Тва както казва един познат: "Аз почвам да оглеждам от краката нагоре, до лицето обикновено не стигам"renesanz написа:повечето хора (мъже) те оглеждат отдолу нагоре,а не обратното..
За да сме красиви (само за момичета)
Модератор: Плазмодий
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: За да сме красиви (само за момичета)

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ellassence
- От дъжд на вятър
- Специалност: китаистика
- Курс: първи
еми за съжаление е така, външният вид диктува, поне докато не покажеш някаква индивидуалност и други качества
но някой път нещата остават и само до визията, зависи много от хората, с които комуникираш( това го разбрах скоро)
Веднъж с една приятелка решихме да запознаем едно момиче с едно момче. И двамата са доста интелигентни, имат си общи теми и т.нат. Тя не е първа хубавица, но не е и грозна, симпатична е. За него същото, но видете ли момъкът не я хареса. По-късно разбрах, че си падал по хубавелки, а момичето на се вписва в неговите представи. То и момичето не го хареса...
ИЗВОД: няма повече да запознавам хора с цел харесване
.
ИЗВОД: няма повече да запознавам хора с цел харесване
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
- PatetoOo
- В началото бе словото
- Специалност: ПМХК
- Курс: първи
Тренирам всеки ден,бягам в парка всяка сутрин по час и половина и после правя упражнения към половин час.Вечер правя още половин час упражнения.Обичам да се грижа за външния си вид,не съм маниачка,но обичам да изглеждам добре (като това не значи,че се гримирам като ходеща кукла
и,че се кипря по 5 часа)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Трите кила грим ги носи почти всяка абитуриентка, която е минала през професионален гримьор. Пък нещо абитуриентките не са грозни...
Всичко е до качеството на козметиката и начина, по който се използва.
Пък и като става дума за козметика - днес не ти е нужен толкова много гримът, колкото средствата за поддържане на кожата. Без добър хидратант, без качествен продукт за измиване на лицето и без слънцезащитен фактор - закъде? Грим визията често може да бъде решена само със спирала и гланц за устни (или безцветен балсам). На здрава кожа не й трябва друго.
Всичко е до качеството на козметиката и начина, по който се използва.
Пък и като става дума за козметика - днес не ти е нужен толкова много гримът, колкото средствата за поддържане на кожата. Без добър хидратант, без качествен продукт за измиване на лицето и без слънцезащитен фактор - закъде? Грим визията често може да бъде решена само със спирала и гланц за устни (или безцветен балсам). На здрава кожа не й трябва друго.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Това за слънцезащитния фактор.... 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
UV кремчетата не са само за морето. Да, важно е на плажа да не изгориш, но дори и да си в града, слънцето пак вреди на кожата. И е един от основните фактори, причиняващи състаряването й. А пък ако си била на пилинг или абразио - е тогава е съвсем задължителен.
Пък и - замисли се - ако не беше важен, щяха ли козметичните компании да произвеждат фондьотени и балсами със слънцезащиен фактор?
Пък и - замисли се - ако не беше важен, щяха ли козметичните компании да произвеждат фондьотени и балсами със слънцезащиен фактор?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Не ги смятам чак за задължителни, според типа кожа е все пак
И на дали слънцезащитните фактори във фондьотените ги прави кой знае колко по-полезни 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Какво означава "абразио"?
Звучи ми на изкормяне
Звучи ми на изкормяне
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
По-скоро е изпилване/шлайфане
.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Съкратено от дермоабразио. Използват се микрокристали и една огромна машина, с помощта на които буквално от кожата се изстъргва повърхностния рогов слой и също така се стимулира обновяването на епидермиса. Премахва петна, белези от акне, освежава кожата. Процедурата не е евтина - от 100лв нагоре със сигурност. Има невероятен ефект върху лицето, аз съм си правила три такива.JudyRamone написа:Какво означава "абразио"?
Звучи ми на изкормяне
А, да - и е напълно безболезнено.
@rachence, не знам какво точно имаше предвид, когато каза, че слънцезащитният фактор е невинаги задължителен и зависи от типа кожа, но - да, в ежедневието е така. След подобна процедура обаче, като гореописаната, ако кожата не се защитава, има опасност от поява на петна и други гадорийки.

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
АЗ си ползвам чист перхидрол....
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз съм с Крем Глос на Лореал и за момента е супер. Братовчедка ми също я използва и поне при нея не е паднала досега, имайки предвид, че тя се боядиса преди месец-два. На мен за толкова време изцяло ми е падала обикновена боя.

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Да кажа за Loreal Casting. Много е приятна, като кремче, мирише супер
не съм забелязала да пада, НО!
-- и това го казват и всичките ми приятелки, които са я ползвали -- цветовете ВЪОБЩЕ не отговарят. Тоест, слагаш си русо, то става кестеняво; слагаш си кестеняво, то бие към черно; аз лично се боядисах с кехлибар (което е светло медено) -- получи се тъмно червено-кафеникаво.
За Creme Gloss не знам, ама аз лично вече ще внимавам с Casting занапред!
И все пак безамонячна боя е чудесно решение, защото са си направо безвредни (= Къна също би ти свършила работа, щом се касае за първо боядисване. Те пък са направо полезни!
-- и това го казват и всичките ми приятелки, които са я ползвали -- цветовете ВЪОБЩЕ не отговарят. Тоест, слагаш си русо, то става кестеняво; слагаш си кестеняво, то бие към черно; аз лично се боядисах с кехлибар (което е светло медено) -- получи се тъмно червено-кафеникаво.
За Creme Gloss не знам, ама аз лично вече ще внимавам с Casting занапред!
И все пак безамонячна боя е чудесно решение, защото са си направо безвредни (= Къна също би ти свършила работа, щом се касае за първо боядисване. Те пък са направо полезни!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър