[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Да , аз лично за това съм се запътил към С.У.
А и дано успеят да ме научат как да си пиша името (голям проблем ми е ... )
О , имам и още един...не знам как да се отървавам от злобните хора ! - помогни ми Университете мой...
А и дано успеят да ме научат как да си пиша името (голям проблем ми е ... )
О , имам и още един...не знам как да се отървавам от злобните хора ! - помогни ми Университете мой...
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- dessie
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Университетът те чу - един ЗЛОБЕН човек млъква.

"Такъв е животът." - казал клоунът през сълзи и си нарисувал усмивка.
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Специалност: бъдещ журналист
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/dimiturrr
- Обратна връзка:
Колко е бил миналогодишния бал, достатъчен за влизане в университета и как се смяташе ? ( бях питал и преди,но малко съм забравил..даже не е никак малко. ) 
Бихте могли да се ориентирате донякъде, ако използвате миналогодишния бал, но тази година балообразуването ще се формира по-различен начин, така че няма да има много общо. Предполагам, че заради устния изпит може да се надяваш на влизане, дори ако имаш оценка от сорта на 4.25 на писмения изпит.
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Той пък Бойко ще ги разпознае грешките, нали?dessie написа:Оо,дано не ги чете Бойко.Като види колко пунктуационни грешки допускат кандидат-журналистите, ще се хване за главата и следващият уволнен ще е Сергей Игнатов.Но нали затова сме се запътили към СУ-да се ограмотим.
- velichkov
- В началото бе словото
И аз нямам търпение да излязат резултатите, но смисъл да проверявате ще има чак след тази седмица. Все пак миналата година са минали цели 18 дни преди да излязат резултатите.
A man's dreams are an index to his greatness !
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Извинявам се ако въпросът ми се повтаря , но някой може ли да ми каже дали има някаква книжка, по която може да се подготвиш за писмения и устния изпит ?
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
има много книжки, с които можеш да се подготвиш за тези изпити - всички книжки.firequeen написа:Извинявам се ако въпросът ми се повтаря , но някой може ли да ми каже дали има някаква книжка, по която може да се подготвиш за писмения и устния изпит ?
и какви са тия дерогативни употреби на думата "провинциален", нима имате нещо против ФРГ или Римската империя?
-
Nafarforii
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Препоръчвам ти да бъдеш сериозен някъде другаде. Опитай се да не дразниш всички с излишните си коментари. Остави впечатленията си за себе си. Ако нещо не ти харесва - просто не пиши. Ако темата е пълна с глупости ... защо и ти пишеш тук?Judas написа:Аз нямам зор да обсъждам сериозни теми, просто от време на време прецъквам темите из форума и ми направи лошо впечатление, че пълните темата с глупости.
.... THIS SHIT !
Хаха, просто дадох елементарна препоръка.
-
valio
- В началото бе словото
Хора, сори, че ви се намесвам в темата, ама според мен прекалявате с караниците.
Първо - Judas е прав, че сте прекалили с някои неща - не можете да пишете за еб*не и пиене в кандидатстудентска тема за журналистика.
Второ - хубаво е, че пишете много, но трябва и да е полезно. Затова е и забележката. Всичко друго са празни приказки.
Трето - някои вече се взимате много насериозно (съжалявам, ако обиждам някой). Карайте го по-леко. Хубаво е да сте оптимисти (и трябва), но не проявявайте самонадеяност.
Пожелавам ви успех и всичко съм го казал с добри помисли. : )
Първо - Judas е прав, че сте прекалили с някои неща - не можете да пишете за еб*не и пиене в кандидатстудентска тема за журналистика.
Второ - хубаво е, че пишете много, но трябва и да е полезно. Затова е и забележката. Всичко друго са празни приказки.
Трето - някои вече се взимате много насериозно (съжалявам, ако обиждам някой). Карайте го по-леко. Хубаво е да сте оптимисти (и трябва), но не проявявайте самонадеяност.
Съгласна!valio написа:Хора, сори, че ви се намесвам в темата, ама според мен прекалявате с караниците.
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Абе хора аз да питам,за втората изпитна сесия плащаме както за писмен,така и за устен изпит,нали ?
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да.Denislav написа:Абе хора аз да питам,за втората изпитна сесия плащаме както за писмен,така и за устен изпит,нали ?
-
Intheknow
- В началото бе словото
- Специалност: PR
Надявам се това да е иронияdessie написа:Оо,дано не ги чете Бойко.Като види колко пунктуационни грешки допускат кандидат-журналистите, ще се хване за главата и следващият уволнен ще е Сергей Игнатов.