17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

dimage написа:
Vanuushka написа:Хей кой от тук присъстващите ( във форума), който е кандидатствал с история, е написал на първо място нещо различно от право :)

АЗ и съм писала МО... защо трябва да е право... А според статистиката след правото най много хора са посочили на първо място Публична админстрация (към 980 души някъде)

Ами не то по принцип всеки може да си пише каквото си иска,ама щото тук се обсъжда все това право...и си помислих, че всички тук са прависти или поне искат да са такива :)
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

]АЗ и съм писала МО... защо трябва да е право... А според статистиката след правото най много хора са посочили на първо място Публична админстрация (към 980 души някъде)

Повечето са писали Публична администрация , защото освен правото май само тя е "ставаща" специалност , а плюс това в нея се влиза със "56465456456" предмета ,но въпреки това Правото си е номер 1 8)
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Vanuushka написа:Ммм...аз си мислех, че всички са писали право :roll: а китаистика не се ли влиза и с език :)
Е език се влиза, да... :lol: :lol: (тва колко смешно звучи) :wink:
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Светуващият написа: Значи си сляп. Отпуши си сетивата и чак тогава пиши във форума.
Какво общо има нестандартността с фактът, че седнал да учиш повече? Почти всички кандидат-студенти, особено когато кандидастват за първи път, учат по два предмета (език+нещо друго или класиката литература+история)... следователно да учиш и литература, и история, не е признак на никаква нестандартност, ами напротив, обратното. А пък и като прибавим правото- първо желание... нещата стават съвсем нестандартни. :lol:

Май ти трябва да си отпушиш някое и друго сетиво. :laughing6:
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

bilbo написа:
Vanuushka написа:Ммм...аз си мислех, че всички са писали право :roll: а китаистика не се ли влиза и с език :)
Хах да наистина го казах така, че прозвуча доста смешно, много тъпо от моя страна :D :D :D китаистика с какво друго може да се влиза освен с език :P
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

Повечето са писали Публична администрация , защото освен правото май само тя е "ставаща" специалност , а плюс това в нея се влиза със "56465456456" предмета ,но въпреки това Правото си е номер 1
Да бе...тая специалност пък бе толкова оплювана тук във форума...лично аз нямам нищо против нея, аз съм я сложила на второ място...но пък чак тя да е единствената "ставаща" каквото ще да означава това като изключим правото...не бих казала :?
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Vanuushka написа:
bilbo написа:
Хах да наистина го казах така, че прозвуча доста смешно, много тъпо от моя страна :D :D :D китаистика с какво друго може да се влиза освен с език :P
:lol: :lol: :lol: Уникална е тая специалност. Само с език може да се влезе. :oops:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

bilbo написа:
Vanuushka написа:
bilbo написа:
:lol: :lol: :lol: Уникална е тая специалност. Само с език може да се влезе. :oops:
аве има и по-уникални
като стана декан ще почнат едни реформи...
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Spored men ne e rabota da se vliza s dva razli4ni predmeta!Mnogo hora go pravqt i im priznavam bluskaneto-no tova te razdvoqva i ima golqm 6ans da se precaka6 brutalno.A dokolko e po-lesno s edin predmet...Emi ne e lesno,no ima6 li jelanie i ambiciq nqma nevuzmojni ne6ta...6te me prostite za latinicata,no 4atq v momenta a me marzi na kirilica!Znam 4e vi drazni,ama pak ne davam i dwe stinki!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Добре бе, швайн, ти в какъв университет си тръгнал да влизаш, като не можеш да пишеш на кирилица? Да не говорим, че точно във форума на университет, носещ името на Св. Климент Охридски, създателят на кирилицата, плесконтиш с гадната си шльокавица, връх на наглостта просто :twisted:
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

аве има и по-уникални
като стана декан ще почнат едни реформи...
Хм...инетерсно какви ли реформи ще започнеш...сподели :lol: :lol: :lol:
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Светуващият написа: Не си ми интересен.
Това ли ти е най-доброто измъкване? Прекалено стандартно бих казал. :roll:
Аватар
o_O
В началото бе словото
Специалност: Археология
Курс: трети

Мнение от o_O »

Vanuushka написа:Хей кой от тук присъстващите ( във форума), който е кандидатствал с история, е написал на първо място нещо различно от право :)
1во - Археология
2ро - История ;)
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

o_O написа:
1во - Археология
2ро - История ;)
Учител :!: :lol: :lol:

-btw , няма ли да излизат вече тия оценки смотани ? :?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”