Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от Варненец »

pepso написа:(whew) ем...за нивото да, но пък ще имаме кандидатите тази година по-голям шанс да влезем (което според мен е най-хубавото нещо, което чувам от доста време насам :) ) Мерси за инфото :P А ти варненец, към журналистика си се запътил нали ? Горе-долу да знаеш колко момчета бяхме от 800-те човека, които бяхме на предварителния? :scratch:
Явно за книгоиздаване са били 15 объркал съм се..
Да за журналситика и нищо друго :wink:
Иначе да ти кажа не знам дали и 15% бяхме момчета..На курса в нашата стая от 80 човека приблизително момчетата бяха 15-20..В другата още по-малко :mrgreen:
В стаята на изпита от 50 човека не повече от 10 момчета...Тоест има шанс за нас :lol: В твоята стая как стояха нещата????
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Курс: кандидат-студент

Мнение от pepso »

Ами нашата стая беше най-малката мисля (за 20 човека) и бяхме трима представители на силния пол :P и седемнадесет на нежния :P така, че то ще вземе да излезе, че сме много добре в това отношение :D :cyclopsani: :D
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

Същиснки харем е ФКЖМК :lol: Дано да влезем :lol: :wink: Пък и ние момчетата сме по-облагодетелствани,по-малко сме по-лено ще влезем(надявам се) :bounce:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
tedolinka
В началото бе словото

Мнение от tedolinka »

За политиката, аз също не съм съгласна,че не трябва да се пише,защото аз лично в моето есе имам доста политика,но политика не е само преди 10 ноември...аз мисля че тея 19 години са достатъчни да вмъкнеш поне лична полза и мнение за случващото се у нас,а то определено е 90% политика...не мисля че трябва да станеме на 40,за да почнем да говорим и "разбираме" от политици,проблеми и политика като цяло...няма логика... :wink: но в крайна сметка, кой как си го разбира,последната дума е в проверяващите :P
Като не пожела да порасне,реши да се надуе ... :р
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

Да,ама правете разлика между това да говориш за политика на място и това политиката да доминира в есето ти...Ние все още не сме журналисти не го забравяйте!!!! 8) Плюс това за мен боклуци не са само политиците,ами боклуци сме и ние ,които ги търпим.....
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

Надявам се всички тук в този форум да осъзнават какво наистина означава изречението на варненеца "боклуци сме и ние, които ги търпим", защото варненеца е УНИКААААЛНО ПРАВ! ;)

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

За жалост.... :salute: Аз просто се отчайвам като видя как на много хора не им пука..И не случайно в разказа от есето си тов ами беше и уводът..Как мъжете си зяпат мача,жените си обсъждат модата,а децата...те си джиткат цс....
Лошото е,че аз не виждам как ще се променят нещата,а това според мен зависи и от нас!!!Затова и искам д астана журналист,защото каква е една от най-главните функции на журналистиката-да възпитава и да въздейства!!!
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика

Мнение от Антоний »

Момци, да ви кажа един лаф, свързан с темата за момчета и момичета във ФЖМК:
Какво им липсва на ТУ, СУ и УНСС? На ТУ им липсват момичета, на СУ - момчета, а на УНСС - по-висока ограда, че тия от ТУ да не прескачат да взимат набързо втора диплома ;)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
Vanko`
В началото бе словото

Мнение от Vanko` »

Помежду другото ваканцията, която тече сега в университета, не важи за нашите проверяващи (поне на мен така ми казаха). Тоест, срокът, определен за проверяване, е 2 седмици, но резулатите се очакват до 10 дни. Най-вероятно в идните сряда/четвъртък всеки ще си знае оценката. :wink:
Аватар
Mimmy
От дъжд на вятър

Мнение от Mimmy »

Vanko` написа:Помежду другото ваканцията, която тече сега в университета, не важи за нашите проверяващи (поне на мен така ми казаха). Тоест, срокът, определен за проверяване, е 2 седмици, но резулатите се очакват до 10 дни. Най-вероятно в идните сряда/четвъртък всеки ще си знае оценката. :wink:
Надявам се да е така, защото това чакане е много изнервящо :roll:
Журналистика - oh yeah! :)
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

На нас пък ни казаха друго на курса,че излизаи четвъртъка във ваканция и нямало как да прверяват и да чакаме края на месеца......Нямало как да се разнасят нашите работи по къдщите на всеки,тоест вече не знам на какво да вярвам :bounce:
Аватар
Vanko`
В началото бе словото

Мнение от Vanko` »

Mimmy написа: Надявам се да е така, защото това чакане е много изнервящо :roll:
Мхм. То да си чакаш деня на изпита и темата, която ще се падне, не е толкова изнервящо, колкото след това да тръпнеш в очакване на оценката си. ;D Дано поне накрая резултатите оправдаят очакванията ни...
Аватар
Vanko`
В началото бе словото

Мнение от Vanko` »

Варненец написа:На нас пък ни казаха друго на курса,че излизаи четвъртъка във ваканция и нямало как да прверяват и да чакаме края на месеца......Нямало как да се разнасят нашите работи по къдщите на всеки,тоест вече не знам на какво да вярвам :bounce:
Е, то насякъде казват различно. И в деня на изпита пак беше така. Спокойно де, истината е някъде там... :D
Аватар
pepso
От дъжд на вятър

Мнение от pepso »

То да си чакаш деня на изпита и темата, която ще се падне, не е толкова изнервящо, колкото след това да тръпнеш в очакване на оценката си.

Напълно съм съгласен! :P А и btw аз също разбрах, че резултатите ще са готови в последната седмица на април ... :S Иии още нещо...тоя лаф на Антоний направо ме накара да се смея на глас :D И между другото е прав :)

angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

pepso, не искам да се заяждам, но моля те, дай собствено мнение, последните ти три са възхвала на чужди мнения :|
Журналистика /редовно/ 1. курс
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”