Подготовка за изпита по Английски език
Re: Подготовка за изпита по Английски език
ееееее, аман вече ми писна!!! последно 40 или 50?
Внимавай какво си пожелаваш...
40- не се заблуждавайте.
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Времето как ще да е, мен ме интересува това с точковата система дали ще е така или и там си остава по старому ?
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... ijski_ezik3. С краткото съчинение се проверява способността на кандидата да се изразява писмено на английски език. То е по зададена тема (дава се възможност за избор между две теми ), за която не е необходима теоретична подготовка. Дължината на съчинението трябва да бъде 1-1,5 страници (300-350 думи), като кандидатът разполага с 40 минути за написването му. Максимален брой точки - 25.
some people turn to pills and drugs
to chase the blues away
but me i really like to feel
the ups and downs of life so real
to chase the blues away
м, да, ама някой беше пуснал мухата, че ще имаме 50 минути
Какво значение има в крайна сметка? Преди да започнем есето ще ни кажат колко време има...сега и да знаете за тия 10 мин какво?:)
some people turn to pills and drugs
to chase the blues away
to chase the blues away
- Mr Vatev
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: mrvatev
- Обратна връзка:
Нищо , просто си е успокоение - не знам за теб , но на мен лично 10 минути отгоре изобщо няма да са ми излишни
Но в крайна сметка май наистина ще си разберем всичко тогава и what will be , will be - сега няма смисъл да си пълним главите с непотвърдени информации и да се радваме предварително 
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Е добре де на какви курсове е ходила? Аз бях на тези които са към катедра англицистика и американистика и там няколко пъти ни повториха- 50мин. от тази година. Съмнявам се,тяхната информация да е била подвеждаща. Вярно, че 10 минути не са много, но все пак предпочитам да ги имам.anna_molly написа:Понеже не ходя на курсове,помолих една позната да попита там,където ходи за минитуте за есето...казали са и,че си остават 40.Не знам колко е вярна тази информация,но и аз ще се радвам някой да каже със сигурност.
- ethno_girl
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://absolutely.hit.bg/1-1146164-8081549.jpg
Ох,10 минути са си 10 минути...особено ако накрая на времето имаш да си допишеш няколко реда,много ще е гадно да ти вземат листа под носа... 
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
Ох,другата седмица по това време всичко ще е свършило. 
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
да, наистина
точно 1 седмица остава 
-
anna_molly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не я знам къде е ходила...може би в Образователни технологии,но не съм сигурна.По-вероятно е твоята информация да е вярна...и се надявам да е.10 минути не са много,но на всички ще са ни от голяма полза.В крайна сметка май ще разберем със сигурност във вторникLoli написа:Е добре де на какви курсове е ходила? Аз бях на тези които са към катедра англицистика и американистика и там няколко пъти ни повториха- 50мин. от тази година. Съмнявам се,тяхната информация да е била подвеждаща. Вярно, че 10 минути не са много, но все пак предпочитам да ги имам.anna_molly написа:Понеже не ходя на курсове,помолих една позната да попита там,където ходи за минитуте за есето...казали са и,че си остават 40.Не знам колко е вярна тази информация,но и аз ще се радвам някой да каже със сигурност.
- Spondaic
- Да живей словото
Фо фак сейк всички ще се представите добре нема страшно,иначе тука една мацка беше писала, че такива като мен където са учили в чужбина и не са запознати с изпита имат голям шанс да не го вземат. Та аз имам 1-вата книжка викам да я мина до тогава,пък каквото сабя покаже

"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Надявам се днес вече да излезе разпределението, защото с тези диктовки и големи зали сте ни наплашили
А относно десетте минути отгоре- то си е като психотерапия, че ще имаме достатъчно време, за да си нахвърляме идеите.
А относно десетте минути отгоре- то си е като психотерапия, че ще имаме достатъчно време, за да си нахвърляме идеите.
Водата също би могла да се измие.
Сори, ама забрави днес да има разпределение по английски.britdamage написа:Надявам се днес вече да излезе разпределението