Nivea написа:каква е разликата между това да обичаш и да бъдеш влюбен
Да си влюбен може би означава да си готов да живееш с обичта само на един човек
о не съм съвсем съгласна, ако правилно разбирам думите ти де... дори когато човек е влюбен има нужда да бъде обичан от семейството и приятелите си... и никога само едното от тези неща не е достатъчно, за да бъде щастлив.
Според мен любовта може да се обясни най- просто като обич примесена със сексуално привличане и страст, но може още много да се каже по темата
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Desodeset написа:Не е много хубаво да се влюбваш.После само те боли главата от това
Сърцето също
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
Не съм влюбена...
Това е само в началото на връзката,когато Той/Тя е перфектна и всичко е розово. След като утихнат първоначалните страсти идва истината и се появяват /пожелавам го на всеки/ истинските чувства. Така че...не,не съм влюбена,по-истинско е
ra4e^f написа:Не съм влюбена...
Това е само в началото на връзката,когато Той/Тя е перфектна и всичко е розово. След като утихнат първоначалните страсти идва истината и се появяват /пожелавам го на всеки/ истинските чувства. Така че...не,не съм влюбена,по-истинско е
Не е точно така. Розовото може да си го правите и след 2 години връзка. Моята от време на време си е розова, понякога сивичка, друг път червена, ама си е моя. Но за другото съм съгласна с теб.