Ох, много въпроси.
KRSOne написа:Какви са ви предложенията за работа, къде, като какви? Я дайте малко повече инфо.

Предложенията от борсата, която организира университетът, са за платен стаж. В хотелите взимат примерно за пиколо, рецепция, въртят ви по различните отдели, така че да се запознаете с повече процеси. В аганциите... пак така общо взето, обучават ви и вършите някаква работа. И поне през първите няколко месеца заплащането е минимално. Присъстваха представители на Хилтън, FPI Hotels & Resorts, хотели от Велинград и Банско, БААТ, БАТА, Бохемия, Александър тур и много други, просто не мога да се сетя сега за всички. Но не сте длъжни да изберете някое от тези предложения за стаж, можете да си търсите и редовна работа, където искате, стига да е в туризма.
С курсовата работа се освобождавате... като я направите добре.

Откъде ще вземеш инфо, зависи от темата, която си избрала. Ако примерно правиш анализ на входящия туризъм в някоя страна, мога да ти кажа, че е най-добре да намериш сайта на нейното министерството на туризма - има голяма вероятност там да има всички данни, от които се нуждаеш. От там вече следва да изготвиш диаграми и таблици (ако ги няма готови), да анализираш и да направиш някои изводи.
marrylin написа:А изпитът труден ли е (в случай че не се освободим)?

Въобще не помня какъв е бил този изпит и колко човека са останали да го полагат, но съм сигурен, че бяха малко, така че спокойно. Имам чувството, че много сте се наплашили с тази курсова.
Fellblade написа:Аз предлагам при Маринов да се освободим, че не ми се ходи на изпит :Р
А кажете с правото какво става? Пуска ли да се минава, тройка ми трябва там, не искам повече.
Няколко колеги още го влачат това право, но се минава, не е такъв кошмар, за какъвто всички го мислят. Аз до самото начало на изпита бях абсолютно убеден, че ще се явявам повторно, но изкарах 6 (на курсовата имах 5).