Вицове, vol. ∞
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Ангел
- Летящите Пръсти
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Вицове Vol.2

Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
ФАРА!!!
- Bagatur
- Легендарен флуудър
В университетска библиотека момче пита момиче:
- Имате ли нещо против да седна до Вас?
Момичето отговаря на висок глас:
- НЕ ИСКАМ ДА ПРЕКАРАМ НОЩТА С ТЕБ!
Всички студенти в библиотеката започнали да гледат
право към момчето и той наистина се почувствал смутен.
След няколко минути тя тихо се приближила до масата на момчето и казала:
- Аз уча психология и знам какво мислят мъжете.
Предполаг
ам, че се почувства смутен. Права ли съм?
А момчето отговорилo на висок глас:
- 1000$ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР? ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО СКЪПО!
Всички хора в библиотеката шокирани изгледали момичето.
Тогава момчето прошепнало в ухото й:
- Аз уча право и знам как да накарам някой да се чувства виновен.
- Имате ли нещо против да седна до Вас?
Момичето отговаря на висок глас:
- НЕ ИСКАМ ДА ПРЕКАРАМ НОЩТА С ТЕБ!
Всички студенти в библиотеката започнали да гледат
право към момчето и той наистина се почувствал смутен.
След няколко минути тя тихо се приближила до масата на момчето и казала:
- Аз уча психология и знам какво мислят мъжете.
Предполаг
ам, че се почувства смутен. Права ли съм?
А момчето отговорилo на висок глас:
- 1000$ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР? ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО СКЪПО!
Всички хора в библиотеката шокирани изгледали момичето.
Тогава момчето прошепнало в ухото й:
- Аз уча право и знам как да накарам някой да се чувства виновен.
Strength and honor.
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Курс: четвърти
Какво прави щъркелът преди да донесе бебето?
- Излиза от панталона.
Най-надеждният начин за защита от нежелана бременност е добрият удар по яйцата.
Иванчо развълнувано питал майка си:
-Мамо, коя птица носи белите бебета?
- Ами щъркелът, Иванчо.
- А коя птица носи черните бебета?
- Гарванът, Иванчо.
- Добре де, а ако се роди мелез като Педро, това какво значи - щъркелът е чукал гарвана, или обратното?
- Излиза от панталона.
Най-надеждният начин за защита от нежелана бременност е добрият удар по яйцата.
Иванчо развълнувано питал майка си:
-Мамо, коя птица носи белите бебета?
- Ами щъркелът, Иванчо.
- А коя птица носи черните бебета?
- Гарванът, Иванчо.
- Добре де, а ако се роди мелез като Педро, това какво значи - щъркелът е чукал гарвана, или обратното?
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
-
petqnikolova
- В началото бе словото
- Специалност: бизнес администрация
Една блондинка се качила в самолет за Ямайка, но вместо във втора класа, седнала в първа. Дошла
една стюардеса и я помолила да се премести, но блондинката не искала. Накрая стюардесата
повикала пилота, онзи прошепнал нещо в ухото на блондинката и тя веднага се преместила.
Стюардесата учудена попитала пилота как е успял да я убеди, а той отговорил:
- Ами казах й, че първа класа не каца в Ямайка!
една стюардеса и я помолила да се премести, но блондинката не искала. Накрая стюардесата
повикала пилота, онзи прошепнал нещо в ухото на блондинката и тя веднага се преместила.
Стюардесата учудена попитала пилота как е успял да я убеди, а той отговорил:
- Ами казах й, че първа класа не каца в Ямайка!
- Ангел
- Летящите Пръсти
Туитър дайджест:
"Класика е да закъсняваш и да хванеш автобус, а шофьорът да спре за банички."
"От КАТ ми изпратиха снимка, на която превишавам скоростта. Пратих им видео, на което плащам глобата на катаджия в брой.''
"- Заповядайте на пресните гевречета, моля! - Пресни гевречета, бързо да измиете чиниите!"
"Абе, слагайте всичките владики в биг брадър, и да почваме да гласуваме кой да напусне и кой да стане патриарх."
"Изберете си патриарх с SMS на кратък номер 666. За да изгоните Кирил, напишете ХY. За да изгоните Николай, добавете още една буква."
"Патриархимед. Патриархаизъм. Патриархеология. Патриархипелаг. Патриархиватор."
"Wordpress тема с опция "keep this box below scroll line" и с примерно съдържание в box-а "As UK judge has ordered, we admit that...""
"Акъл и мензис не ти ли дойдат - не ги чакай."
"Гледайки падаща звезда 10-годишният Киро не успя да намисли ясно желание. На другия ден получи колело с големи гърди..."
"Само бръмбари в главата ми и всичките са защитени видове!"
"Гледахте ли новото българског развлекателно предаване "С дрелка или не"м където съседите ти правят шум и трябва да познаеш с какъв инструмент?"
"Наши учени са създали суперкомпютър, който може да отговори на всеки въпрос. В 99% от случаите отговаря: "Ба ли го?!""
"За съжаление някои хора не научават уроците си. Тогава те се превръщат в урок за останалите."
"Класика е да закъсняваш и да хванеш автобус, а шофьорът да спре за банички."
"От КАТ ми изпратиха снимка, на която превишавам скоростта. Пратих им видео, на което плащам глобата на катаджия в брой.''
"- Заповядайте на пресните гевречета, моля! - Пресни гевречета, бързо да измиете чиниите!"
"Абе, слагайте всичките владики в биг брадър, и да почваме да гласуваме кой да напусне и кой да стане патриарх."
"Изберете си патриарх с SMS на кратък номер 666. За да изгоните Кирил, напишете ХY. За да изгоните Николай, добавете още една буква."
"Патриархимед. Патриархаизъм. Патриархеология. Патриархипелаг. Патриархиватор."
"Wordpress тема с опция "keep this box below scroll line" и с примерно съдържание в box-а "As UK judge has ordered, we admit that...""
"Акъл и мензис не ти ли дойдат - не ги чакай."
"Гледайки падаща звезда 10-годишният Киро не успя да намисли ясно желание. На другия ден получи колело с големи гърди..."
"Само бръмбари в главата ми и всичките са защитени видове!"
"Гледахте ли новото българског развлекателно предаване "С дрелка или не"м където съседите ти правят шум и трябва да познаеш с какъв инструмент?"
"Наши учени са създали суперкомпютър, който може да отговори на всеки въпрос. В 99% от случаите отговаря: "Ба ли го?!""
"За съжаление някои хора не научават уроците си. Тогава те се превръщат в урок за останалите."
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Running down a spiral
ФАРА!!!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Честито бебе! Да ви е живо и здраво!
- Благодаря!
- Как го кръстихте?
- Издислав.
- На кого?!?!?!
- На песента от White Snake "Is This Love?"'
- Благодаря!
- Как го кръстихте?
- Издислав.
- На кого?!?!?!
- На песента от White Snake "Is This Love?"'
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Ангел
- Летящите Пръсти

Нова порция:
"И както гласи стара виетнамска поговорка: "Куче, което лае....не е добре сготвено!""
"Отивам да си пусна тото. Ако спечеля, ще взема обсерваторията на концесия за 31 години."
"Нищо не състарява така човека както възрастта."
"Фото-новина в Дневник: "Самолет оставя следа в небето". Очаквайте видеорепортаж "Зелена боя съхне""
"Половин кутия пияни вишни и си "на черешата"."
"По цял ден си играят на "развален телефон" ...в сервиза за мобилни телефони."
"Събуждам се – сядам на компютъра, отивам на работа – сядам на компютъра, връщам се вкъщи – сядам на компютъра. Излиза че съм периферно устройство."
"Момчето, което не знаеше посоките на света, стоеше и тъжно гледаше как птиците отлитат наляво."
"A tweet a day keeps the psychiatrist away."
"А вие плюете ли си в пазвата като видите Деси Тенекеджиева? И аз..."
"Един път спечелил, а после цял живот комарджия."
"Няколко реда код, а един голям гърч "
"На Twit Brother го обърнахте тая вечер..."
"Когато бях малък, веднъж видях една хлебарка на стенатаи толкова силно извиках, че тя падна и повече не помръдна."
"If you're 13 & under & have a Twitter, that's cheating. You gotta start from Myspace ----> Facebook ----> Twitter. Just like everybody else."
"Умните мъже правят по-хубав секс!"
"Да си модерно е хейтър..."
"Да поставим рекорд на Гинес за най-много фейсбук групи, които се опитват да поставят рекорд на Гинес за най-голяма българска група!"
ФАРА!!!
Running down a spiral
ФАРА!!!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Седи си един композитор вкъщи. Работа няма. Пари няма. Криза… И изведнъж телефонът му звъни. Обажда му се един приятел режисьор:
- Трябва ми тема за финалните надписи на филма. Ще праснеш ли нещо простичко? Премиерата ми е след две седмици, помогни ми, че съм на зор!
- Нямаш грижа! Кажи ми само за какво е филма, да не се изложа с музикалната тема?
- В него изобщо няма музика! Темата ми трябва само
за титрите. Представи си: от сухо дърво се отронва лист и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, и в момента, в който стига до земята - започват твоята тема и надписите.
- ОК. След седмица ще съм готов!
И гладният композитор сътворил неимоверно красива, дивна музика - направо за "Оскар". Пратил я на режисьора.
Той му благодарил и го поканил на премиерата…
Отива композиторът - залата празна. Само на балкона седят възрастна двойка - и двамата над 80-годишни.
Ясно, мисли си композиторът, драмата вече не е на почит, само възрастните ги интересува.
Седнал, светлините изгаснали и започнало…
На фона природата, а младеж в самозабрава оправя мадама с огромни ц**и, като баскетболни топки. След това идва нова двойка, разменят се… После - негри, куци, сакати, зайци - екранът вече не ги побира!
След това притичало и едно кученце!!! Първо оправило всички, след това всички оправили него…
И тук камерата показва в едър план сухото дърво, листото се откъсва и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, звучи неземна, дивна музика и започват надписите.
Светват лампите…
Композиторът седи в шок, червен като домат от срам.
Мисли си "..... му и режисьор, как ми услужи! Какво ли ще си помислят хората сега за мен!". Става от мястото си и с тази мисъл тръгва към изхода, но забелязва, че възрастната двойка седи в прединфарктно състояние и го гледа…
А той не се сеща да им каже нищо друго освен:
- Музиката е моя!…
А те, продължавайки да гледат със стъклени очи празния екран, му отговарят:
-… А кученцето е наше...
- Трябва ми тема за финалните надписи на филма. Ще праснеш ли нещо простичко? Премиерата ми е след две седмици, помогни ми, че съм на зор!
- Нямаш грижа! Кажи ми само за какво е филма, да не се изложа с музикалната тема?
- В него изобщо няма музика! Темата ми трябва само
за титрите. Представи си: от сухо дърво се отронва лист и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, и в момента, в който стига до земята - започват твоята тема и надписите.
- ОК. След седмица ще съм готов!
И гладният композитор сътворил неимоверно красива, дивна музика - направо за "Оскар". Пратил я на режисьора.
Той му благодарил и го поканил на премиерата…
Отива композиторът - залата празна. Само на балкона седят възрастна двойка - и двамата над 80-годишни.
Ясно, мисли си композиторът, драмата вече не е на почит, само възрастните ги интересува.
Седнал, светлините изгаснали и започнало…
На фона природата, а младеж в самозабрава оправя мадама с огромни ц**и, като баскетболни топки. След това идва нова двойка, разменят се… После - негри, куци, сакати, зайци - екранът вече не ги побира!
След това притичало и едно кученце!!! Първо оправило всички, след това всички оправили него…
И тук камерата показва в едър план сухото дърво, листото се откъсва и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, звучи неземна, дивна музика и започват надписите.
Светват лампите…
Композиторът седи в шок, червен като домат от срам.
Мисли си "..... му и режисьор, как ми услужи! Какво ли ще си помислят хората сега за мен!". Става от мястото си и с тази мисъл тръгва към изхода, но забелязва, че възрастната двойка седи в прединфарктно състояние и го гледа…
А той не се сеща да им каже нищо друго освен:
- Музиката е моя!…
А те, продължавайки да гледат със стъклени очи празния екран, му отговарят:
-… А кученцето е наше...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Дииииид! 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Има два типа жени - ДОБРИ и МНОГО ДОБРИ.
ДОБРИТЕ имат: добър Г, големи Ц, малки П и обичат К.
Съкращенията означават:
Г - говор, Ц - ценности, П - потребности и К- кухня
А това, което вие си помислихте, са...МНОГО ДОБРИ ЖЕНИ!!!

ДОБРИТЕ имат: добър Г, големи Ц, малки П и обичат К.
Съкращенията означават:
Г - говор, Ц - ценности, П - потребности и К- кухня
А това, което вие си помислихте, са...МНОГО ДОБРИ ЖЕНИ!!!
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.
Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..
И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо...
Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир...
Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..
И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо...
Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Този го бях забравила, Сис, но е много поучителен
.
Един французин кротко си закусвал в хотела с франзела, кроасани, конфитюр и масло. До него седнал един американец, който нагло го гледал и си дъвчел дъвката.
Поседял американецът, позяпал в чинията на французина и попитал:
- Абе вие, французите, целия хляб ли ядeте?
Французинът го погледнал и смутено казал:
- Да, защо?
- Щото ние в Щатите ядем само мекото. Корите и трохите ги събираме, преработваме ги, правим кроасани и ги изнасяме за Франция.
Французинът продължил кротко да закусва, а янкито, продължавайки да мляска с дъвката, се обадил отново:
- А ти и конфитюра ли ядеш?
- Ъхъ - промърморил, човечецът.
- Ние в Америка ядем само пресни плодове. Остатъците ги събираме, преработваме, правим на конфитюр и го изнасяме за Франция.
Французинът вдигнал глава и казал:
- Вие, американците, какво правите с презервативите, след като ги използвате?
А американецът уверено казал:
- Как какво, хвърляме ги.
- А ние във Франция ги събираме, преработваме ги, правим дъвки и ги изнасяме за Щатите.
Един французин кротко си закусвал в хотела с франзела, кроасани, конфитюр и масло. До него седнал един американец, който нагло го гледал и си дъвчел дъвката.
Поседял американецът, позяпал в чинията на французина и попитал:
- Абе вие, французите, целия хляб ли ядeте?
Французинът го погледнал и смутено казал:
- Да, защо?
- Щото ние в Щатите ядем само мекото. Корите и трохите ги събираме, преработваме ги, правим кроасани и ги изнасяме за Франция.
Французинът продължил кротко да закусва, а янкито, продължавайки да мляска с дъвката, се обадил отново:
- А ти и конфитюра ли ядеш?
- Ъхъ - промърморил, човечецът.
- Ние в Америка ядем само пресни плодове. Остатъците ги събираме, преработваме, правим на конфитюр и го изнасяме за Франция.
Французинът вдигнал глава и казал:
- Вие, американците, какво правите с презервативите, след като ги използвате?
А американецът уверено казал:
- Как какво, хвърляме ги.
- А ние във Франция ги събираме, преработваме ги, правим дъвки и ги изнасяме за Щатите.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Into the endless we ride...