Честитя и тук победата на Бойко Борисов. Страшна пресконференция, както винаги излезе със страхотни изказвания, ерудиция, няма 6-5.
Особено този култ - "цял месец изкачахме като вампири и плашихме децата". (както е известно, визира се антирекламата - гласуваш за Бойко, получаваш - Костов)
Те всички скочиха срещу Доганчо.
Той си го изпроси. Наглост, безобразие - 20 години. Стига вече. Много ми харесаха Мартин Димитров и бат Ваньо. Не сме виждали Ваньо така удовлетворен от 97-ма.
А дебилчето Насер-ГЕЙ да се скрива най-добре. Доган прееба коалиционните си партньори. Едните налапаха турския член с мажоритарния вот, другите го поеха отзад - взеха по-малко гласове от корпоративната клика на Ковачки.
Колкото до Станишката - Бойко ще открие нови детски градини, предполагам едно место ще се намери, така че това дебилче недокосвало жена първо да си изкара граденицата, после първи, втори клас, да мине българската и световната история, да понатрупа трудов стаж и тогава да казва кой е. Липсват му първите 20 години мен ако питате.
п.п. А Виктор Николаев от БНТ1 да си търси нова работа, помнете ми думата. Тръгна да се лашка с Бойко, накрая направи адски гаф - "... прегръщат Бойко Борисов,
някои и го целуват". Бойко Василев от студиото - "това не е съпартиец на г-дин Борисов, а френския посланик."
БНТ1 забелязахте ли как смениха дунапрените си на микрофоните? След 19 часа сложиха сините