[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- pifanita
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
Сетих се, ти пита как се казва героят на Стефан Данаилов в филма , а аз ти казах името му :Д:Д
КАЗВАТ , ЧЕ НЕЩО ТОЛКОВА ДРЕБНО КАТО ПЪРХАНЕТО НА КРИЛОТО НА ПЕПЕРУДА МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ТАЙФУН В ДРУГАТА ПОЛОВИНА НА СВЕТА
Варненец написа:Нъц, мога да ти кажа, че има преподаватели които видят ли, че сте писали за МОЛ-овете като трговски центрове масово просто ще имат повод да насвяткат редовните 2- ки... Особено с твоите 8 страници - пич не знам какво си мъдрил толкова, но уверявам те преподавателите във ФЖМК повече от 5 страници есе не четатG.Gerasimov написа:Не, не беше. На дъската в нашата зала (255) - "Ах, този мол!". На дъската в двора на Уни - "Ах, този мол!"Че и в медиите май са го объркали по тази логика
![]()
![]()
Хора, осъзнайте се! Темата си беше мол като MALL като търговски център, стъклен дом и бит пазар ако щете! Не сте по-оригинални с молярни единици или материално отговорни лица! Ако бяхме УНСС или ХТУ, може би, но не сме!![]()
Трябва да е нещо свръх гениално, за да те оценят подобаващо...
А това с материално отговорните лица и единицата във физиката е различен поглед и винаги се котира, стига да е предложен по подобаващ начин...
Ами, то няма за какво други да пишем, освен за мола като търговски център бе, приятел.Според мен, по-скоро е обратното - двойка ще се пише на този, който е писал за "МОЛ", а не за "мол", тъй като темата си беше ясно написана - Ах, този мол!
А, и не знам какво толкова може да се напише за мерната единица mol ... трябва да си доста изобретателен тип, за да напишеш повече от половин страничка, за него и това да направи добро впечатление на проверяващите.
Според вас, красивият и четлив почерк ще направи ли добро впечатление на проверяващите?Аз не мисля, че ще се трогнат
Само дето си изхабих хубавия ми химикал 
-
gopetobe
- В началото бе словото
- Специалност: jurnalistika
pifanita написа:Сетих се, ти пита как се казва героят на Стефан Данаилов в филма , а аз ти казах името му :Д:Д
хаха вярно бе я си дай skype ili facebook
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ако си писал глупости няма да те спаси, но при стабилно есе задължително ще бъде отразено, било то и неофициално в рецензиятаJudas написа:Според вас, красивият и четлив почерк ще направи ли добро впечатление на проверяващите?Аз не мисля, че ще се трогнатСамо дето си изхабих хубавия ми химикал
И не очаквай кой знае каква рецензия
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- sugar_geri
- В началото бе словото
- Курс: първи
А дали момчето от 292, което попитах колко е часът, е тук във форума? 
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw
Журналистика - I курс, редовно
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- sugar_geri
- В началото бе словото
- Курс: първи
Нищо подобно нямам предвид. Просто ми е интересно дали съм видяла някого от форума в 292 зала. Благодаря ти за "коментара".Scion of balance написа:Явно е трябвало да го питаш какъв му е номера
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw
- sovichka
- В началото бе словото
- Специалност: -
Общо взето в цялата суматоха не успяхме да се видим с никого, макар да имах огромно желание, но нищо...другият път:)
И аз да се запиша... :Р В моята тема реших да трагна отдалече, тоест развих тезата, че първо трябва да сформираме истинско, българско гражданско общество,в което всеки да знае какво иска, да знае правата и задълженията си, да знае кого да избере да го управлява и оттам съответно, не като сега да си разхожда празните джобове по мола и да пълни само очите си, а с пълен портфейл и без огризения да пазарува като бял човек. Успях и някакси да обхвана и народите на Азия и Африка като различни куллтури и "как ще ги стигнем...". Упях да вкарам и Тодор Живков с култовото му, но перефразирано от мен "Сега всеки ден, всеки час, във всеки мол има матриал"
И Бойко Борисов с картофите споменах....
Гледах много да не си пресоля манджата и мисля че 3 страници и половина е достатъчно. Относно 272 - беше си малък адец с тези седалки. Иначе аз седях в лявата половина на около 5-ти ред най в края, откъм прозорците:)
И аз да се запиша... :Р В моята тема реших да трагна отдалече, тоест развих тезата, че първо трябва да сформираме истинско, българско гражданско общество,в което всеки да знае какво иска, да знае правата и задълженията си, да знае кого да избере да го управлява и оттам съответно, не като сега да си разхожда празните джобове по мола и да пълни само очите си, а с пълен портфейл и без огризения да пазарува като бял човек. Успях и някакси да обхвана и народите на Азия и Африка като различни куллтури и "как ще ги стигнем...". Упях да вкарам и Тодор Живков с култовото му, но перефразирано от мен "Сега всеки ден, всеки час, във всеки мол има матриал"
Гледах много да не си пресоля манджата и мисля че 3 страници и половина е достатъчно. Относно 272 - беше си малък адец с тези седалки. Иначе аз седях в лявата половина на около 5-ти ред най в края, откъм прозорците:)
- bobii
- В началото бе словото
Аз писах изцяло в по-странен стил, нищо сериозно и се надявам проверяващият да се зарадва.
А в 292 освен скърцащите седалки имаше симпатични момиченца
Facebook ---> Борис Гюров
http://www.facebook.com/?ref=home#!/hom ... 77705476--> Групата
- Rados
- В началото бе словото
хей вички от 272 тук можете да се видите що за "журналисти" сте .. http://www.tv7.bg/news/247802.html шегувам се
всички сме много здухани 
Живота е рисуване, без гума за триене! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
- sovichka
- В началото бе словото
Даа, аз вчера ни гледах в новините. Виждам се на моменти. Бях точно на един човек разстояние от момичето с ВО.
-
cerbera
- От дъжд на вятър
Ам, мен ме питаха на няколко пъти, въпреки че нямах часовник... Стоях на третия ред, със сив пуловер и сива риза... Спах, докато почна изпита...sugar_geri написа:А дали момчето от 292, което попитах колко е часът, е тук във форума?
Аз уж също писах по по-странен начин, но ще видим кое и как ще се оцени...bobii написа:Аз писах изцяло в по-странен стил, нищо сериозно и се надявам проверяващият да се зарадва.
На мен много ми хареса младата квесторка, дето все викаше на хората "колега", "колега", направо се разтапях като я гледах... Досрамяме да я помоля да ме придружи до тоалетна...
Иначе на трети пак сме там, ей, няма мърдане...

- bobii
- В началото бе словото
На трети сме там,да. А квесторката беше доста добре наистинаcerbera написа:Ам, мен ме питаха на няколко пъти, въпреки че нямах часовник... Стоях на третия ред, със сив пуловер и сива риза... Спах, докато почна изпита...sugar_geri написа:А дали момчето от 292, което попитах колко е часът, е тук във форума?
Аз уж също писах по по-странен начин, но ще видим кое и как ще се оцени...bobii написа:Аз писах изцяло в по-странен стил, нищо сериозно и се надявам проверяващият да се зарадва.
На мен много ми хареса младата квесторка, дето все викаше на хората "колега", "колега", направо се разтапях като я гледах... Досрамяме да я помоля да ме придружи до тоалетна...![]()
Иначе на трети пак сме там, ей, няма мърдане...
Facebook ---> Борис Гюров
- sovichka
- В началото бе словото
Добре, вие, които ще се явявате и на литературата в неделя, какво ще кандидатствате с нея?