Световно първенство по футбол - ЮАР 2010
Модератори: ники, Methuselah
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Световно първенство по футбол - ЮАР 2010
Така е, англичаните просто не заслужаваха да продължат. С изключение на онзи проблясък от десетина минути в края на първото полувреме, бяха трагедия. Германците играха добре, заслужиха си победата и толкова. Ама се тревожа за моите момчета, с които вероятно ще играят след това. Ще се поозорят, струва ми се.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Като гледам 18 човека, гласували за Англия изгоряха. Да видим дали и 15-те гласували за Аржентина ще ги последват...
Холандия да! Zahariev, веднъж да сме на едно мнение с теб!
Холандия да! Zahariev, веднъж да сме на едно мнение с теб!
Германците наистина заслужиха победата. Много слабо представяне на Рууни и компания. Джерард не може да ги води във всяко положение. Очаквам следващия съперник на Германия да е Аржентина. Би се получил класен мач. Но финал Бразилия - Аржентина не ме устройва никак. След като любимците ми отпаднаха остава да се надявам на интересни мачове и може би бих симпатизирала на холандците.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Rising
- Пишете, о, братя
Този, който се е опитал да формулира правилото, че нападението е най-добрата защита, да ходи да асистира на някой втородивизионен албански отбор. Не може да се хвърляш така в атака, при положение, че защитата ти е най-полезният играч за противниковия отбор. В мачовете в дивизите на междукварталните първенства не се допускат такива грешки. И Рио липсва, наистина. Ама това не е оправдание за нищо...Заслужена загуба.
Бавария, на мен в момента нищо не ми е криво. Мога да губя и винаги, когато това се случва, гледам да съм обективен, а не да си знам старите лафчета или въобще да не се появявам в тази тема.
Успех на Мексико по-късно.
Бавария, на мен в момента нищо не ми е криво. Мога да губя и винаги, когато това се случва, гледам да съм обективен, а не да си знам старите лафчета или въобще да не се появявам в тази тема.
Успех на Мексико по-късно.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Заслужена е победата, спор няма. Сега съм за Германия или Холяндия!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Ако англичаните продължат да са толкоз зле, а няма причини да не го направят (муахаха), има шанс дори нашите хубавци да им вкарат гол наесен. Ех, мечтиии...

- Rising
- Пишете, о, братя
Мачът се играе 90 минути. Щом са вкарали 4 гола срещу само един, значи продължават напълно заслужено. Няма отделни проблясъци за по 10 минути и тн...
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ще ги разкъртим на Уембли...
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Ох. Това болеше.
Направо ми скъсаха нервите англичаните. Естествено че очаквах да ги надиграят, те излязоха с пенсиите, само Бекъм липсваше.
За къв к** Капело ги тренира 2.5 години? За да пускат голове, дето и българския национален няма да пусне? Да им правят 2-ма на 2-ма контра, преди това 3-ма на 2-ма ?
Джеймс пусна ебахти головете. Втория гол си беше негов. Третия също.
За к'во си държат толкова на старите имена? Рууни не може да ходи, ама 90 минути всеки мач. Райт-Филипс нищо полезно не е направил, Крауч е 10 пъти по-добър от Хески, ама не. Бари какъв чеп изобщо правеше? Дефанзивен халф my ass. Стилян Петров щеше да се справи по-добре. Както и Рио-Кокър, както и Карик.
Агбонлахор, Ашли Йънг, Рио-Кокър,Тео Уолкът? За*би баце, играй си с пенсиите.
Отменения гол няма да го коментирам. И да, първият гол на Алемания беше от засада според мен. Вижте го в novposrt, там има добър кадър.
Германците бяха по-добри, но също така им върза всичко, което можеше да им върже.
Направо ми скъсаха нервите англичаните. Естествено че очаквах да ги надиграят, те излязоха с пенсиите, само Бекъм липсваше.
За къв к** Капело ги тренира 2.5 години? За да пускат голове, дето и българския национален няма да пусне? Да им правят 2-ма на 2-ма контра, преди това 3-ма на 2-ма ?
Джеймс пусна ебахти головете. Втория гол си беше негов. Третия също.
За к'во си държат толкова на старите имена? Рууни не може да ходи, ама 90 минути всеки мач. Райт-Филипс нищо полезно не е направил, Крауч е 10 пъти по-добър от Хески, ама не. Бари какъв чеп изобщо правеше? Дефанзивен халф my ass. Стилян Петров щеше да се справи по-добре. Както и Рио-Кокър, както и Карик.
Агбонлахор, Ашли Йънг, Рио-Кокър,Тео Уолкът? За*би баце, играй си с пенсиите.
Отменения гол няма да го коментирам. И да, първият гол на Алемания беше от засада според мен. Вижте го в novposrt, там има добър кадър.
Германците бяха по-добри, но също така им върза всичко, което можеше да им върже.
Последно промяна от dataghost на 27 Юни 2010, 18:18, променено общо 2 пъти.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, Rising, и аз това казвам - не могат да разчитат на десетина добри минути, за да бият отбор като Германия във формата, която германците показаха. Аз се надявах англичаните да продължат, защото ми се струваха по-лесен противник за Аржентина, ама пък и аржентинците щом са тръгнали с голямата кошница, трябва да покажат, че я могат тая игра.
Да се изпотят малко и Меси да докаже, че ги заслужава тия милиони.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Съдията подпря сборния отбор на света, но все пак не е виновен за некадърността на жабарина.dataghost написа:Отменения гол няма да го коментирам.
За добър ден и довиждане ше ги пусне.dataghost написа:За да пускат голове, дето и българския национален няма да пусне?

- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хммм, класирането на Аржентина въобще не е 100% сигурно, мачът тази вечер ще е много интересен определено.Търговецът на кристал написа:Аз се надявах англичаните да продължат, защото ми се струваха по-лесен противник за Аржентина, ама пък и аржентинците щом са тръгнали с голямата кошница, трябва да покажат, че я могат тая игра.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
като цяло, англия мачка и германия пак съдиите я подкрепиха -
да, окс ;-]
да, окс ;-]
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men