо за тия отбори (като Вашаш), защото аз не ги бях чувал. :shock: :twisted: :mrgreen:
Последно промяна от camel на 24 Авг 2008, 16:27, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Fletcher Lind »

По-точно - когато некомпетентността говори, не намирам смисъл да й отговарям ;)
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Коментирай резултатите... и онези отбори, които аз не съм чувал. :shock:
Ама не ми отговаряй с издънките на Левски, а коментирай вашите.
Поредният вербално сразен горд фен на нашия евробоец, опитващ се да избяга от бойното поле. А аз си служа само с факти... :? Какъв е тоя отбор Вашаш деееее? :roll:

Ама като се замисля...напълно глупаво е да се занимавам да пиша в тая тема и то по най - тъпия и безсмислен спор евър. Само давам материал на хора като Дучето да сравняват 1000 пияни хулигани, пеещи просташки песни, с мъжете на Термопилите. Светът се изражда... :lol:
Флетчър...нищо лично...харесвай си отбора, но ме остави и аз да харесвам моя.

Пожелавам ти ЦСКА да те зарадват така, както мен ме зарадваха Левски с 1/4 финал за УЕФА и групите на ШЛ. Да усетиш успеха, а не само да говориш за такива, случили се, когато още не си бил роден. :bounce:

Баста!
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения

Мнение от rogertaylor »

Най-скорошните издънки не са споменати - МТК, Торпедо(Москва), имаше едни сърби, с които се мъчихте, имаше продължения и в 120тата минута Тунчев ли, Котев ли - абе защитник беше, ви измъкна с гол.И те бяха от 2ра сръбска дивизия :) Уотевър... :)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения

Мнение от rogertaylor »

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 2&start=45

Така и така в тия 2 теми(на Левски и ЦСКА) само за това се дърляме - да го правим на 1 място(с мярка).Тука затварям - отговорите на текущите въпроси може да ги слагате там :)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Заключено

Обратно към “Спорт”