Това или онова 3
Лусиано играе все още и ми е любимец.
А иначе най-успешния сезон беше този. Другият супер успешен (5 място в класирането само на точка зад милан) беше при първата година на Киево в Серия А през 2000 година. Тогава нападателна двойка бяха Масимо Марацина и Бернардо Коради. Кой избираш?
А иначе най-успешния сезон беше този. Другият супер успешен (5 място в класирането само на точка зад милан) беше при първата година на Киево в Серия А през 2000 година. Тогава нападателна двойка бяха Масимо Марацина и Бернардо Коради. Кой избираш?
Да живее отбора на Форум СУ
Дел Нери ми беше любимец. Покрай мачовете с Левски обаче научих много за Пилон и също много ме кефи. Колкото до Марацина, в момента се подвизава в един италиански тим, ама изключих за името.
Ааа и как може да си за Черноломец Попово. Миналото лято играх за Спортист Ковачевец срещу тях и паднахме с 4-0, ама в нашето село бихме всичко наред. Аз имам записани 3 пълни мача и 2 гола.
голмайстор ли съм или не съм
Ааа и как може да си за Черноломец Попово. Миналото лято играх за Спортист Ковачевец срещу тях и паднахме с 4-0, ама в нашето село бихме всичко наред. Аз имам записани 3 пълни мача и 2 гола.
голмайстор ли съм или не съм
минимално, тия пичове са спортяги. А моя голмайсторски нюх няма да го видиш, защото няма да играя нападател, а халф. Предпочитам да връзвам играта и да извеждам нападатели като теб с доказан опит и майсторлък!
Къде ще се черпим след победата?
В Студетски или по квартирите на мажоретките?
Къде ще се черпим след победата?
В Студетски или по квартирите на мажоретките?