София - Транспорт.

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: София - Транспорт.

Мнение от fak »

и аз много ползвам бгмапс за маршрути и транспорт.. понякога се опасявам, че не им е актуално инфото, но досега винаги всичко е било точно
la douleur exquise
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

дам учудват ме и мен .. особено за затворените пътища и ремонти по извънградските пътища мн приятно ме изненадват с актуално инфо :)
Изображение
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

М-Тел любезно ни предоставя информация за трафика по пътищата

Следят в реално време скоростта, с която се прави hopping между клетките на оператора. Резултат - статистика за задръствания в цялата страна. Enjoy! :)
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
hakama
В началото бе словото
Специалност: мечтател

Мнение от hakama »

Защо вече няма карта за всички линии за 5 дни?!
И за чий х.. ми е тази персонификация, след като няма почти никакъв избор и гъвкавост?! :pukeright:

ПП: Търся си актуален атлас на София със маршрутите (спирки) на линиите.
Може и на хартиен носител, не знам има ли джобни :idea:
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Искам да попитам има ли някакъв автобус, който да е денонощен, т.е. и през нощта да се движи?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Не. По едно време имаше нощни линии, но от ЦГМ решиха, че са на загуба, и затова ги спряха.
Отделен въпрос е къде са им били главите, когато са си мислили, че с пускането на нощни линии ще го докарват на печалба.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
rokgg
В началото бе словото
Специалност: Българса фиология
Курс: четвърти

Мнение от rokgg »

Няма! И на мен ми се иска да има!
Подписът е изтрит от администратор заради несъответствие с правилата на форума.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

hakama написа:Защо вече няма карта за всички линии за 5 дни?!
И за чий х.. ми е тази персонификация, след като няма почти никакъв избор и гъвкавост?! :pukeright:
Защото са тъпаци и махнаха всички гъвкави варианти на картите, за да принудят хората да си купуват по-скъпите варианти или съвсем без видима причина. За какво им трябваше да махат 3-месечните карти, толкова по-удобно е да си вземеш такава, а не всеки месец да го мислиш. А като махнаха възможността за карта за две линии, мисля че само загубиха, защото повечето хора избират да си вземат карта за една и да ходят пеша или да пътуват гратис, а не да си взимат карта за всички линии. Тъпа работа.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
bellatrixxl
В началото бе словото

Мнение от bellatrixxl »

Искам да попитам, тъй като живея в Студентски град, как се стига от този квартал до ФНПП? Първият път като ходих да се запиша тръгнах от СУ, общо взето обаче беше голям филм.. то на майната си това. :scratch:
Точолина
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Хващаш си 280 до спирка Студентски общежития (тази преди Плиска) и от там пеша. Друг вариант е да слезеш на 4км, от там пеша до трамвая и за 1 или 2 спирки до пред ФНПП.

Общо взето не е много удобно.
medicate, medicate
Аватар
bellatrixxl
В началото бе словото

Мнение от bellatrixxl »

phoebe написа:Хващаш си 280 до спирка Студентски общежития (тази преди Плиска) и от там пеша. Друг вариант е да слезеш на 4км, от там пеша до трамвая и за 1 или 2 спирки до пред ФНПП.

Общо взето не е много удобно.
Благодаря ти. :cheers:

А от ФНПП как се стига после до СУ, защото работя на Графа и ми трябва да знам поне до СУ как да стигна, че комбинацията работа- учене май ще ми излезе доста сложна. :)
Точолина
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Единият вариант е обратно до Плиска и от там имаш разни неща като 76, 204, 604, които те закарват на Графа и Евлоги.

Другият вариант е да си хванеш трамвая от пред ФНПП до паметника Левски и от там пеша пак.

Абе не е особено комуникативно мястото. Сетих се и за още един вариант придвижване - има маршрутка 20 от Студентски, която минава точно пред ФНПП, но струва 1.50 :)
medicate, medicate
Аватар
bellatrixxl
В началото бе словото

Мнение от bellatrixxl »

phoebe написа:Единият вариант е обратно до Плиска и от там имаш разни неща като 76, 204, 604, които те закарват на Графа и Евлоги.

Другият вариант е да си хванеш трамвая от пред ФНПП до паметника Левски и от там пеша пак.

Абе не е особено комуникативно мястото. Сетих се и за още един вариант придвижване - има маршрутка 20 от Студентски, която минава точно пред ФНПП, но струва 1.50 :)

Aaa, 1. 50 на днешно време са си много пари, предпочитам да си ползвам картата! :)
Благодаря ти много за отделеното време. :]]]
Точолина
asdfghjklkjhgfdsa
В началото бе словото

Мнение от asdfghjklkjhgfdsa »

.................................................
Последно промяна от asdfghjklkjhgfdsa на 01 Сеп 2013, 18:59, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”