[КСК 2010] Български език и литература

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Re: Подготовка по БЕЛ, КСК 2010-2011

Мнение от Crippled Alice »

е... ти от къде знаеш, че не заглеждам младежите? :lol:
инак не знам, винаги успявам да видя първо готините момичета и след това обръщам някакво внимание на хората от другия пол в помещението. Красавиците някак се открояват сред тълпата изумени кандидат-студенти, а и на кого не му е приятно да гледа хубавко момиче как седи и мисли какво аджеба да напише за тоя Милев и как да го формулира :lol:
сладки са :P
конкретно това момиче беше наистина красива
да се идентифицира! къдрава дълга коса, зелено якенце, Математически факултет 101 зала :lol:
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

хах интересно...как говориш за други момичета :lol: ми ти не си ли красива? :lol: попринцип момичетата много злобеят една с друга и са си и ревнивички...тва е интересно как оценяваш красотата на друго момиче :lol: все едно да кажа аз,че някое момче е мн красиво :lol:
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от vladiboy »

Crippled Alice написа:е... ти от къде знаеш, че не заглеждам младежите? :lol:
инак не знам, винаги успявам да видя първо готините момичета и след това обръщам някакво внимание на хората от другия пол в помещението. Красавиците някак се открояват сред тълпата изумени кандидат-студенти, а и на кого не му е приятно да гледа хубавко момиче как седи и мисли какво аджеба да напише за тоя Милев и как да го формулира :lol:
сладки са :P
да се идентифицира! къдрава дълга коса, зелено якенце, Математически факултет 101 зала :lol:
Да не съм бил аз!!! Ама, като се замисля, надали... :)
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър

webstil написа:хах интересно...как говориш за други момичета :lol: ми ти не си ли красива? :lol: попринцип момичетата много злобеят една с друга и са си и ревнивички...тва е интересно как оценяваш красотата на друго момиче :lol: все едно да кажа аз,че някое момче е мн красиво :lol:
глупости, аз не злобея. :) а и при нас е по-различно. в смисъл ако някой ми каже "о ти па кво гледаш други женки я ква си лесбийка" ще му тегля една, ама ако някой ти каже "ти па си егати гея кво заглеждаш други мъжки" надали ще си останеш с едната нали.. :lol:

vladiboy, и ти ли беше там? ако си бил няма как да не си я видял..
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от vladiboy »

Crippled Alice написа:
webstil написа:хах интересно...как говориш за други момичета :lol: ми ти не си ли красива? :lol: попринцип момичетата много злобеят една с друга и са си и ревнивички...тва е интересно как оценяваш красотата на друго момиче :lol: все едно да кажа аз,че някое момче е мн красиво :lol:
глупости, аз не злобея. :) а и при нас е по-различно. в смисъл ако някой ми каже "о ти па кво гледаш други женки я ква си лесбийка" ще му тегля една, ама ако някой ти каже "ти па си егати гея кво заглеждаш други мъжки" надали ще си останеш с едната нали.. :lol:

Мне бях си в Ректората на СУ - 272 :)
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

mina_k написа:
mina_k написа:грубо каква оценка ни трябва за славянска филология?!!! :wink:
пак да питам! :wink:
23.68 e минималният бал на първо класиране при момичетата и 20.51 на трето класиране. Следователно ако имаш отлични оценки на балообразуващите предмети от дипломата, те урежда четворка за първо класиране или тройка за трето :wink:
Facebook
Изображение
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

vladiboy написа:
Crippled Alice написа:

Мне бях си в Ректората на СУ - 272 :)
И аз там щях да бъда,ако бях ходил :lol: А сега служебно 2 ли ще имам? :lol:
П.П.Никой не ми е казвал,че съм гей освен като някой път се шегуваме с приятели :lol: Ама нз аз само мога да предполагам кое момче би се харесало на повечето момичета,но да казвам кой е красив абсурд :lol: :lol:
Аватар
Kamity__
В началото бе словото

Мнение от Kamity__ »

хаха това момиче стоеше точно до мен :) беше яка :)
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

еее стига де...да бях отишъл на тоя изпит :?
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от mina_k »

svetlio.varna написа:
mina_k написа:
mina_k написа:грубо каква оценка ни трябва за славянска филология?!!! :wink:
пак да питам! :wink:
23.68 e минималният бал на първо класиране при момичетата и 20.51 на трето класиране. Следователно ако имаш отлични оценки на балообразуващите предмети от дипломата, те урежда четворка за първо класиране или тройка за трето :wink:
което значи ,че ще се разбере след около три седмици.аз лично не вярвам да ги проверят до 5-ти май! 8)
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър

Kamity__, налии :)) екстра си беше момичето

webstil, за това говоря... много се плашите да не ви се нарани егото :lol:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

julKATA написа:Имам въпрос - за грешно цитиране колко се взима има ли някой представа?
Не е фатално, проверителите знаят, че все пак нямате текст пред себе си. А за объркана "конструкция" на цитата... да ви кажа честно, не е сигурно дали ще забележат дори, а и да видят - няма да ви вземат стотни за това :)
Аз миналата година обърках на редовния заглавието на едно стихотворение ( и даже накрая оставих една драсканица вместо заглавие,понеже не можах до края да се сетя как беше, та ми бяха написали "???" на това място :lol: )и пак имам 5,50, така че определено не е фатална грешка :lol:
Аватар
Kamity__
В началото бе словото

Мнение от Kamity__ »

Crippled Alice , мдаа казваше се Жулиета :) Ти как се справи на изпита ?
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър

Ааа, ти си успяла да се запознаеш с нея....ааа!!! :cheers:
аз се провалих с гръм и трясък, но си имам основание... аз поначало не го разбирам Милев, та камо ли да пиша нещо... Ами ти? :)
Аватар
Моридин
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Моридин »

А петънцето от натурален шоколад на първа страница дали ще го вземат за знак, ахаха... Десет минути ми отне да го изчеткам от листа с ръбчето на химикалката, за да не си личи, при което приковах вниманието на един квестор, който ме изгледа бая учудено :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”