Право първи курс 2009-2010г
- iNCodE
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: Право първи курс 2009-2010г
около 40 проверени има, а някой друг освен мен ..да не си е предал книжката? 
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Какъв наплив да си видите оценките..човекът си е казал дата, бе, хах
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
е доста са - предимно от 2 поток, които са сигурни, че ще присъстват на ППУ в събота 
-
nqkoisi
- В началото бе словото
- Курс: първи
Здравеите!Абе някой да има инфорормация дали са проверени работите по МО на всички , които са се явили на 25.01(по въпрос 18)
И то какво излиза, че може и да не се явим на ИППУ , а вместо това да вземем 2 избираеми 2-ри семестър или пък 1 избираем 2-ри семестър, а да наваксаме с избираемите през следващите курсове?
В смисъл има ли някакво изискване за броя изпити и дисциплини, които трябва да бъдат взети всяка учебна година ( освен задължителните ) или просто на края на обучението си в 5-ти курс трябва да сме взели вс. задължителни + 10 избираеми и общия хорариум от 5-те години обучение да е равен или по-голям от минималния изискуем за дипломиране?
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- iodine
- Драскач
- Адрес в галерията на СУ: iodine
Прочети предните постовеnqkoisi написа:Здравеите!Абе някой да има инфорормация дали са проверени работите по МО на всички , които са се явили на 25.01(по въпрос 18)
Който не е дал книжка, Пантев каза първия работен ден след сесията да му даде, но само групово с всички, които не са - трябва да се организираме на 23ри или когато е.
В името на потока! Втория!
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Курс: четвърти
Имам чувството,че Дачев като види колко малко души са отишли на изпита му по ППУ ще реши да даде нормална тема и да пише хубави оценки
Така че винаги си имайте на ум какво гласи законът на Мърфи 
- _sonrisa_
- Флъдзила
Batbayan написа:И то какво излиза, че може и да не се явим на ИППУ , а вместо това да вземем 2 избираеми 2-ри семестър или пък 1 избираем 2-ри семестър, а да наваксаме с избираемите през следващите курсове?В смисъл има ли някакво изискване за броя изпити и дисциплини, които трябва да бъдат взети всяка учебна година ( освен задължителните ) или просто на края на обучението си в 5-ти курс трябва да сме взели вс. задължителни + 10 избираеми и общия хорариум от 5-те години обучение да е равен или по-голям от минималния изискуем за дипломиране?
Няма такова изискване - просто в края на обучението си трябва да имаш взети минимум 10 предмета от една специализация
-iNCodE написа:Едно въпросче към колегите, които се явиха на изпит по МО и по-точно към тези, които бяха на първите редове. Да сте чули проф. Пантев да казва място, ден и час, когато хората, които не са си дали книжките, а само темите, могат да отидат и да проверят своите резултати. В Методическия има само книжкиАко някой е чул нещичко...моля да каже, благодаря
Каза че всички, които не сме си дали книжките можем официално да си видим резултатите на 03.02 след 13 часа горе в методическия кабинет ( предполагам, че там ще се намират протоколите, от които да си видим оценките)
Имам чувството, че всички си мислим така и накрая никак няма да са малко присъстващите. Аз още се колебая де. Нещо никак не ърви по план прочитането на учебниците.RA[sgB] написа:Имам чувството,че Дачев като види колко малко души са отишли на изпита му по ППУ ще реши да даде нормална тема и да пише хубави оценкиТака че винаги си имайте на ум какво гласи законът на Мърфи
А за книжките и Пантев- много не съм наясно как ще се "организираме" сами.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ми организацията става като отговорникът на всяка група събере всички книжки на хората от неговата група, които не са си ги дали, и отиде да ги занесе в кабинета на Пантев първата сряда от новия семестър ( деканския кабинет) от 13-15 часа му е приемното време 
Хм, това е обнадеждаващо...А втория семестър всиучките 3 избираеми ли ще имаме или ще стане както с политологията тозе сем - тоест ще имамке избираемост само на хартия , но не и де факто?_sonrisa_ написа:
Няма такова изискване - просто в края на обучението си трябва да имаш взети минимум 10 предмета от една специализация![]()
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- _sonrisa_
- Флъдзила
Мисля, че са си всичките
. Даже май съм сигурна 
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: http://www.snimka.bg/?album;aid=154318
аз пък доколкото разбрах,трябва всяка година да взимаш минимум 2 избираеми предмета-дано не съм прав,но доста хора сигурно ще ме подкрепят.
п.п.Аз пак ще питам дали по ППУ става такова струпване около катедрата като по МО?
п.п.Аз пак ще питам дали по ППУ става такова струпване около катедрата като по МО?
Право,3 курс,13гр
- надето
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Адрес в галерията на СУ: [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/lo/38_32_495E8050_RlUb
Условието за изборните дисциплини е да се явиш на 2 и да ги издържиш първи курс, а пък останалите 8 си ги избираш кога да се явиш на тях през курсовете.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Развито въображение имате.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34