Да, то нашия Фъ-факултет може само да си мечтае за нещо по-различно от накачурени отпред пред пейките рошли, заболи цигарки между пръстите... Друго си е ВО, Трети курс - 40% мъжища!
ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Аз да кажа че съм болен Лфксар е далеч от мечтите на всеки който ме познава...по скоро бих казъл,че трябва да си болен за да си лефскар...Духful написа:Междудругото в началото мислех, че това за Левски го беше казал ти (:Дичоу написа:Метълиста и болния...лефскар????Мила написа:Вие, пиарите пак сте добре
Ние си имаме само Миро и Иво
Значи наистина сме добре![]()
![]()
Все тая...кой е смен на 2ри Декември в Сектор Г???
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А ние сме си 50-50 (дори и да не е съвсем точно). Кеф.Vintersorg написа:Ха-ха, само в нашия випуск ли сме едно сериозно съсловие мъже? Яко...
Да, то нашия Фъ-факултет може само да си мечтае за нещо по-различно от накачурени отпред пред пейките рошли, заболи цигарки между пръстите... Друго си е ВО, Трети курс - 40% мъжища!![]()
![]()
![]()
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Дам, изтървах купона у Мила.. пак. 
Значи е нова тенденцията на малкото момчета? Да не сте били приемани с квоти или... ? Ех, изтъпяват явно момчетата с поколенията и това е.
А това с цигарките между пръстите - май само с Мария сме непушичи в цялата група книгоиздатели!? Или и Невена? Не съм сигурна.
Значи е нова тенденцията на малкото момчета? Да не сте били приемани с квоти или... ? Ех, изтъпяват явно момчетата с поколенията и това е.
~ Кътчето ~
- rueva
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
доста хора не пушат: АЗ, Стефан, ти, Мила, момчетата, Невена, Ками, щом казваш и Мария, мисля, че и Кали, може и да има ощеШепот написа:Дам, изтървах купона у Мила.. пак.
Значи е нова тенденцията на малкото момчета? Да не сте били приемани с квоти или... ? Ех, изтъпяват явно момчетата с поколенията и това е.А това с цигарките между пръстите - май само с Мария сме непушичи в цялата група книгоиздатели!? Или и Невена? Не съм сигурна.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хъм... че ние сме май доста непушачите, така като се замисля. Дали не сме и мнозинство...
А във ФФ, в социологията, наистина много пушат. А са малки, бе... набор 87 ли, кво се пада там... имат ме за динозавър сигурно.
А във ФФ, в социологията, наистина много пушат. А са малки, бе... набор 87 ли, кво се пада там... имат ме за динозавър сигурно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- rueva
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
всъщност явно ти е мн студено и не си се задържала, защото има пейки, едни такива шарени, разбити и готиниМила написа:аз пуша само в компанията на големи количества алкохолни питиета
а пред факултета :
-няма пейки
-студено ми е
-обикновено забравям да си купя цигари.
мили деца, ще се видим в 15.30, дерзайте
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми на... добитък. То си го пише.rueva написа:не стига, че си по-голяма, а и не пушиш ьхахьхаь
То, като се замисля, аз и не пия (почти), по жени не ходя... в процес на никнене на крила съм.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нещо като никненето на зъби е, само дето не можеш да захапеш нищо гумено, та да се почешеш... Моля да не се тълкува погрешно, нали?
В края на ноември
В края на ноември