Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
EmptyHead
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от EmptyHead »

Като се замислите системата в цяла България не е както трябва. Предполагам всички са чували за някои други университети в които трябва да платиш някой лев за да успееш да си вземеш изпита, а и на много места я има практиката да влизаш с връзки. Дано само някога се оправим и всичко заработи както трябва да си е.
severalthings
В началото бе словото
Специалност: Vias TS

Мнение от severalthings »

здравейте бъдещи колеги номер 28 съм в списъка иии до 7 ... а относно Шабан Шабан момчето е от моя окръг-Благоевград не мога да кажа нищо лошо за него но ми се видя по големичак предполагам че е преди 88ма ...
Firestarter_f
В началото бе словото

Мнение от Firestarter_f »

Център за професионална полицейска подготовка - гр. Пазарджик --> "лАгЕр"
:lol:
ааа... колеги и колежки....

Ама вие верно ли мислите, че още с отиването в Пазарджик някой ще ви връчи калашниците и РПГ-тата :lol:
Много филми гледате...
За да работиш с нещо, каквото и да е, най-вече с оръжие, трябва да си добре обучен КАК... иначе се получават "красиви" картинки :wink:
stevie
В началото бе словото
Специалност: мързел :)
Курс: кандидат-студент

Мнение от stevie »

levskara написа:Някой ще даде ли подробна информация за курса в Пазарджик - колко време е,осигурена ли ни е храна,някакви спортни дрехи примерно трябва ли да се носят,или постоянно ще сме с униформи. Има и още въпроси сигурно,но не се сещам в момента. Нека всеки да пита каквото се сети,за да ни стане по-ясно.
Миналата година беше 2 седмици, като ни пуснаха за събота-неделя след първата. Тази може и да е 3, защото ви викат от по-рано. Храната ви е осигурена - 3 пъти дневно 8) Трябват ви спортни дрехи - всяка сутрин ще имате физзарядка, а следобяд също ще спортувате. Черните тениски
ще ги носите под униформата. Миналата година имахме строева подготовка и лекции всеки ден- обясняват се основните неща от правилника и т.н. След вечеря ще имате свободно време, но в 22 е последният строеви преглед и после - хайде по леглата. :salute:

Калашници - няяяма шанс.. :)

Общо взето ще е нещо ново за вас, но ще ви останат само хубави спомени. :wink:
magicman
В началото бе словото

Мнение от magicman »

очаквам го с нетърпения, както съм по душа войник точно за мене е това :)
JudoComplex
В началото бе словото
Специалност: ППООР

Мнение от JudoComplex »

Много е забавно и интересно да гледаш мненията на хора, които са пред неизвестното и гадаят :) и напрраво не можах да се сдържа да не пиша, макар да не си падам по разни форуми :)
Най-вероятно половината искате да сте барети, а другата половина да сте като Хорейшио :)
Тука чета някви неща за някви калашници и незнам си кво :) в Пазарджик няма да видите дори лък и стрели, камо ли някво огнестрелно оръжие :) Най-вероятно ще стреляте с пистолети ( не калашници ) към коледа :) преди това ви чака известно количество теория и лекции :)
Ще стоите в Пазарджик, до колкото си спомням, 3 седмици :) ние бяхме две :)
Черните тениски, както някой беше споменал ще ги носите под униформите :) и ДА - ще ги перете :)
Мисля, че в Пазарджик ще ви допадне :) Ще имате и малко свободно време :)
Готино е, защото там ще можете да се поопознаете малко или много :) Все пак живот и здраве ще бъдете заедно 4 години :)
Ако имате някакви други въпроси, ще се радвам да ви отговоря :) Все пак на нас никой нищо не ни беше казал и отивахме в неизвестното :)

п.п. гледах, че някои колеги са писали във форума :) поздрави :)
JudoComplex
В началото бе словото

Мнение от JudoComplex »

magicman написа:очаквам го с нетърпения, както съм по душа войник точно за мене е това :)
Ами тогава може би трябваше да отидеш във военното в Търново :) Тука войници няма :(
p_play
В началото бе словото
Специалност: противодействие на престъпността и опазване на общ. ред
Курс: първи

Мнение от p_play »

Естествено, бе хора, че няма да има калашници!Вие пък от базик не разбирате.Та на нас зайците ли ще ни ги дадат. Има време за всичко.А че петите ни ще ни се набият от маршировка, то е ясно. Нали сега трябва да ни вземат страха. А доколкото за курса - разбрах, че ще е до 19.09-просто се обадих в учебен отдел и най-културно ми отговориха.Но после какво ще правим от 20ти до 30ти-незнам.
magicman
В началото бе словото

Мнение от magicman »

Сега се замислих, подготовката в Пазарджик за всички специалности ли важи?
Shumenski
В началото бе словото

Мнение от Shumenski »

Пичове , лек курс в Пазарджик , мен не ме приеха в АМВР ... :connie_wimperingbaby: ... но пък ме приеха в УНСС :Vala_30:
mundzi
В началото бе словото
Специалност: ПАБ
Курс: първи

Мнение от mundzi »

Колеги, всички ли сте във факултет Полиция? Няма ли някой огнеборец?
LStamenov
В началото бе словото

Мнение от LStamenov »

А някой знае ли как ще ни хранят там,т.е хубава ли ще е храната ?? (малко тъп въпрос,ама за мен това си е важно) (tmi)
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

Ще ни поят, ще ни хранят..по 3 пъти на ден. Чак менюто не мога да ти кажа. Имам някакво усещане, че скоро телефоните на ъъм, централата, информацията, или там каквото беше /забравих го леко/, ще прегреят. Всеки пита нещо, а пък май там ще получим най - точни отговори..... евентуално
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Има стол и, до колкото знам, храната не е лоша ;)
Също занятията са така нагласени, че да имате специално време за обяд :)
Danilo
В началото бе словото

Мнение от Danilo »

Някой може ли да ми каже къде по точно се намира подготвителната академията в Пазарджик(освен че е в Пазарджик). Как да стигна до нея и кога трябва да съм там(дата, час-ако има нещо подобно). Благодаря предварително.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”