искам, искам, ама няма..., том 2
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: искам, искам, ама няма..., том 2
И после как няма да асоциират жените с дрехи, гримове, спирали и прочее...Mira написа:Искам Telescopic Explosion в България
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:

want.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
С тая картинка ми напомни за едни патъчки на Лучано Падован - т.е. те са 2 чифта, де, но са единственото "кокоше" нещо, дето наистина искам да имам. Иначе марки и прочее хич не ме влекат, ама тия 2 чифта обувки съм си ги харесала отдавна.
Разбира се, докато стигна до момента, в който ще мога да си го позволя с чиста съвест, едните отдааааавна няма да се предлагат. Другите са нещо като signature такъв един модел, та предполагам, че все ще ги намеря.
Мдам... както разправях на една приятелка: намерих си идеалните обувки за онази рокля, дето си взех за 30 лв миналото лято. Струват 350 евро.
Много се смяхме тогава, мдам.
Разбира се, докато стигна до момента, в който ще мога да си го позволя с чиста съвест, едните отдааааавна няма да се предлагат. Другите са нещо като signature такъв един модел, та предполагам, че все ще ги намеря.
Мдам... както разправях на една приятелка: намерих си идеалните обувки за онази рокля, дето си взех за 30 лв миналото лято. Струват 350 евро.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Искам 2 гб рам за мойта настолна машинка, ама няма все още да си взимам! Въпреки че си намерих една за 75 лв. 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Искам да спре този ужасен вятър! 
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
А къде е това?Boleyn написа:Искам вкъщи
Аз за мое щастие имам рода горе в еленския балкан, мисля в селото на пра баба ми в момента населението е 12 души! И първите години от 1 до 5 примерно съм живял малко по на ниско при баба ми в едно градче, но все пак там
За мое нещастие от 0 до 1 години съм бил в София и когато на 5 ме върнаха тук, само след няколко дни съм задал следния въпрос: А кога ще се прибираме вкъщи?
И напоследък все по-често си задавам този въпрос, макар и по малко по различен начин: Кога ще се махна от тази гадна столица... Но пък нямам къде да отида, пра баба почина на 97 и кой знае колко хора се карат вече за схлупената и къщурка, а каква хубава река минава от другата страна на пътя, точно пред нея... При баба също вече е пренаселено... Но пък една къщурка горе струва не повече от 500 лева и смятам да си купя на най-дивото и съмотно местенце, където с автомобил да не може да се стигне! Но първо трябва да си намеря работа по специалността, с която да мога поне да си покривам разходите по сателитния интернет
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Все едно чета себе си!
Прекрасно малко селце на западната граница, на място, където се сливат три реки. Накъдето и да погледнеш, виждаш речни долини, с ниски планини, целите в зелено, а сега в жълто, оранжево, червено... Кристален въздух, тишината направо ти пищи в ушите. С всяко вдишване все едно вдишваш живота и си правиш инхалация от постоянен мирис на цветя и билки. "Пътят" е обрасал с дива мента, мащерка, риган, диви ягоди и жълт кантарион.
Нощно време като изляза на огромна веранда, виждам всички възможни звезди на света. Ярки, мигащи, огромни! Виждаш Млечния път. Там се научих да разпознавам основните съзвездия. Навсякъде светулки... Ако някой си запали колата в съседното село на 5 километра, ще го чуеш.
Иначе, популацията е... абе, я да не си развалям спомена.
От две лета, вече няма при кого да отида.
Родата се кара за някакви въображаеми ниви и гори, които никой не иска да обработва, и защо са му тогава не знам. Къщата се руши, но не пускат никого в нея. Дворът е обрасал с бурени до метър над главата ми, а аз не съм съвсем нисичък. Гробовете са обрасли, а първият от моите хора лежи там от почти двеста години. Когато дойде времето, аз няма да мога да легна до тях, където трябва да ми е мястото. 
Прекрасно малко селце на западната граница, на място, където се сливат три реки. Накъдето и да погледнеш, виждаш речни долини, с ниски планини, целите в зелено, а сега в жълто, оранжево, червено... Кристален въздух, тишината направо ти пищи в ушите. С всяко вдишване все едно вдишваш живота и си правиш инхалация от постоянен мирис на цветя и билки. "Пътят" е обрасал с дива мента, мащерка, риган, диви ягоди и жълт кантарион.
Нощно време като изляза на огромна веранда, виждам всички възможни звезди на света. Ярки, мигащи, огромни! Виждаш Млечния път. Там се научих да разпознавам основните съзвездия. Навсякъде светулки... Ако някой си запали колата в съседното село на 5 километра, ще го чуеш.
Иначе, популацията е... абе, я да не си развалям спомена.
Into the endless we ride... 
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
В Стара Загора.Утре ще се прибера за няколко дниFMI написа:А къде е това?Boleyn написа:Искам вкъщи
Идеята ти за къщурката е много добра,дано наистина успееш един ден да осъществиш замисленото.

- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Замислям се и за будистки монах, но ще имам сериозен проблем с обета за целомъдрие
П.П. Но така или иначе не ми се учи китайски, а признавам само манастира в шаолин, който май вече е станал прекалено комерсиален... Явно ще трябва да измисля собствена религия - набирам последователи
П.П. Но така или иначе не ми се учи китайски, а признавам само манастира в шаолин, който май вече е станал прекалено комерсиален... Явно ще трябва да измисля собствена религия - набирам последователи
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Аре бе, кво стана с тая пратка. Няма ли да пристига вече?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.