П.П. Почвам да си мисля, че ще ми кажат същото като на онази ми приятелка
Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- явор
- Летописец Виртуоз
Ами аз много често поставям доста хора пред мен, но те са ми роднини и приятели... Наистина много си ги обичам, ама аз искам от "онази", "другата порода" любов
Все се разминаваме... все мен ме харесва "онази", а аз харесвам Нея, но тя харесва друг

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Права си,не го казах с лошо чувство,абе да се обичат хората, това е най-хубавотоdimage написа:Хах колко страшно прозвуча... щеше да е глупаво ако беше само рози и мечти... но още по-глупаво ще е да не го изпиташ...sientelo написа:Внимавай какво си пожелавашявор написа:добре де... кога ще ме сполети и мен такова щастиезащото любовта не е само рози и мечти
![]()
Любовта си е един вид ...себеотрицание... да поставиш друго същество преди твоите мисли, усещания..преди всичко... Хах но какво обяснявам, колкото хора има толкова определния за любовта съществуват... едно е сигурно, че ако си намерил човека, който си търсил пред каквото и да ви изправи живота щом сте заедно - всичко минава... всичко тече....но ... както и да е...![]()
Като птичка в небесата 
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе верно сме си психари , ама и аз идвам ввъ вашия клуб ако ме приематеtamerlan написа:Бе нека са щастливи децатаMERCES_LETIFER написа:tamerlan, хубаво е...
Само че никой от другарчетата-съфорумчета, дето са тоооолкова безметежно щастливи и споделено влюбени, няма да го разбере...
Все повече се убеждавам, че само ние с тебе обичаме по подобен начинПък такива психари кат нас под път и над път има да ти кажа, ама повечето се крият
Като птичка в небесата 
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Ок, MERCES_LETIFER ще е председател, щото е най-лудаsientelo написа:Абе верно сме си психари , ама и аз идвам въ вашия клуб ако ме приематеtamerlan написа:Бе нека са щастливи децатаMERCES_LETIFER написа:tamerlan, хубаво е...
Само че никой от другарчетата-съфорумчета, дето са тоооолкова безметежно щастливи и споделено влюбени, няма да го разбере...
Все повече се убеждавам, че само ние с тебе обичаме по подобен начинПък такива психари кат нас под път и над път има да ти кажа, ама повечето се крият
![]()
![]()
![]()
Не ти трябва братко, жените са за педерасти! Поне според хиподил, а те почти за всичко са правиама аз искам от "онази", "другата порода" любов
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения