[КСК 2010] История vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: [КСК 2010] История vol.2
Не е проблем, квесторите запечатват плика вместо теб 
Компютърни науки I курс
-
svetlio.varna.
- В началото бе словото
Споко, това е по тяхно невнимани, ти трябва да отидеш при квесторите с отворени пликове и те да ги прегледат дали всичко е наред и тогава да ги запечатат. Може да са го запечатали, но да не си забелязал 
-
BlagovestHristov
- Драскач
Да не си погледна оценката и да имам 2:00.
Като видя защо имам толкова да са ми разменили темата с на някой друг

Като видя защо имам толкова да са ми разменили темата с на някой друг
Много турски сериали гледаш

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
-
BlagovestHristov
- Драскач
Нито един.Noctis написа:Много турски сериали гледаш![]()
![]()
![]()
Просто шизофренясах покрай тези изпити.
Не съм спал от 4 дни и мисля,че ми е време.
http://bnt.bg/bg/news/view/32824/stambo ... orija_v_su
Момичето където излиза и казва,че е учило само до падането на Бг под османска власт кърти мивки
Репортерката я разцепи направо
-
svetlio.varna.
- В началото бе словото
Да се влиза с оценката от матурата за Право, тая журналистка от БНТ наистина е много тъпа...
-
BlagovestHristov
- Драскач
И Су да изгуби 100 хилки от изпитите.Никогаsvetlio.varna. написа:Да се влиза с оценката от матурата за Право, тая журналистка от БНТ наистина е много тъпа...
Сега си имаме и предварителен,редовен,такси за участие.С матура няма да е интересно
С оценка от матурата не трябва да им позволяват улицата да пресичат - тая иска Право да ги пуска, да учат

Тогава защо е нужна тази матура?Мисля,че тя обхваща дори по-голям обем материал...да наистина има и много хора,които дори нямат предства от този материал и пак изкарват отлични оценки,но смятам,че би трябвало да я признават като оценка иначе се обезсмисля...
-
BlagovestHristov
- Драскач
1.Те са я признали.Взема се за балообразуваща,ако не знаешavka написа:Тогава защо е нужна тази матура?Мисля,че тя обхваща дори по-голям обем материал...да наистина има и много хора,които дори нямат предства от този материал и пак изкарват отлични оценки,но смятам,че би трябвало да я признават като оценка иначе се обезсмисля...
2.Не може да се взема,защото в 1/10 от училищата се преписва яко и не може да бъде "кантар" дали ученика е знаещ или не.В су критериите са доста по-високи от една матура.
А защо е нужна ... за да се знае трябва ли ученика изобщо да има диплома за средно образование.
Не знам за десетте процента, но аз категорично избрах да пиша за Стамболов. А квесторите в 270-та.. страшни 
my lifestyle you'll be smoking
Горният пост хвърля известна светлина върху проблема .. просто матурата я има за да се види дали въобще кандидата трябва да завърши средното си образование.. кандидат-студентстването вече е тотално друга бираBlagovestHristov написа: 1.Те са я признали.Взема се за балообразуваща,ако не знаеш
2.Не може да се взема,защото в 1/10 от училищата се преписва яко и не може да бъде "кантар" дали ученика е знаещ или не.В су критериите са доста по-високи от една матура.
А защо е нужна ... за да се знае трябва ли ученика изобщо да има диплома за средно образование.
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Хаха, СУ пак пускат егати гювеча на редовните.
И двете теми са ми супер любими и са изключително приятни и лесни за разписване. Деба, трябваше да съм кандидат тая година - Милев и Стамболов..
И двете теми са ми супер любими и са изключително приятни и лесни за разписване. Деба, трябваше да съм кандидат тая година - Милев и Стамболов..
-
BlagovestHristov
- Драскач
Какво ще рече страшни ? Даваха ви да преписвате и да си подсказвате ?Vanity написа:Не знам за десетте процента, но аз категорично избрах да пиша за Стамболов. А квесторите в 270-та.. страшни
- КМаркова
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
В моята зала бяха буквално страшни,няма такива...явно им плащат доста добре за да ни надзирават като в затвор!