НАЙ-НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: НАЙ-НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
Il Mondo е другото място, което понасям добре. Готиното е, че са в една сграда с "Паша" - така че ако в едното партито не се получи, другото винаги е добър вариант. Само че входът за Ил Мондо е от изток, до Билла, а за Паша - от юг.
В Ил Мондо е караокето със Супер Любо (за който си пада по тия неща), там правят и много страхотни латино-вечери. Проблемът обаче е, че колкото пъти съм ходила, е било невероятно претъпкано и няма място дори да дишаш, така че обикновено аз съм човекът, който почва да нервничи и да настоява да ходим в "Паша". Там през седмицата е прилично посетено, без да се тъпчеш в хората (петък и събота си е пълно, което може да се очаква).
В Ил Мондо е караокето със Супер Любо (за който си пада по тия неща), там правят и много страхотни латино-вечери. Проблемът обаче е, че колкото пъти съм ходила, е било невероятно претъпкано и няма място дори да дишаш, така че обикновено аз съм човекът, който почва да нервничи и да настоява да ходим в "Паша". Там през седмицата е прилично посетено, без да се тъпчеш в хората (петък и събота си е пълно, което може да се очаква).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Мхм, готино е, наистна, няма много място за танцуване обаче, повече си е бар, отколкото диско, ама разбутввам хората, кео да праа
Готиното е, че може да си поръчваш музика ^^
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
приятното разваляне на времето,меланхолията,музиката,даже една цигара..
memento mori
- ayakashi
- Постоянно присъствие
апфу, и аз бих се зарадвала на една цигара...Ivo Penev написа:приятното разваляне на времето,меланхолията,музиката,даже една цигара..
пък и аз съм за меланхолията музиката...ама цял ден си въртя същата изтъркана плоча, един човек, с отношения една година срок на годност, чудо голямо...
отдавна не съм излизала, а днес определено си имам повод за пиянстване...
абе уф...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това да помниш дати като слон е много неприятна работа. Предпочитам да можех блажено да забравям някакви годишнини (свързани с пълни глупости, най-често), както забравям имена и хич дори не помня лица. Само датите чат-пат ме бъгват.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ayakashi
- Постоянно присъствие
То си е болест направо.Търговецът на кристал написа:Това да помниш дати като слон е много неприятна работа. Предпочитам да можех блажено да забравям някакви годишнини (свързани с пълни глупости, най-често), както забравям имена и хич дори не помня лица. Само датите чат-пат ме бъгват.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Прекрасно те разбирам. Тези дни си дадох сметка, че помня номера на домашния телефон на момче, по което си падах, когато бях на 6 години, а също и че помня една дата, дето не би трябвало да я помня, щото уж не се е случило нищо специално, а е преди 4 години и няколко месеца. И въпреки това помня събитията оттогава почти по минути. Рождени дни помня на поразия, също и телефонни номера (номерата на топ 10 на най-близките ми хора дори не са въведени в телефона ми - винаги ги набирам по памет, става по-бързо)...
Това е някакво чудовищно количество ненужна информация, част от която се опитва да ме сдухва излишно. Ама и аз точно от утре слагам ново начало (т.е. то вече стана бая време, откакто се натрупаха желани промени в живота ми, ама утре е по-знакова дата, та затова
).
Това е някакво чудовищно количество ненужна информация, част от която се опитва да ме сдухва излишно. Ама и аз точно от утре слагам ново начало (т.е. то вече стана бая време, откакто се натрупаха желани промени в живота ми, ама утре е по-знакова дата, та затова
В края на ноември
В края на ноември
- Polina_Nikolova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
Не се оплаквайте, аз не помня имена, не си давам зор за дати->не помня числа, а лица много рядко помня, трябва да ми е направило впечатление, иначе чертите ужасно се размиват...Бих предпочела поне едно от тези неща да помня 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз лица никога не съм можела да помня. Абсурд е да запомня нечии черти, ако просто сме се запознали... няколко пъти.
Имена установих, че забравям от година-две. В смисъл... просто не слушам внимателно, когато ми се представят. Добре, че покрай баща ми (който е също толкова зле) съм усвоила малко актьорско майсторство - той няма равен в това да се преструва, че познава човека, с когото говори. А идея няма кой е.
Обаче дати и цифри как помня, ужас. И честно, повечето от тях просто откровено ме затормозяват и нямам нужда от тях.
Имена установих, че забравям от година-две. В смисъл... просто не слушам внимателно, когато ми се представят. Добре, че покрай баща ми (който е също толкова зле) съм усвоила малко актьорско майсторство - той няма равен в това да се преструва, че познава човека, с когото говори. А идея няма кой е.
Обаче дати и цифри как помня, ужас. И честно, повечето от тях просто откровено ме затормозяват и нямам нужда от тях.
В края на ноември
В края на ноември
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
Аз пък много помня лица. Помня с кого съм чакала на спирката, в магазина и някакви такива. Даже от детската градина разпознавам хората дори почти да не си приличат вече пораснали.
А по темата - Oops, I did it again.
А по темата - Oops, I did it again.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
с един мн близък за мен човек не остана вече какво да си кажем, бахти..
memento mori
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
Не знам как след толкова години съжителство с тия хора психическото ми здраве не е отишло на почивка..
...или може и би е, нали лудите не осъзнават, че са луди.
...или може и би е, нали лудите не осъзнават, че са луди.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
утре имам рожден ден 
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър