Как върви мачът засега?полско/африканско/турско/циганският маншафт
Световно първенство по футбол - ЮАР 2010
Модератори: ники, Methuselah
- DeschainBG
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: втори
Re: Световно първенство по футбол - ЮАР 2010
Не съм съгласен, просто Англия това първенство играха слабо. Иначе като футболисти не отстъпват с нищо на Германия, дори напротив.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, приятел, ти да не страдаш от шизофрения? Или й се наслаждаваш?
2:0 за Аржентина, а част от отбора на Мексико играе за гаучосите така, както и самите те едва ли биха успели. Супер елегантен пас беше това - или са му объркали националността, или фланелката на това аржентинче.
2:0 за Аржентина, а част от отбора на Мексико играе за гаучосите така, както и самите те едва ли биха успели. Супер елегантен пас беше това - или са му объркали националността, или фланелката на това аржентинче.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 27 Юни 2010, 21:10, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЯЯЯ ОООО ГЕРМАНИЯЯЯЯЯ !!!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Изведнъж ми се появи надпис, че не мога да пиша повече днес, 'щото съм бил достигнал лимита от 50 съобщения на ден...и понеже нямам намерение да спирам си направих още един акаунт.Търговецът на кристал написа:Абе, приятел, ти да не страдаш от шизофрения? Или й се наслаждаваш?
Но по някаква странна причина, отново мога да пиша от тук.
Жалко, Мексико почнаха много добре.
- Rising
- Пишете, о, братя
Видеоповторенията е крайно време да бъдат въведени като помощно средство към футболната игра. И двата мача днес доказват това.
И уважение за мексиканците !
И уважение за мексиканците !
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Много елегантно, втория гол беше от засада, ама карай.Търговецът на кристал написа:Абе, приятел, ти да не страдаш от шизофрения? Или й се наслаждаваш?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Марина, извинявай, ама с теб не виждам смисъл да обсъждам футбол. Бас ловя, че преди тва Световно не си знаела имената и на половината национали на Германия.
Иначе и в късния мач си падна дежурния нередовен гол. Абсолютен ташак е съдийството на тва първенство...
А от ФИФА много ясно, че ше отрежат всякви дискусии за видеоповторения. Нали след днешния случай с Лампард всички великобританци ше гласуват "за" и работата ше заспи
Иначе и в късния мач си падна дежурния нередовен гол. Абсолютен ташак е съдийството на тва първенство...
А от ФИФА много ясно, че ше отрежат всякви дискусии за видеоповторения. Нали след днешния случай с Лампард всички великобританци ше гласуват "за" и работата ше заспи
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Rising
- Пишете, о, братя
Да бяха сложили поне някакви смислени аргументи към решението си. Футболът се е превърнал в скъп продукт и трябва да се манипулира до известна степен.
Ама здраве да е, тя съдбата не забравя. Французите сигурно проклинат вече ханбалния гол на Анри в онази квалификация и се молят да бяха отпаднали още тогава.
Иначе, Scarface, днес просто англичаните бяха по-слаби и заслужено паднаха. Не може с такава защита да се върви напред. Но тук въпросът е принципен.
Ама здраве да е, тя съдбата не забравя. Французите сигурно проклинат вече ханбалния гол на Анри в онази квалификация и се молят да бяха отпаднали още тогава.
Иначе, Scarface, днес просто англичаните бяха по-слаби и заслужено паднаха. Не може с такава защита да се върви напред. Но тук въпросът е принципен.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
а бе некви конспирации ли има тук
на кой му пука дали немци или британци продължават напред
все едни кур си е за тия горе във ФИФА
на кой му пука дали немци или британци продължават напред
все едни кур си е за тия горе във ФИФА
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Е ся кво, ще си ги мериме ли, кой от кога ги знае? Това е смешно, дано ти е ясно. И естествено, че чичо Капело ще обвинява рефера, че не му е свирил един гол, жалко, че му трябваха още три.Scarface написа:Марина, извинявай, ама с теб не виждам смисъл да обсъждам футбол. Бас ловя, че преди тва Световно не си знаела имената и на половината национали на Германия.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Лелеееее днес просто е ден на съдиите........ Много яки мачове 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, Марина, как вторият гол да е бил от засада, при условие, че мексиканският защитник, който подаде на Игуаин, беше значително по-близо от него до вратата? Аз това имах предвид, като казах, че пасът беше елегантен - все едно свой нападател извеждаше.
А че първият гол си беше от засада - не мисля, че остана човек, който да не го е видял това. Струва ми се, че просто трябва да накарат съдиите в началото да обявяват колко според тях трябва да свърши мача и 22-мата после няма нужда да тичат като гламави.
Само дето се скъсаха да хвалят съдиите в началото на световното. За един ден си наваксаха здраво откъм грешки.
А че първият гол си беше от засада - не мисля, че остана човек, който да не го е видял това. Струва ми се, че просто трябва да накарат съдиите в началото да обявяват колко според тях трябва да свърши мача и 22-мата после няма нужда да тичат като гламави.
Само дето се скъсаха да хвалят съдиите в началото на световното. За един ден си наваксаха здраво откъм грешки.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Аз казах, че имаше инициатива да подкрепят турско-африканския отбор.Scarface написа:ТВА НЕ СЕ ТЪРПИ ВЕЧЕ! ЗА КВО СИ СЪДИЯ, ЗА КВО СИ ТАМ, КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ, ЧЕ ТОПКАТА Е ПОЛОВИН МЕТЪР ЗАД ГОЛЛИНИЯТА? И после Бетона ше дойде и ше каже "Еми то съдийството е перфектно на тва Световно".
ДА МРЕ ТЪПИЯТ УРГУВАЙСКИ ЧИРУС, БАРАБАР С ВСИЧКИ МЕКСИКАНСКИ СЪДИИ НА ТВА ПЪРВЕНСТВО!
Иначе топката си беше доволно метър и половина зад гол линията. Още малко и мрежата опираше.
Сещаш ли се, че и без видео повторения на терена се вижда

- allshallperish
- Легендарен флуудър
Така, де. За първи гол значи говоря. Тва понеже с едното око работя, с другото гледам.
Иначе съдиите са видели на повторението на видео стените, то е ясно.
Иначе съдиите са видели на повторението на видео стените, то е ясно.