[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Balkandji
В началото бе словото

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от Balkandji »

5.84

Първоначално смятах да пиша Международни Отношения като 1-во желание, но преди няколко месеца си промених решението и сега най-вероятно фамозната ми тройка по БЕЛ ще ми стигне за право благодарение на добрата оценка по история, така че освобождавам едно место̀.
janchety
В началото бе словото

Мнение от janchety »

да ме извинявате,ама да ходят да си...... тея проверяващи. невъзможно е просто на матура да имам почти 3 пъти по-висока оценка а тук егаси излагацията.....нещо им куца в цялата работа!!!
johniebg
В началото бе словото
Специалност: Политология
Курс: кандидат-студент

Мнение от johniebg »

Честито на всички, които смятат, че оценките им са достатъчни за желаните специалности! Пожелавам успех и късмет на останалите, не унивайте! :wink:
Mare Nostrum
В началото бе словото

Мнение от Mare Nostrum »

Derpina написа:Здравейте на всички, аз май съм най-новата, надявам се с някои от вас да сме бъдещи колеги :) Има ли тук доста желаещи за АФ? Защото досега май видях само 1-2..
На второ място ми е. В тая Скандинавистика както има само 4 места като нищо можем да станем колеги в АФ.
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

"Английска филология 19.51" 0_o Ако и тази година бала е от този сорт, здравей Английска Филология! :) :) :)
Аватар
Potato
От дъжд на вятър
Специалност: Логопедия & Potato
Курс: първи

Мнение от Potato »

Аз пък се надявам да се доближа поне малко до логопедията с това мизерно 21.49 бал :/
Аватар
thebeliever
В началото бе словото

Мнение от thebeliever »

И аз се присъединявам към разочарованите от оценките - 4.64 :o Просто не съм очаквала такова нещо...на изпита в УНСС изкарах 5.60, не знам как ги проверяват, но това не е истина..ще се сбогувам с МО и Европеистика, но май и с Политология щото за нея бала ми е 25.21...как мислите даа се надявам ли изобщо?
Velkata
От дъжд на вятър

Мнение от Velkata »

Надеждата умира винаги последна! Тъй че горе главата. И аз съм разочарован от изпита, имам 4,48... а очаквах поне 5, но здраве да е :) Между другото ако бала се смъкне малко тая година на мен ми стига за европеистика, тъй че нищо чудно и на теб да ти стигне :P
stoyan.dyulgerov
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от stoyan.dyulgerov »

Би ли могъл някой да ми сподели ориентировъчно колко момчета имат над 5,73? Такава ми е оценката по немски, но като видях тези шестици при вас, включително пълни (WTF?), почнах да се съмнявам, че 29,06 ще ми стигне за психология, а вече изгубих 4 години с друго и наистина ми е време да уча.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Я стига глупости - първо, момче си, а там баловете принципно са по-ниски. Второ, в психологията приемат повече хора и трето, да не мислиш, че всички, кандидатствали с чужд език, искат психология? Повечето са или за МО, или за някоя от екзотичните филологии.
И четвърто, гарантирам ти, че не са някакъв трицифрен брой, та да се прескачат. Само се чудите за какво да се ошашкате.

Не само, че ще те приемат, ами ще те приемат на първо класиране и ще си на едно от най-предните места. Ама като видя такива въпроси, наистина ми иде да кажа: "Тц, нямаш шанс, ама може да пробваш някоя педагогика, дано за там ти стигне." (не видях кой го беше писал това, ама си е вярно)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
stoyan.dyulgerov
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от stoyan.dyulgerov »

Търговецът на кристал написа:Я стига глупости - първо, момче си, а там баловете принципно са по-ниски. Второ, в психологията приемат повече хора и трето, да не мислиш, че всички, кандидатствали с чужд език, искат психология? Повечето са или за МО, или за някоя от екзотичните филологии.
И четвърто, гарантирам ти, че не са някакъв трицифрен брой, та да се прескачат. Само се чудите за какво да се ошашкате.

Не само, че ще те приемат, ами ще те приемат на първо класиране и ще си на едно от най-предните места. Ама като видя такива въпроси, наистина ми иде да кажа: "Тц, нямаш шанс, ама може да пробваш някоя педагогика, дано за там ти стигне." (не видях кой го беше писал това, ама си е вярно)
Just what a needed I guess :) Все пак при мен стресът е голям, защото бившите ми съученици вече записват магистратура, а и съм писал само едно желание :)
liliac
В началото бе словото

Мнение от liliac »

5.32 .. очаквах повечко .. според вас ще стигне ли бал 21.96 за Английска филология ?
Аватар
outlander
В началото бе словото

Мнение от outlander »

liliac написа:5.32 .. очаквах повечко .. според вас ще стигне ли бал 21.96 за Английска филология ?
Със сигурност ще ти стигне :) А иначе стана ясно ,че е по-благосклонната скала :) Примерно ти с твоето 5.32 си на 3 точки от 5.56 което е отлична оценка :D Много тънка е границата....
liliac
В началото бе словото

Мнение от liliac »

силно се надявам ... защото 70 места не са много, а има 119 жени с по-висока от моята оценка ... знам, че не всички са за Английска филология, но ми е в природата да се съмнявам :D
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Аз да се похваля, че имам 5,68! :=DD
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”