[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Абе, да вземе там колко се може повече документи, ако трябва и акта за раждане
))) се нещо ще мине, ахаха 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Няма опасност да ти анулират работата - допуснат ли те до изпита вс е точноmarietina написа:Хора,имам един проблем,който много ме притеснява.Изтекла ми е личната карта,та ходих да си подновя и ми дадоха талон.Дали е възможно да ми направят проблем,или да ми анулират работата заради това?....![]()
![]()
В твоя случай си вземи листчето от РПУ-то, че документа ти е в процес на подмяна и имаш насрочена дата да си го вземеш. Паралелно с него си вземи някакъв друг по-официален личен документ - задграничен паспорт или в краен случай транспортна карта с твоята снимка на нея. Бележника от училище или дипломата също са добри идеи - важното е да има твоите имена + снимка на тяхВСЕКИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТ Е ДЛЪЖЕН В ДЕНЯ НА
ИЗПИТА ДА НОСИ КАРТОНА С ВХОДЯЩИЯ НОМЕР И
ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ДРУГ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ
СЪС СНИМКА (шофьорска книжка или международен
паспорт)!
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Вземи и една гроздова да ги почерпиш, ако много се дърпат 
- energie
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте!
От Стара Загора съм и се чудя с какво да пътувам до София. Искам да ви питам , има ли някой който е от тук или примерно от околните градове , села ... Казънлък , Пловдив ?
Тъй като влаковете и автобусите са в доста неудобни часове , поне за мен , ако някой желае да отидем с кола нека пише..може пък да се разберем нещо :П
От Стара Загора съм и се чудя с какво да пътувам до София. Искам да ви питам , има ли някой който е от тук или примерно от околните градове , села ... Казънлък , Пловдив ?
Тъй като влаковете и автобусите са в доста неудобни часове , поне за мен , ако някой желае да отидем с кола нека пише..може пък да се разберем нещо :П
- smiley_
- В началото бе словото
Здравейте на всички!
За първи път пиша във форума,макар че периодично следя какво коментирате.Въпроса ми е следния-каква е цената за подаване на документи за 1-во класиране + тези,при които може да се използва и оценката от матурата/и може ли това да стане с един и същи документ/?И друго се сещам-някой има ли представа до колко дни след изпита ще излезат резултатите?Аз лично малко се притеснявам,може би не толкова във възможностите си,колкото в оценяващите и в това до колко моята гледна точка ще съвпадне с тяхната/макар според мен това да не е определящо/.Успех на всички!
P.S. Някой в 245 ?
За първи път пиша във форума,макар че периодично следя какво коментирате.Въпроса ми е следния-каква е цената за подаване на документи за 1-во класиране + тези,при които може да се използва и оценката от матурата/и може ли това да стане с един и същи документ/?И друго се сещам-някой има ли представа до колко дни след изпита ще излезат резултатите?Аз лично малко се притеснявам,може би не толкова във възможностите си,колкото в оценяващите и в това до колко моята гледна точка ще съвпадне с тяхната/макар според мен това да не е определящо/.Успех на всички!
P.S. Някой в 245 ?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Така... за подреждане на желанията плащаш 30 лева и 6 за документи(поне пре мен толкова излезе). Попълваш два картона по един и същи начин. На едната страна си попълваш лична информация и дали искаш да ти признават оценките от ДЗИ като оценка от изпит (със съответния коефициент) и съответно по какво. От другата страна се попълват 56 желания по ред. Всяка специалност си има код, който при несъответсвие е с по-голяма тежест. Успех на изпита...smiley_ написа:Здравейте на всички!
P.S. Някой в 245 ?
Балът ти е винаги максималния, който може да се получи с оценките, които имаш.
За резултати ... предполагам че след 8ми
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- white.kitty
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: white.kitty
@Георги Герасимов
п.п. преди години беше така, както го описва Георги, но нещата се променят, ако искат да се заядат, ще го направят. Не зависете от снизходителността на администрацията!
Като искаш да използваш цитати, ги използвай правилно. Не е нужно да заблуждаваш хората, като дописваш сам "цитатите". Точният текст на това, което си искал да кажеш, еВСЕКИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТ Е ДЛЪЖЕН В ДЕНЯ НА
ИЗПИТА ДА НОСИ КАРТОНА С ВХОДЯЩИЯ НОМЕР И
ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ДРУГ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ
СЪС СНИМКА (шофьорска книжка или международен
паспорт)!
Не ги подлъгвай с шофьорска книжка и други документи със снимка, ако искат винаги могат да се заядат. За по-сигурно, хора, сменяйте с експресна поръчка документите си или ползвайте заместващи личната карта документи (туристически, временни паспорти), или служебната бележка от РУП-МВР за подменящ се документ за самоличност. Кандидатстването не е шега. Не рискувайте.Чл. 16. (1) Кандидатите са длъжни един ден преди всеки изпит да проверят сградата и залата, в които са разпределени да се явят. На изпита кандидатите са задължени да носят картончето с входящия номер и лична карта, като са длъжни да се явят един час преди началото на изпита пред сградата, за която са разпределени.
п.п. преди години беше така, както го описва Георги, но нещата се променят, ако искат да се заядат, ще го направят. Не зависете от снизходителността на администрацията!
"Човек никога не би се примирил да пълзи, ако почувства порив да лети"
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
white.kitty, видях, че и на друго място си коментирала това. В случая обаче не съм поправял цитата - има го на едно място, което явно ти е убегнало 
Става въпрос за ето този документ от ето този раздел. Това е файл, който показва разпределението на вс входящи номера за вс зали и най-долу я има общата информация, откъдето е и моят цитат
Поздрави!
P.S. В случая искам да допълня нещо, което цели да не ви плаши толкова. В по-голямата си част хората, които ви сверяват документите преди изпита - т.е. самите квестори не са точно част от познатия ни административно-тегав апарат. Стига да сте достатъчно убедителни и наистина да имате легитимен документ няма да ви направят проблем. Разбира се, зависи на какъв човек попаднете
Става въпрос за ето този документ от ето този раздел. Това е файл, който показва разпределението на вс входящи номера за вс зали и най-долу я има общата информация, откъдето е и моят цитат
P.S. В случая искам да допълня нещо, което цели да не ви плаши толкова. В по-голямата си част хората, които ви сверяват документите преди изпита - т.е. самите квестори не са точно част от познатия ни административно-тегав апарат. Стига да сте достатъчно убедителни и наистина да имате легитимен документ няма да ви направят проблем. Разбира се, зависи на какъв човек попаднете
Последно промяна от Георги Герасимов на 25 Юни 2011, 11:00, променено общо 1 път.
- Il Capitano
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и Съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
Аз първия път си влезнах с шофьорска книжка и нямаше абсолютно никакъв проблем 
Come te nessuno mai, Capitano !!!
Здравейте! И моята лична карта изтече май месец, но не забравяйте, че важи 6 месеца след датата на изтичане.
Надали ще има проблеми. Аз ще си взема международния паспорт за по-сигурно. Но при условие, че си важи и след това по закон 6 месеца няма да имате проблеми 
- white.kitty
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: white.kitty
Все пак , както отбеляза и Георги, за по-сигурно носете валиден документ. Не си заслужава рискът, не се знае на кого ще попаднете, а и има резултати от изпити, за които да се тревожите, а не дали ще бъдете допуснати въобще.
"Човек никога не би се примирил да пълзи, ако почувства порив да лети"
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
По закон 6 месеца срок за подновяване имат само картите, изтекли през 2010 г.
За останалите срокът за подаване на документ за смяна на ЛК е до един месец след изтичането, след което следва глоба.§ 21а. (Нов - ДВ, бр. 102 от 2009 г.) Срокът на валидност на личните карти с изтичащ срок на валидност през 2010 г. се удължава с 6 месеца. За срока на удължаването личната карта е валиден идентификационен документ за самоличност само на територията на Република България. По искане на лицето нова лична карта може да се издаде и преди изтичане на удължения 6-месечен срок.
Всичко това е взето от Закон за българските лични документи. Поздрави!Чл. 81. (Изм. - ДВ, бр. 82 от 2009 г.) (1) Наказва се с глоба от 20 до 150 лв. лице, което:
...
5. не подаде заявление в срок до 30 дни за подмяна на личната карта след изтичане на нейната валидност;
...
Последно промяна от Георги Герасимов на 25 Юни 2011, 11:47, променено общо 1 път.
abe sega kato si podam online докumenтите, докога трябва да си представя дипломата на място? и общо колко лева ще струват всичките тея глупости
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
Влакът Варна - София е спрян от движение в момента, поради технически причини, счупване на машина ми обясниха в Нова Загора. Така че, някой ако чака същия влак, тръгващ от 9:25 от Варна, може да преосмисли пътуването си днес 
I love TraNce
- Silviiiiii
- В началото бе словото
Аз съм в зала 45, но май още не съм прочела да има някой друг там
40 души сме