Айде, айде. И без повторението се направиха, че не виждат.allshallperish написа:Иначе съдиите са видели на повторението на видео стените, то е ясно.
Нищо, да се надяваме че наркоманина ше излъже турците, та да им го върне за миналото световно
Модератори: ники, Methuselah
Айде, айде. И без повторението се направиха, че не виждат.allshallperish написа:Иначе съдиите са видели на повторението на видео стените, то е ясно.

Ми и аз така си мисля, ама или се направиха на ударени, или просто им трябват ОЧИЛА с някви много сериозни ДИОПТРИ. А с горния пост просто се хванах за думите ти преди време, не че сега си казал нещо.Бeтон написа:Аз казах, че имаше инициатива да подкрепят турско-африканския отбор.Scarface написа:ТВА НЕ СЕ ТЪРПИ ВЕЧЕ! ЗА КВО СИ СЪДИЯ, ЗА КВО СИ ТАМ, КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ, ЧЕ ТОПКАТА Е ПОЛОВИН МЕТЪР ЗАД ГОЛЛИНИЯТА? И после Бетона ше дойде и ше каже "Еми то съдийството е перфектно на тва Световно".
ДА МРЕ ТЪПИЯТ УРГУВАЙСКИ ЧИРУС, БАРАБАР С ВСИЧКИ МЕКСИКАНСКИ СЪДИИ НА ТВА ПЪРВЕНСТВО!
Иначе топката си беше доволно метър и половина зад гол линията. Още малко и мрежата опираше.
Сещаш ли се, че и без видео повторения на терена се вижда![]()
![]()
![]()

Офффф, айде са пак се почна.Бeтон написа:Турско-полско-африканския сборен отбор.![]()
![]()
Пропусна цигански...Бeтон написа:Турско-полско-африканския сборен отбор.![]()
![]()
Аве и кой е циганина?Deschain написа:Пропусна цигански...Бeтон написа:Турско-полско-африканския сборен отбор.![]()
![]()
Разбира се че трябва да има видеоповторение, ама явно не им е изгодно...
Боатенг, Какау, Юзил, Ташджъ.allshallperish написа:Аве и кой е циганина?

Хитлер не е успял да свари всички. Ето - сега играят в "бундес" тима.Deschain написа:Айде спокойно де, въобще не ми пука за мача...А иначе и аз не го знам кой е, ама някой беше написал, че и такъв имало...

Хитлер се обръща в гроба...Бeтон написа:Боатенг, Какау, Юзил, Ташджъ.allshallperish написа:Аве и кой е циганина?
Хитлер просто би се гордял с тях.