Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Театър
E, чак пък черен... само малко кървав, и то май само в един от епизодите ("Тит Андроник").
Но да, и аз все още я препоръчвам. Няма и да спра да я препоръчвам - това е супер интелигентно направен текст и без значение какво казва критиката, постановката е чудесна. То трудно може да е слаба, предвид изходния материал.
Между другото, тук също я играят и е почти половин час по-дълга.
Но да, и аз все още я препоръчвам. Няма и да спра да я препоръчвам - това е супер интелигентно направен текст и без значение какво казва критиката, постановката е чудесна. То трудно може да е слаба, предвид изходния материал.
Между другото, тук също я играят и е почти половин час по-дълга.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
и при другите трагедии се забелязват малко по-груби шеги 
Допълнителният половин час е, предполагам, в полза на комедиите? Иначе го играят и във Враца: Някой да го гледа и даде мнение, моля! : )
Допълнителният половин час е, предполагам, в полза на комедиите? Иначе го играят и във Враца: Някой да го гледа и даде мнение, моля! : )
( :......Blog...... : )
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
"Секс, наркотици и рокендрол" в ТБА
Значиииии.. егати тъпотията. А имаше хора, които никак не бяха за първи път ходили.. Не го разбирам. В смисъл пичовете бяха чук, нема драма, Калки цепи, Христов и той и Дони си беше ок, ама... цялостта нещо ми се губи. Едвам го изтраях, а те пяха и бис... и примесено с това, че не понасям особено гласа на Дони, напрао ме изприщиха, хахахаххаха
Въобще нещо ТБА взе да не ме кефи особено. Една свясна постановка нямат ве... само единия "Лалугер" и тфа е..
Значиииии.. егати тъпотията. А имаше хора, които никак не бяха за първи път ходили.. Не го разбирам. В смисъл пичовете бяха чук, нема драма, Калки цепи, Христов и той и Дони си беше ок, ама... цялостта нещо ми се губи. Едвам го изтраях, а те пяха и бис... и примесено с това, че не понасям особено гласа на Дони, напрао ме изприщиха, хахахаххаха
Въобще нещо ТБА взе да не ме кефи особено. Една свясна постановка нямат ве... само единия "Лалугер" и тфа е..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Ах! Туй и аз съм го гледал!
Лалугерот де.
Не очаквах да пусна коментар в темата преди октомври,ама ми се отвори правата.
Не очаквах да пусна коментар в темата преди октомври,ама ми се отвори правата.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Колкото пъти видя подобно мнение и едно гласче ми нашепва: "Баташоооооов, Баташооооооов!"
Винаги съм мислила, че разбирам поне мъничко от театър - 2 пъти гледах варианта на ТБА, 2 пъти го възненавидях откровено.
Супер кратък откъс, но само това успявам да намеря: http://bnt.bg/bg/news/view/42253/flameCandle70x80px.swf
И пак не дава достатъчно добра идея за Чудото, което правеше Андрей конкретно в този спектакъл.
Знам, че съм го казвала милион пъти, но не ми пречи да го напиша и милион и един. Или два. Беше възхитителен.
Винаги съм мислила, че разбирам поне мъничко от театър - 2 пъти гледах варианта на ТБА, 2 пъти го възненавидях откровено.
Супер кратък откъс, но само това успявам да намеря: http://bnt.bg/bg/news/view/42253/flameCandle70x80px.swf
И пак не дава достатъчно добра идея за Чудото, което правеше Андрей конкретно в този спектакъл.
Знам, че съм го казвала милион пъти, но не ми пречи да го напиша и милион и един. Или два. Беше възхитителен.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За това наистина ти позволявам да се ядосваш, понеже имаш пълно право. Спектакълът си беше моно-, ама толкова моно-, колкото е по автор, без нужда от патерички под формата на поп-звезди.
И да, зрителите на първия ред бяха редовни жертви, и с мене се е гаврил дори, но го правеше по брилянтен начин.
Впрочем, фактът, че има подобен откъс с такова качество, ме навежда на мисълта, че има и цял запис от спектакъла - определено си струва да се издири и гледа.
И да, зрителите на първия ред бяха редовни жертви, и с мене се е гаврил дори, но го правеше по брилянтен начин.
Впрочем, фактът, че има подобен откъс с такова качество, ме навежда на мисълта, че има и цял запис от спектакъла - определено си струва да се издири и гледа.
В края на ноември
В края на ноември
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
днес на късмет ми пропадна постановката в Армията, а сега почти ме отказахте...
мнения за постановката с Блатечки?
( :......Blog...... : )
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ели, точно същото си мислих и аз, имаме да дирим с тебе записи.. леле!
Иначе.. не се ядосвам в никакъв случай, аз нямах идея кой е и никога не го бях чувала преди да.. си отиде. Но в момента наистина осъзнавам, че е трябвало по-рано да тръгна по театрите : )
Иначе.. не се ядосвам в никакъв случай, аз нямах идея кой е и никога не го бях чувала преди да.. си отиде. Но в момента наистина осъзнавам, че е трябвало по-рано да тръгна по театрите : )
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Блатечки не съм го гледала, та не мога да изкажа мнение, но си мисля, че всеки по-късен прочит на тоя текст имитира някой от първите два. В неговия случай е този на Ивайло Христов, предполагам, понеже той е режисьора на постановката (доколко знам). А май и на плаката съм мяркала разни декламативни западни символи... не съм сигурна.
Не ви казвам да не ходите, де. Просто аз не бих, но пък може и да бъркам. На мен тоя текст ми е много любим и в някаква степен личен, заради изпълнението на Баташов. На някоя форумна трябва да ви разправям случки от спектакли, бях го гледала 6-7 пъти и всеки път беше различно.
Не ви казвам да не ходите, де. Просто аз не бих, но пък може и да бъркам. На мен тоя текст ми е много любим и в някаква степен личен, заради изпълнението на Баташов. На някоя форумна трябва да ви разправям случки от спектакли, бях го гледала 6-7 пъти и всеки път беше различно.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А сега:
Нали разбрахте?
(и не, Диана, няма да се обадя на Иван)
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако не сте.. ше преведа.
"Приятностраншно", волюм нанайсти. С Ели отново се засичаме в театъра. И! Вежен! И лентата. Ама повече Вежен!
(и Ели, молим ти се, обади се, щото.. и другия път ше има драма..)
"Приятностраншно", волюм нанайсти. С Ели отново се засичаме в театъра. И! Вежен! И лентата. Ама повече Вежен!
(и Ели, молим ти се, обади се, щото.. и другия път ше има драма..)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Между другото, Вежен имаше уморен вид и не приличаше особено на себе си, но въпреки това (и въпреки, че въобще не е мой тип, като изключим ръста), има нещо, което ме привлича буквално като магнит към него (нали, освен гласът, което е първото, което ми хрумва). Едва ли някога ще мога да си го обясня, но си мисля, че ако някога се запознаем наживо, ще загубя образ и картина, а знам, че е мил, слънчев енд ол дат. Просто го намирам за много... много! По някаква причина ми е физически трудно да отместя поглед от него, а на сцената е и Снежина Петрова... Разногледа ставам. Добре, че не харесвам толкова Радена Вълканова.
Ама защо бе, защоооооо... Мрън.
А аз на тоя киликандзер изтръпнал до мене днес наистина щях да й бия шамари, ама да беше жив Баташов, да беше го направила на негов спектакъл... колкото беше джентълмен, щеше да я навре в кучи г*з по възможно най-елегантния начин. И за по-малко е гонил хора от залата.
Ама защо бе, защоооооо... Мрън.
А аз на тоя киликандзер изтръпнал до мене днес наистина щях да й бия шамари, ама да беше жив Баташов, да беше го направила на негов спектакъл... колкото беше джентълмен, щеше да я навре в кучи г*з по възможно най-елегантния начин. И за по-малко е гонил хора от залата.
В края на ноември
В края на ноември
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Чак ме хваща яд, че не съм била аз в салона тогава.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ама то тогава се почна! И продължи през целия спектакъл. Примерно в момента, където сцената е съвсем празна, когато Фани и Филип са някъде из цветарницата и местят макета, пачата си обсъждаше на висок глас с придружителката си какви са й плановете за вечерта и се уговаряха да ходят да пият по нещо. Ама дори не опитваха да шепнат, разбираш ли? Почти се опитваха да надвикат Радена и Стефан, които си продължаваха текста зад кулисите. Ужасно, ужасно беше. Наистина не помня чак такава наглост даже от пубертети.
В края на ноември
В края на ноември