[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър
Курс: първи

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от YavkaT »

А теб какво те е накарало да влезеш КН миналата година, а не СИ или ИС примерно?
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

brasence написа:
morfei написа:Хора, от къде ви хрумна, че КН се доближава повече до Информатика, отколкот до СИ?! Това НЕ е вярно! КН и СИ имат еднакви учебни планове първата година, това ви го гарантирам. Че даже и преподавателите им по някои предмети са едни и същи. Мисля, че си подреждате желанията без да сте напълно наясно за специалностите.
Останалите 3 обаче се доближава.
+1.
Изображение
Аватар
niai
От дъжд на вятър
Специалност: компютърни науки
Курс: втори

Мнение от niai »

morfei написа:Хора, от къде ви хрумна, че КН се доближава повече до Информатика, отколкот до СИ?! Това НЕ е вярно! КН и СИ имат еднакви учебни планове първата година, това ви го гарантирам. Че даже и преподавателите им по някои предмети са едни и същи. Мисля, че си подреждате желанията без да сте напълно наясно за специалностите.
Че даже и преподавателите по някои предмети на КН и Информатика са едни и същи, пък, даже май повече. Ама това да ти е критерият. Моето мнение е, че твоето мнение не е меродавно, нищо лично, просто впечатление.

КН и Информатика страшно много си приличат, аз дори се ядосвах, че ги има и двете, беше ми трудно да си избера. Обучението и в двете специалности е в една и съща посока, въпреки разликите в учебния план, докато за СИ и КН, въпреки еднаквите учебни планове за първи (само) курс, това не е вярно.

А пък вече кой на кое място какво да пише, си е лично негова работа, много зависи и какво очакваш от това образование.
noli me tangere
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

А коя избра накрая?
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
niai
От дъжд на вятър
Специалност: компютърни науки

Мнение от niai »

КН, поради подозрението, че може би по-добрите преподаватели ще са там. Не знам доколко е вярно, наистина част от дисциплините ги водят едни и същи и на двете специалности, а за другите си нямам идея как е положението, на чужди лекции не ходя, съответно база за сравнение нямам :lol: И съм много доволна, нищо, че е гърч, поне е предизвикателство. (Ся да видим на анализ две какво ще стане, завършека на сесията се очертава просто епичен.)
noli me tangere
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ

Мнение от iprodanov »

Бе да ти кажа, КНджия, доволен от преподавателите, до сега не съм виждал, ама знам ли. :)
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Хммм и аз не съм видял, но и от други специалности не съм виждал.... :D Просто няма доволен студент.
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd
Курс: кандидат-студент

Мнение от asdasd »

Нали се записахте вече, к'во го мислите?
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

На първо класиране няма шанс да вляза на първо желание с оценката от първия изпит. Чудя се дали има смисъл да участвам на второ....пък ако се наложи и на трето. Впрочем пази ли ти се мястото от второ класиране за трето?
КН правеж

Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя

Мнение от iprodanov »

Миналата година - не. Иначе има доволен от преподавалите по инф. Ама само 1 знам за сега. :lol:
П.П аз още не съм се записал. :D
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Хах, може, може.
А ще подавате ли документи за други университети? Аз никъде другаде не мога да вляза :(
КН правеж

Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

В ТУ съм подал, но то се обезмисля. Мислих да запиша Колежа за телекумоникации, но още не съм. ;]
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя

Мнение от iprodanov »

Мислих да запиша ССС във Виас ама размислих в последния момент. И там класиранията ме преебават. :D
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd
Курс: кандидат-студент

Мнение от asdasd »

Оха 6 дена до изпита :)
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя

Мнение от iprodanov »

Майко... за малко да се закопам в умрелите специалности.
Писах, че искам да участва оценката от матурата и в последния момент ми разясниха, че се взима по-високата оценка, без да участва коефициента, т.е при 5.99 на изпита и 6.00 на матурата, взимат матурата. :shock:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”