История-изпитът наближава!!!
- sharovski
- От дъжд на вятър
Re: История-изпитът наближава!!!
Прогнозата на "специалиста" - Църковни борби през Възраждането и Симеон примерно
УСПЕХ!
бал 24 - срам несрам - толкоз
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
ИЗПИТЪТ НАБЛИЖАВАААА
А АЗ НИЩО НЕ СЪМ ПРОЧЕЕЕЕЕЕЛ
-
Bilbo
Да имахме само още един ден за учене, а?kandidatstvasht написа:ИЗПИТЪТ НАБЛИЖАВАААА![]()
- kandidatstvasht
Мдам...лошото е, че мене и един ден не ме оправя 
-
s_a_s_h_i_
- В началото бе словото
Bilbo написа:Ако има 2ка и на предварителния, и на редовния, не участваш в класиране.Ако се явиш само на редовен и имаш 2, пак без класиране. Но ако имаш над 3 на предварителния и 2 на редовния участваш в класирането.
Благодаря много, понеже този чл.29 доста ме обърка и за това реших да питам.G__ написа:Много сложно го обясни. Ако имаш положителна оценка (над 3 или 3) на поне един от двата изпита, участваш в класирането.
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
sharovski написа:Прогнозата на "специалиста" - Църковни борби през Възраждането и Симеон примерноУСПЕХ!
то ако се паднат те, аз направо няма да знам за кое да пиша, и 2те са супер
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
Тва докато е управлявал Симеончо ли? Демек ВСВ?sharovski написа:Прогнозата на "специалиста" - Църковни борби през Възраждането и Симеон примерноУСПЕХ!
-
Bilbo
Въздържай се, пич.Joker написа:Тва докато е управлявал Симеончо ли? Демек ВСВ?sharovski написа:Прогнозата на "специалиста" - Църковни борби през Възраждането и Симеон примерноУСПЕХ!
Здравейте и от мен! Тъй като положих известни усилия и прочетох повечето мнения, искам да разбия една илюзия. НЯМА шанс да се падне пак Априлско въстание или Създаване и укрепване на българската държава, по простата причина, че те се паднаха на предварителния и сега за редовния са ИЗВАДЕНИ. Демек остават 20 възможности за тема.
Друг е въпроса какво ще се ИЗТЕГЛИ сега, аз искам цар Иван Асен 2, Съединението, Крум или цар Симеон. Стискам палци!
Друг е въпроса какво ще се ИЗТЕГЛИ сега, аз искам цар Иван Асен 2, Съединението, Крум или цар Симеон. Стискам палци!
Who if not me, when if not now?!!
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=110720
изпита е след дюа дни, а разпределенията още не са излезнали
да ги изкарат сряда към 6 сутринта направо
- kandidatstvasht
Би трябвало днес да излезе разпределението за историята, защото и за предварителния по история, и за литературата, и за английския разпределенията излезнаха 2 дни преди съответния изпит.
Къде го пише това ??? Не бъди толкова убеден, защото никъде официално не пише нищо по тоя въпрос. Всички предположения са в областта на фантастиката. След като днеска успя да се падне Вазов, наистина се убедих, че ВСИЧКО може да се падне в СУ.Magiota написа:Здравейте и от мен! Тъй като положих известни усилия и прочетох повечето мнения, искам да разбия една илюзия. НЯМА шанс да се падне пак Априлско въстание или Създаване и укрепване на българската държава, по простата причина, че те се паднаха на предварителния и сега за редовния са ИЗВАДЕНИ. Демек остават 20 възможности за тема.
За литературата не мога да кажа нищо, но това, което казах за историята съм сигурна. Специално внимание ни обърнаха професорите на курса по история в СУ, няма начин да се падне съща тема от предварителния, вадят се!
Ако пък не вярвате дайте поне един такъв пример от предните години...аз нещо не виждам.
Who if not me, when if not now?!!