Що да нямаме една отделна темичка да си се заяждаме с techeto от време на време (от вятър на вятър и Копито на Копито
techeto написа:Ти, кво да не би първия път да си се оплаквала много?
Ми не може да знаеш, нали?
Модератор: MidwinterSun
techeto написа:Ти, кво да не би първия път да си се оплаквала много?
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
А кога по-точно е било времето/ще бъде времето, когато си се интересувал/ще се интересуваш (почвам да се безпокоя, че се разболяваш)techeto написа:Ми да, ама мога да питам, ама сега не ме интересува...
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
Спокоbloody mary написа:А кога по-точно е било времето/ще бъде времето, когато си се интересувал/ще се интересуваш (почвам да се безпокоя, че се разболяваш)techeto написа:Ми да, ама мога да питам, ама сега не ме интересува...
И нека наистина някъде да направим темичка, че ще ни заколят след известно време...
за световния мир и международните отношенияbloody mary написа:![]()
![]()
наздраве
Не знам ти какво си правил,ама аз се намотах като бабе.techeto написа:Тъпо е само на 8-ми март и св. Валентин
И аз тъ харесвъмъ.nadejdichka написа:Иначе 8-ми март си го харесвам