[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ColdHardBitch
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Не е опозиция, просто изказвам мнение, точно както и ти.
И колко по голям си? А случайно да знаеш ние на колко сме (по-точно аз в момента, имайки предвид, че аз питам?) Или просто реши да го изтъкнеш така колкото да има?
И колко по голям си? А случайно да знаеш ние на колко сме (по-точно аз в момента, имайки предвид, че аз питам?) Или просто реши да го изтъкнеш така колкото да има?
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- splendour
- В началото бе словото
хахаха какво нещо е форумът...почти всеки "е'' това което в действителност не е
аз лично вярвам че ще имам над 4.50 .... или поне силно се надявам, защото се постарах
Господин Величков, на първите ви две заяждания на дребно ще отговоря лаконично. Процентите са лично мое предположение, защото смятам, че "доста", "много", "малко" и "голяма част от" са адски разтегливи понятия. Не искам да коментирам второто по-подробно, защото не съм добре запознат с материята на спора ни. Това, че вие сте чел указанията, подадени от СУ, не значи, че сте по-запознат с РЕАЛНИЯ критерий на оценяване на проверяващите. Не всичко, писано на хартия, се прилага точно както е описано и не всеки, прочел Конституцията, става правист. Аз просто изразявам лична позиция, неангажираща никого. За мен излишното оригиналничене на кандидат-студентите и опитите им за писане в различни от изучените в гимназиалния им курс на обучение жанрове са напълно лишени от сериозност. Писател не се става за един ден, нито за една година. Ако сред нас, кандидат-студентите, има реално писатели, държа да им се извиня, но никой не може да ме разубеди, че повечето опити за писане в жанр, не изучен от нас, не са били провал.
Относно трета точка във вашето писание мога да заявя твърдо, че аз съм уверен в способностите си и ако оценяващият срещу мен хареса стила ми, то ще получа без проблем тази "прилична оценка". Не съм от хората, които са свикнали да чакат и да се надяват, каквато дума ще си позволя да отбележа, че сте използвал. Животът никога не ми е поднасял нищо на тепсия и затова съм свикнал всичко да си вземам сам. За разлика от ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ другите кандидат-студенти аз дойдох подготвен и пределно мотивиран, а не на разходка. Колкото до отношението ми към реално непознатите от мен потребители на форума, пишещи в тази тема, то бе прекалено остро, за което съжалявам в известна степен, но в никакъв случай не бих се извинил, защото не съм написал и една лъжовна дума. Когато се насочих към тази специалност, очаквах доста повече и по-заинтересовани от самата материя на журналистиката хора. Можете да си представите удивлението, което изпитах, прочитайки десетте страници, изписани в първите два дена след изпита. Определено не очаквах, че точно в тази тема ще открия такова присъствие на делничност, но явно доста съм се лъгал. Вместо идеи тук срещнах празна самоувереност и грозен нарцисизъм. Няма да споменавам потребителски имена, защото не обичам да боравя с такива, но всеки, който се разрови за десет минути из темата, може и сам да види за какво говоря. Наистина е възмутително това, което се случваше в тази тема през последните няколко дни. Извинявам се, ако съм обидил някого, но се надявам да не остана за втори път с излъгани очаквания, влизайки за пореден път в колектив, от който не съм очаквал ниско ниво, но за сметка на това съм открил точно такова.
Простете ми, че оскверних вашата кочина. Мога да усетя кога не съм желан и няма да пиша повече във форума. Надявам се да не съм оставил толкова лоши впечатления, но рядко да си прям е особен плюс, когато трябва да общуваш с множество хора.
Лека и спокойна нощ.
Относно трета точка във вашето писание мога да заявя твърдо, че аз съм уверен в способностите си и ако оценяващият срещу мен хареса стила ми, то ще получа без проблем тази "прилична оценка". Не съм от хората, които са свикнали да чакат и да се надяват, каквато дума ще си позволя да отбележа, че сте използвал. Животът никога не ми е поднасял нищо на тепсия и затова съм свикнал всичко да си вземам сам. За разлика от ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ другите кандидат-студенти аз дойдох подготвен и пределно мотивиран, а не на разходка. Колкото до отношението ми към реално непознатите от мен потребители на форума, пишещи в тази тема, то бе прекалено остро, за което съжалявам в известна степен, но в никакъв случай не бих се извинил, защото не съм написал и една лъжовна дума. Когато се насочих към тази специалност, очаквах доста повече и по-заинтересовани от самата материя на журналистиката хора. Можете да си представите удивлението, което изпитах, прочитайки десетте страници, изписани в първите два дена след изпита. Определено не очаквах, че точно в тази тема ще открия такова присъствие на делничност, но явно доста съм се лъгал. Вместо идеи тук срещнах празна самоувереност и грозен нарцисизъм. Няма да споменавам потребителски имена, защото не обичам да боравя с такива, но всеки, който се разрови за десет минути из темата, може и сам да види за какво говоря. Наистина е възмутително това, което се случваше в тази тема през последните няколко дни. Извинявам се, ако съм обидил някого, но се надявам да не остана за втори път с излъгани очаквания, влизайки за пореден път в колектив, от който не съм очаквал ниско ниво, но за сметка на това съм открил точно такова.
Простете ми, че оскверних вашата кочина. Мога да усетя кога не съм желан и няма да пиша повече във форума. Надявам се да не съм оставил толкова лоши впечатления, но рядко да си прям е особен плюс, когато трябва да общуваш с множество хора.
Лека и спокойна нощ.
p.s. Нали знаеш лафа "думите НЕ ЗНАМ се пишат разделно, за разлика от думата НЕГРАМОТЕН" . А.. и между другото се научи кога се пише пълен и кратък член.ColdHardBitch написа:Окей, мнения много!
Всеки го раздава "размисли и страсти".
Всички се оплаквате, че всички са тъпи, дебили и незнам какво вече... Хора много, всички са различни! Не само тук са такива, света е голям! И до колкото знам не се познаваме лично с никой от вас! Как така ги решихте всички тея неща?! Любов от пръв поглед, а?!...
Нищо лично! Приемам конструктивна критика и съм много ЗА нея, но вашето не е такова!
П.С. Всички си изказаха мнението, това беше мойто! : ))
"Не се страхувай да признаеш, че не си съвършен. Това е тънката нишка, която ни свързва всички заедно."
-
inna_
- В началото бе словото
Има ли някаква информация кога ще имаме резултати? Мерси предварително.
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Днес - след 17 и 30 или утре ! : )
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- ColdHardBitch
- Драскач
Дано днес да излезнат. Успех!
П.С. castaway_, нека да позная - ти си безгрешен/безгрешна? Супер!! Мислех, че боговете са само на Олимп. : ))
П.С. castaway_, нека да позная - ти си безгрешен/безгрешна? Супер!! Мислех, че боговете са само на Олимп. : ))
-
inna_
- В началото бе словото
Дано днес си видим оценките, че голямо чакане падна! Упсех на всички 
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Ох, да излизат вече тия резултати, че...
Иначе на мен ВО ми е второ желание, може би ще сложа и Книгоиздаване някъде в списъка...
Иначе на мен ВО ми е второ желание, може би ще сложа и Книгоиздаване някъде в списъка...
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
vessyinka
- В началото бе словото
Ох..дано да излязат днес .. ! Успех на всички : - ))
Скъпа "bitch"(все пак това ти е nickname-a),ColdHardBitch написа:Дано днес да излезнат. Успех!
не казвам, че съм безгрешна и изобщо не се заяждам с теб. Но да имаш претенции, да се вживяваш (естествено, единствено във форума), е някак си налудничаво и по някакъв странен начин леко смешно. Вместо да се засягаш от направените ми забележки, по-добре си вземи поука и седни да почетеш малко, за да се научиш да пишеш грамотно.
p.s. а уж беше написала, че приемаш градивната критика
"Не се страхувай да признаеш, че не си съвършен. Това е тънката нишка, която ни свързва всички заедно."
- ColdHardBitch
- Драскач
Аз не се вживявам. Изказвам моето мнение (за пореден път го казвам) както и всички останали. Не мисля, че от 2-3 грешки можеш да определиш колко съм грамотна или не. И тъй като не искам да пълня темата с офтопици спирам да се "заяждам". Peace! : )
Отново пожелавам успех на всички с оценките.
Отново пожелавам успех на всички с оценките.
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Специалност: бъдещ журналист
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/dimiturrr
- Обратна връзка:
Това за резултатите, че излизат днес или утре, наистина ли е така ? 
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Те излизат "днес или утре" няколко дена вече 
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."