по темата - изненада ме името на едно детенце - Фараон Любославов...на галено Фарчо
Какво ви изненада/шашардиса днес? v.3
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Какво ви изненада/шашардиса днес? v.3
Разбира се,че е "Силициева долина", заради чиповете (ЦЪК)...някой малоумник със силиконов мозък сигурно е измислил дугия превод и така 
по темата - изненада ме името на едно детенце - Фараон Любославов...на галено Фарчо
ДС - 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Това е за тая тема!driplio написа:Разбира се,че е "Силициева долина", заради чиповете (ЦЪК)...някой малоумник със силиконов мозък сигурно е измислил дугия превод и така
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Майко мила! Майчице!
Днес видях заместник-директора на моето даскало и така си глътнах граматиката, че нито го познах отначало, нито успях да се сетя как се казва, докато майка ми не ми намести акъла в главата.
Да започнем отначало - аз това училище съм го завършила преди 8 години, той дойде в него преди около 10. Може би 11, не знам. И си беше просто поредният даскал - отиваше към средна възраст вече, малко под 40-те (информация от баща ми), но изглеждаше по-възрастен и имаше потенциала да стане "чичко". Нищо запомнящо се, наистина - не грозен, но още тогава не беше от мъжете, дето като ги видиш, да си кажеш "Уау!" и някак виждаш как нещата могат да тръгнат само на по-зле.
Да де, ама днес изсвирих най-безсрамно и много шумно на улицата, когато майка ми потвърди, че човекът, с когото се разминахме, всъщност наистина е бил той. Почувствах се като Вълка от "Маската", честно. Свалил едно 20 килограма, ама заедно с тях е свалил и 20 години от възрастта си. И то не само е отслабнал, ами е изваял едно тялооооо... не си е работа! И изглежда доста по-висок така. Пипнал се с готини дънки, хубава риза... Мани, мани... Подобна трансформация не бях виждала наживо. Изглежда като милион долара на цяло, пу пу пу... Един от най-добре изглеждащите и поддържани мъже, които съм виждала в последно време. Е, шашнАх се.
Днес видях заместник-директора на моето даскало и така си глътнах граматиката, че нито го познах отначало, нито успях да се сетя как се казва, докато майка ми не ми намести акъла в главата.
Да започнем отначало - аз това училище съм го завършила преди 8 години, той дойде в него преди около 10. Може би 11, не знам. И си беше просто поредният даскал - отиваше към средна възраст вече, малко под 40-те (информация от баща ми), но изглеждаше по-възрастен и имаше потенциала да стане "чичко". Нищо запомнящо се, наистина - не грозен, но още тогава не беше от мъжете, дето като ги видиш, да си кажеш "Уау!" и някак виждаш как нещата могат да тръгнат само на по-зле.
Да де, ама днес изсвирих най-безсрамно и много шумно на улицата, когато майка ми потвърди, че човекът, с когото се разминахме, всъщност наистина е бил той. Почувствах се като Вълка от "Маската", честно. Свалил едно 20 килограма, ама заедно с тях е свалил и 20 години от възрастта си. И то не само е отслабнал, ами е изваял едно тялооооо... не си е работа! И изглежда доста по-висок така. Пипнал се с готини дънки, хубава риза... Мани, мани... Подобна трансформация не бях виждала наживо. Изглежда като милион долара на цяло, пу пу пу... Един от най-добре изглеждащите и поддържани мъже, които съм виждала в последно време. Е, шашнАх се.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Работи ми се 
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Една изключително мила жена от отдел "Студенти" на ЮФ.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
liv написа:Една изключително мила жена от отдел "Студенти" на ЮФ.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Объркал(а) си се нещо, честно.liv написа:Една изключително мила жена от отдел "Студенти" на ЮФ.
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Да. И аз бях така.Kristo написа:
Е, може да не е била баш от отдел "Студенти", но със сигурност беше някаква служителка от администрацията. И да, беше много любезна.ники написа:
Объркал(а) си се нещо, честно.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
Едно момиче, което си купи пица на метрото само, за да нахрани малкото кученце, което се въртеше около метростанцията. 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
Разбрах, че бившият ми учител по Химия е починал.
Още съм в шок, не мога да го повярвам просто
Той просто беше от хората, на които сякаш не може да се случи такова нещо. Всеки умира, знаеш, че и с тях ще се случи, но просто не можеш да си го представиш...
Още съм в шок, не мога да го повярвам просто
Той просто беше от хората, на които сякаш не може да се случи такова нещо. Всеки умира, знаеш, че и с тях ще се случи, но просто не можеш да си го представиш...
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
И вие искате да ми кажете, че Демоноид е свален вече от цял месец, а аз въобще не съм се усетила? 
Този сайт ще ми липсва...
Този сайт ще ми липсва...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Около 1 час съм мислил и писал предложения за новата игра CapitalismLab у нейния фором. Чак се учудвам на себе си, какви идеи ми идват, сигурно защото още играя предната игра... 2ката...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Запознах се с двойник на Светльо о.О
Като му казах, че е досущ като един приятел той каза:
- Няма начин, няма такъв уникат, като мен.
Точно както би казал Светльо.. О.о
Като му казах, че е досущ като един приятел той каза:
- Няма начин, няма такъв уникат, като мен.
Точно както би казал Светльо.. О.о
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Ох, още един бял косъм ...

Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс