Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)
О, със сигурност ще събереш погледите. 
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
heeeeeeyyy di_snooker!!! iskam i az takowa! dori i da ne se qwqwam na izpita! ISKAM!!! molq teee!!!
are sorry za latinoto
are sorry za latinoto
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ходете голи, със сигурност ще направите огромно впечатление.
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Нещо против блондинките?Аз съм такава.Разбира се,не естествена и не мисля,че това ще намали шансовете ми.Особено при положение,че имам 5.00 на предварителния писмен изпит.proUSA написа:Какви? Блондинки без дрехи? Кажи "да".
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
- lusence
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Уаау,особено тогава.Както и да е.Извини ме , ако звуча грубо като една брюнетка хахаах
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Представям си на устния колко момичета ще има, които ще изглеждат като най-големите фолк дивави на Пайнер! Мале, мале на комисиите ще им призлее! Просто ще се "стегнат" като за чалга парти или дискотека и ще отидат да говорят за политика и медии! Те как бяха на изпита, без никой да ги гледа, а сега ще трябва да се "покажат"!
- automobiliste
- От дъжд на вятър
Едва ли ще има някои да са чак толкова "фолк".Все пак всеки е на ясно на какъв изпит се явява и какво се изисква от него.А иначе-колкото повече намазани и направени фолк диви-толкова по-добре за нас... 
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
spoko be,az imam edin material v u4ili6tniq vestnik,koito napisah v 4ti klasautomobiliste написа:Е аз ли ще бъда единствената без никакви материали на устния изпит???Супер,страхотно...
Pak gluposti.....
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хаха, познавайки лично 90% от членовете на комисиите, надали някой от вас ще успее да ги затапи (в положителен смисъл, а не чрез потресаващи тъпотии, които да ги оставят без думи).
Ще се похвалите, де - просто на мен ми е позволено да се съмнявам.
Ще се похвалите, де - просто на мен ми е позволено да се съмнявам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
а, дано да има поечеautomobiliste написа:Едва ли ще има някои да са чак толкова "фолк".Все пак всеки е на ясно на какъв изпит се явява и какво се изисква от него.А иначе-колкото повече намазани и направени фолк диви-толкова по-добре за нас...
ма верно кат ги гледах на писмения и на курса... ако средното положение е "нормално", то едната крайност е фолк дива с преобладаващи магистрални нюанси, а другата - роклята от бала
Show me the way to the next little girl...

- Lilita
- В началото бе словото
а мен най-много ме радват тия с обувките от бала! в 7ч сутринта отиваш на кандидатстудентски изпит и обуваш 10см ток?!
и аз харесвам високите обувки, но те трябва да са съобразени със случая, а не с желанието ти да покажеш на всички, че пазиш равновесие на тях!
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Е защо критикуваш момичетата, те искат да са неотразими във всеки един момент!

- Lilita
- В началото бе словото
това е субективното ми мнение
разбирам желанието им да са неотразими, но сякаш мислят повече за дрешките и косата си, отколкото за самия изпит и кандидатстването като цяло. (каквото и да ми говорят, аз съм твърд привърженик на висшето образование!)
разбирам желанието им да са неотразими, но сякаш мислят повече за дрешките и косата си, отколкото за самия изпит и кандидатстването като цяло. (каквото и да ми говорят, аз съм твърд привърженик на висшето образование!)
....I'm mad. You're mad."
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
аз подкрепям мнението ти за визията.
само че това не е само по кандидат-студентски изпити.. завърти се около която искаш гимназия или училище дори по време на учебната година, и ще останеш с впечатлението, че или си пуснала планета, или си в секс-шоп, или си в някой бардак.
и това е масово!
висшето образование, за мен лично, си е висше и е необходимо, дори заради едната тапия. друг е въпросът ти какви ше ги свършиш с или благодарение на тая тапия, както и как си се сдобил/а с нея
макар че знам за прекалено много работи, при които и без висше, можеш да си докарваш по 2-3 бона месечно
само че това не е само по кандидат-студентски изпити.. завърти се около която искаш гимназия или училище дори по време на учебната година, и ще останеш с впечатлението, че или си пуснала планета, или си в секс-шоп, или си в някой бардак.
и това е масово!
висшето образование, за мен лично, си е висше и е необходимо, дори заради едната тапия. друг е въпросът ти какви ше ги свършиш с или благодарение на тая тапия, както и как си се сдобил/а с нея
макар че знам за прекалено много работи, при които и без висше, можеш да си докарваш по 2-3 бона месечно
Show me the way to the next little girl...

- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Виж сега, на краставичар краставици няма да продаваш, защото аз съм инспектирал всяка гимназия, всеки училищен двор именно заради ученичките и поличките. Ако имаш малко акъл би могъл да развартиш някакви пари на борсата, за което не ти трябва диплома и пак ще си докараш добри доходи, при добро търпение.