КСК 2009 - История
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: КСК 2009 - История
Е, ти пък и чернова ли ще си пишеш? Нахвърляй един увод и един план в началото и толкова.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Курс: първи
Да де, същото. За цялата тема няма и време. Точно това имам пледвид под чернова и си задавам екзистенциалния въпрос къде да го напиша...
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- ники
- Легендарен флуудър
В началото я писах аз май. Ама ще те излъжа. Друг да потвърди. Ама те тия работи ще ви ги кажат, не го мисли.
ахахаха 2 тека еми мн ясно трябва да се разпуска парата!ники написа:В началото я писах аз май. Ама ще те излъжа. Друг да потвърди. Ама те тия работи ще ви ги кажат, не го мисли.
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
Хм, ако това е условието за успех, явно ще влезна без проблеминики написа: Препоръчително е всеки ден преди изпита по два тека. Последната седмица почивка
Какво им е на хоратаShadowsInBlue написа:
Хахах, тс тс, какви хора пускат в СУ... значи ще влезем![]()
"вечно и свято е само мъртвото,
живото живее в грях.", "Камък" - Aт. Далчев
mhmhmh i az 6te vliaza bez problem!ahahha si4ki ni idva malko pove4e taia sedmica mai :X :X :Xyav написа:Хм, ако това е условието за успех, явно ще влезна без проблеминики написа: Препоръчително е всеки ден преди изпита по два тека. Последната седмица почивка.
? Хайде да не се правим на праведници:
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
gbog И в моята тема за Съединението си е описано за Източна Румелия,но не е много дълго,не е и много кратко,после партиите,изборите и така нататък 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- ники
- Легендарен флуудър
ilia_n написа: mhmhmh i az 6te vliaza bez problem!ahahha si4ki ni idva malko pove4e taia sedmica mai :X :X :X
Нищо де, малко да погледнете и от веселата страна, че последните страници само се опитвате да познаете темата, дето ще се падне. Примемам залози за Крум. Коефициент 15
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Относно черновата - аз я писах на последните 2 страници.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Че кой се прави на светец, аз казах, че ще влеземyav написа:Хм, ако това е условието за успех, явно ще влезна без проблеминики написа: Препоръчително е всеки ден преди изпита по два тека. Последната седмица почивка.
? Хайде да не се правим на праведници:
Ники, подейства,бравоники написа: Нищо де, малко да погледнете и от веселата страна, че последните страници само се опитвате да познаете темата, дето ще се падне. Примемам залози за Крум. Коефициент 15
С тоя Крум се сбъркахме всички. На бас, че няма да се падне точно щото всички мислят, че ще се падне.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
emi da tva s toia Krum iavno e goliam bum kakto be6e ako pomnite kato kandidadstvahme sled 7 klas za Aleko Konstantinov i Niagara no si spomniate kak svur6ihme naliники написа:ilia_n написа: mhmhmh i az 6te vliaza bez problem!ahahha si4ki ni idva malko pove4e taia sedmica mai :X :X :X
Нищо де, малко да погледнете и от веселата страна, че последните страници само се опитвате да познаете темата, дето ще се падне. Примемам залози за Крум. Коефициент 15
-
svd
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
Голям майтап беше след 7 клас с Ниагарата , наистина . Бая хора ходиха по врачки
Иначе не мисля ,че ще се падне Крум ,именно защото всички го искат 
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
Какво означава няма да се падне, защото хората го искат?
Доколкото ми е известно комисия предварително избира по 4 теми от Средновековие, Възраждане, Нова история. След това имената на темите се написват на листчета и някой кандидат-студент тегли една от темите... няма даване, няма взимани - късмет трябва
!
Доколкото ми е известно комисия предварително избира по 4 теми от Средновековие, Възраждане, Нова история. След това имената на темите се написват на листчета и някой кандидат-студент тегли една от темите... няма даване, няма взимани - късмет трябва
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Хората допускат, че ще се падне Крум, защото това ще продължи традицията на предварителен да се падат теми, които са се паднали преди 2-3 години на редовен. Няма лошо - аз така миналата година не пренебрегнах Аспарух и Тервел и Априлското и на предварителния имах избор между две добре научени теми.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Абе така трябва да е, ама кой знае в България всичко е корупцияyav написа:Какво означава няма да се падне, защото хората го искат?
Доколкото ми е известно комисия предварително избира по 4 теми от Средновековие, Възраждане, Нова история. След това имената на темите се написват на листчета и някой кандидат-студент тегли една от темите... няма даване, няма взимани - късмет трябва!
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...