[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от brasence »

iprodanov написа:Майко... за малко да се закопам в умрелите специалности.
Писах, че искам да участва оценката от матурата и в последния момент ми разясниха, че се взима по-високата оценка, без да участва коефициента, т.е при 5.99 на изпита и 6.00 на матурата, взимат матурата. Голем та*ак. :)
На мен ми казаха, че взимат по-високата оценка СЪС съответния коефициент. Много хора ще изгорят иначе.... Дано да е така :D
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

Да изгорят мн хора или тва за коефициента? :lol:

Дано коректора поне признаят, че иначе лошо. :pale:
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

Взима се по-високия бал, който се образува. Това го джвакаме още от януари месец :) Там дето ограждаш е, дали да се има в предвид матурата :)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Чл. 22.
...
(4) Оценки от държавни зрелостни изпити се признават за резултат от кандидатстудентски изпити, съгласно приложение № 2.
(5) Ако кандидатстващите по ал. (4) се явят и на съответните кандидатстудентски изпити, в балообразуването участва оценката, която формира най-висок състезателен бал за съответната специалност.
:arrow: Правилник за приемане на студенти в Софийския университет "Св. Климент Охридски" за учебната 2011/2012 година

Всичко е наред. Онова, което са казали (че участва най-високата оценка) e за оценките от един вид - например няколко държани кандидатстудентски изпита, или няколко матури - и в двата случая се взима най-голямата оценка от съответния вид и после между двете оценки, които остават се взима тази, която сформира най-висок бал (независимо от коефициента) :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Да ви кажа честно аз затова не писах матура математика, защото ако бях карал и не бях изкарал 6.00, балът ми пада автоматично, защото в дипломата си имам шестица. А за това дали сте маркирали да се ползва оценка от матура или не - няма какво да се притеснявате. Никой няма да ви прецака - ще гледат да ви дадат максимален бал, за да станете студенти на ФМИ.
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

Оф, как учите за тоя изпит? Отвратителен е... Искам да кандидатствам в Стопанския факултет ,а дават задачи все едно съм се засилил към математически специалности... Според мен трябва изпитът да е различен за едните и за другите...
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

bboy_dare написа:Оф, как учите за тоя изпит? Отвратителен е... Искам да кандидатствам в Стопанския факултет ,а дават задачи все едно съм се засилил към математически специалности... Според мен трябва изпитът да е различен за едните и за другите...
Матуро по математика?
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

Е за каква матура ми говориш ... Правих по английски, защото ми е по-лесно и имам 5.90 ,а ако бях правил по математика , щях да си прецакам дипломата :shock: .
Все тая поне сега на изпита по английски съм направил всичко, та тая скапана математика не ме интересува толкова. Ще отида , колкото да ги видя кви са луди всички и се радват, че могат да пресметнат колко равнобедрени триъгълника се вписват в петнадесетоъгълник :lol: . За мен това изобщо не са нормални задачи, вадят си ги от да не казвам къде.
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready
Курс: кандидат-студент

Мнение от kandidatstudenta »

^^
Това с петнадесетоъгълника си беше чиста гавра и мн ме ядосаха с тая задача...
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Дано да има повече такива нестандартни задачи на редовния изпит...
КН правеж

Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

Редовният изпит ще бъде както всяка година.Относно този предварителен,разбрах,че всичко е било нарочно,за да докажат,че не знаете "нищо".Цитирам един от проверяващите. :D
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd

Мнение от asdasd »

brasence написа:Дано да има повече такива нестандартни задачи на редовния изпит...
Ти само искаш нестандартни задачи, после ревеш "ама май ще ходя на второ класиране, не ми стига тва и онова" :lol: :lol: :lol:
Вените се режат down the road, not across, само да знаеш :lol:
@rallie За пари - не, за много пари :lol:
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ

Мнение от iprodanov »

rallie написа:Редовният изпит ще бъде както всяка година.Относно този предварителен,разбрах,че всичко е било нарочно,за да докажат,че не знаете "нищо".Цитирам един от проверяващите. :D
Друго си е да знаеш колко триъгълника има в един петнадесетоъгълник. :lol:
Последно промяна от iprodanov на 04 Юли 2011, 22:49, променено общо 1 път.
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd

Мнение от asdasd »

iprodanov написа:
rallie написа:Редовният изпит ще бъде както всяка година.Относно този предварителен,разбрах,че всичко е било нарочно,за да докажат,че не знаете "нищо".Цитирам един от проверяващите. :D
Друго си да имаш богата обща колтура, знаеки колко триъгълника има в един петнадесетоъгълник. :lol:
Попринцип като се запознавам с хората, първо ги питам за правилни фигури в други правилни фигури. :lol:
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

Пак казвам,цитирам какво каза един от проверяващите...даже на една от задачите тя каза,"дааа,може би вие ще я решите на този етап"(1ви курст,март месец).Успех от мен на 11ти,ще се справите. :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”