Право първи курс 2009-2010г

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

Re: Право първи курс 2009-2010г

Мнение от iNCodE »

около 40 проверени има, а някой друг освен мен ..да не си е предал книжката? :(
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

Какъв наплив да си видите оценките..човекът си е казал дата, бе, хах
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

е доста са - предимно от 2 поток, които са сигурни, че ще присъстват на ППУ в събота :)
nqkoisi
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от nqkoisi »

Здравеите!Абе някой да има инфорормация дали са проверени работите по МО на всички , които са се явили на 25.01(по въпрос 18)
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

И то какво излиза, че може и да не се явим на ИППУ , а вместо това да вземем 2 избираеми 2-ри семестър или пък 1 избираем 2-ри семестър, а да наваксаме с избираемите през следващите курсове? :scratch: В смисъл има ли някакво изискване за броя изпити и дисциплини, които трябва да бъдат взети всяка учебна година ( освен задължителните ) или просто на края на обучението си в 5-ти курс трябва да сме взели вс. задължителни + 10 избираеми и общия хорариум от 5-те години обучение да е равен или по-голям от минималния изискуем за дипломиране?
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

nqkoisi написа:Здравеите!Абе някой да има инфорормация дали са проверени работите по МО на всички , които са се явили на 25.01(по въпрос 18)
Прочети предните постове :lol:

Който не е дал книжка, Пантев каза първия работен ден след сесията да му даде, но само групово с всички, които не са - трябва да се организираме на 23ри или когато е.
В името на потока! Втория!
RA[sgB]
Да живей словото
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

Имам чувството,че Дачев като види колко малко души са отишли на изпита му по ППУ ще реши да даде нормална тема и да пише хубави оценки :lol: Така че винаги си имайте на ум какво гласи законът на Мърфи :wink:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Batbayan написа:И то какво излиза, че може и да не се явим на ИППУ , а вместо това да вземем 2 избираеми 2-ри семестър или пък 1 избираем 2-ри семестър, а да наваксаме с избираемите през следващите курсове? :scratch: В смисъл има ли някакво изискване за броя изпити и дисциплини, които трябва да бъдат взети всяка учебна година ( освен задължителните ) или просто на края на обучението си в 5-ти курс трябва да сме взели вс. задължителни + 10 избираеми и общия хорариум от 5-те години обучение да е равен или по-голям от минималния изискуем за дипломиране?

Няма такова изискване - просто в края на обучението си трябва да имаш взети минимум 10 предмета от една специализация :)
iNCodE написа:Едно въпросче към колегите, които се явиха на изпит по МО и по-точно към тези, които бяха на първите редове. Да сте чули проф. Пантев да казва място, ден и час, когато хората, които не са си дали книжките, а само темите, могат да отидат и да проверят своите резултати. В Методическия има само книжки :( Ако някой е чул нещичко...моля да каже, благодаря
-
Каза че всички, които не сме си дали книжките можем официално да си видим резултатите на 03.02 след 13 часа горе в методическия кабинет ( предполагам, че там ще се намират протоколите, от които да си видим оценките)
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

RA[sgB] написа:Имам чувството,че Дачев като види колко малко души са отишли на изпита му по ППУ ще реши да даде нормална тема и да пише хубави оценки :lol: Така че винаги си имайте на ум какво гласи законът на Мърфи :wink:
Имам чувството, че всички си мислим така и накрая никак няма да са малко присъстващите. Аз още се колебая де. Нещо никак не ърви по план прочитането на учебниците. :lol:

А за книжките и Пантев- много не съм наясно как ще се "организираме" сами.
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ми организацията става като отговорникът на всяка група събере всички книжки на хората от неговата група, които не са си ги дали, и отиде да ги занесе в кабинета на Пантев първата сряда от новия семестър ( деканския кабинет) от 13-15 часа му е приемното време :)
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

_sonrisa_ написа:
Няма такова изискване - просто в края на обучението си трябва да имаш взети минимум 10 предмета от една специализация :)
Хм, това е обнадеждаващо...А втория семестър всиучките 3 избираеми ли ще имаме или ще стане както с политологията тозе сем - тоест ще имамке избираемост само на хартия , но не и де факто? :scratch:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Мисля, че са си всичките :). Даже май съм сигурна :lol:
kaloyand
От дъжд на вятър
Курс: трети

Мнение от kaloyand »

аз пък доколкото разбрах,трябва всяка година да взимаш минимум 2 избираеми предмета-дано не съм прав,но доста хора сигурно ще ме подкрепят.

п.п.Аз пак ще питам дали по ППУ става такова струпване около катедрата като по МО?
Право,3 курс,13гр
Аватар
надето
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от надето »

Условието за изборните дисциплини е да се явиш на 2 и да ги издържиш първи курс, а пък останалите 8 си ги избираш кога да се явиш на тях през курсовете.
Право 2 курс 12 група

Изображение
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Развито въображение имате.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Заключено