Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Vanuushka написа:Хей кой от тук присъстващите ( във форума), който е кандидатствал с история, е написал на първо място нещо различно от право
1во - Археология
2ро - История
Учител
-btw , няма ли да излизат вече тия оценки смотани ?
Да, това твърдение, че всичко, в което се учи история, означава учител...вече го има на доста места в тоя форум...чудно тогава защо тези, които кандидатстваме с история сме около 3300 човека пък и какво лошо има 1500 от тия 3300 да са за право, а другите да сме за учители
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
Vanuushka написа:Хей кой от тук присъстващите ( във форума), който е кандидатствал с история, е написал на първо място нещо различно от право
1во - Археология
2ро - История
the same
В последните 10тина години бала на археологията е малко по-висок, впрочем. Изключение е миналата.
Впрочем поздравления за Билбо (нали той беше ) за китаистиката. Аз сега чета "Китайската цивилизация" на Жак Жерне.
Последно промяна от mrent на 25 Юли 2007, 10:56, променено общо 1 път.
айде бъдещите прависти да бягат да си гледат оценките по литература...че много зле бе...лесна тема...друг път...помнете...тва ще се повтори и с "лесната" тема по история...43% двойки! бравооо
На предварителния - 5.25 Проблем? Просто искам да уча това, което ми харесва, а не което мама и тати ми кажат. Успех на тия с право *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.